Şimdi Ara

kia sportage mı toyota rav4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
34.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangi araç daha iyi. ikisinin de dış görünüşü çok hoşuma gidiyo. araçlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

• ben farklu bir araç derim.
    yenı honda crv
  • teknoloji istiyosanız rav4 e bakın, cr-v den sonra asfalt için biçilmiş kaftan
    ama biraz daha mekaniğe yönelik, ve daha ucuza daha çok donanıma sahip olmak istiyosanız sportage ı tavsiye edin almadan önce iki aracıda inceledik.sportage ı tercih ettik, donanımları sebebiyle.ama iç mekanı falan, rav4 ün daha kaliteli
  • rav4 bence daha güzel ama sportage daha mantıklı geliyor

bütçe müsaitse bekleyip tiguan a da bi göz atın derim
  • rav 4 yerine baska bi arac desen sportage derdim cünkü güzel arac ama benim gözümde rav4 cok daha farklı ben olsam rav4 tercih ederdimm..

ama fiyat konusunda falan daha az miktara cok donanım diosan sportage al 2 arabadanda pişman olmazsın merak etme..
  • Bence de RAV4 ya da CRV daha kaliteli alternatifler olur. Tiguan da beklemeye değer gibi duruyor. Ama bütçe kısıtlıysa Sportage.
  • RAV4
    toyotanın sorunsuzluğu ve sağlamlığı ayrıca en yüksek müşteri memnuniyeti hiç gözardı edilmemeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    12 ay önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Bence de RAV4 ya da CRV daha kaliteli alternatifler olur. Tiguan da beklemeye değer gibi duruyor. Ama bütçe kısıtlıysa Sportage.

hocam şu TIGUAN ne zaman Türkiyeye gelecek? bilen varmı? alet çok karizma birde VW olunca hele 1.4TSI ve DSG olunca akla zarar

kia sportage mı toyota rav4 mü

• rav4 toyota kalite ve sorunsuzluğu ama bence dış tasarım açısından iyi değil,

sportage performans açısından yeterli olmayabilir,

tiguan gerçekten çok tercih edilecek gibi duruyor,
  • yeni terios unda fiyati baya uygun incelemek lazim...
  • bence ne rav4 ne sportage.o paraya alınabilecek en iyi jeep suzuki grand vitara ister diesel ister benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 14 Ekim 2007; 21:59:23 >
  • VW tiguan 4x2 modeli 1.4 tsi motorlusu 60.000 ytl den başlayacakmış.
    Yani 4x4 çok önemli değilse kimse crv ye tucsona sportage e suzuki ye bakmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

VW tiguan 4x2 modeli 1.4 tsi motorlusu 60.000 ytl den başlayacakmış.

hocam fiyat bilgisini nerden aldın? daha alet TR ye gelmedi!!!!
  • RAV 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

VW tiguan 4x2 modeli 1.4 tsi motorlusu 60.000 ytl den başlayacakmış.

haber aldımTR ye 2008 ağustosda geliyormuş fiyatıda 35000 euro dan başlayacakmış.biraz tuzlu tarifeden açmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Ekim 2007; 1:46:28 >
  • kesinlikle rav-4 derim.ocak ayından beri kullanıyorum...ş.içi 7lt ş.dışı 5.5lt....
  • görünüm olarak kia bence daha iyi ayrıca ömür boyu garanti vermeside kayda değer bir avantaj ama

sonuç olarak RAV4 kat ve kat kia den daha kalitelidir
  • kiaaa sportage
  • Rav 4
  • Kapının önüne ikisini getirip koysalar hiç düşünmeden Rav4'ü alırdım ; ama bütçene uygunsa tabii ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.