yok hocam ben bu modelden bahsediyorum 3. nesil dediğim bu 2.0 crdi olan.Sizin dediğiniz 2.2 crdi olan yani 2. nesil o oluyor. Pek kullanıcısı da olmadığı için yorum gelmiyor haliyle, Türkçe pek inceleme de yok yani Amerikan pazarına hitap ettiği için güzel sağlam olarak duydum. Kroniği falan denk gelmedim hiç. Zaten arkadaşta uzun uzadıya anlatmış daha detaylı incelemesi de yoktur yani. Ben bu aracı gerçektede görmüştüm o zamanlar pahalı diye bakmamıştım durumlar değişince Tucson tarafına kaydım sonra şans eseri bir yerde denk geldi tekrardan aşık oldum araca. Bu bütçelere çıkarsam kesinlikle alıp uzun yıllar kullanacağım bir araç olur muhtemelen. Bir de full + full unu denk getirip uygun fiyata alırsam ömürlük olur. Zaten 2.5 crdi lerine bayılıyordum o yıllarda öylesine güzel bir araç idi, daha sonrasında yakıt ve kronikleri yüzünden vazgeçmiştim. Uygun oluşu cazip gelmişti fakat eksileri de biraz ciddi olunca eleyip bütçe arttırmaya karar verdim. Eğer bütçeniz elveriyorsa cidden 3. nesil güzel bir araç bence. Aklınıza gelen çoğu donanım da var yılına rağmen. |
Bildirim