Şimdi Ara

Kibar Kızlarmı ? Argo Kızlarmı ? Yoksa Hepsimi :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Kibar Kızlarmı ? Argo Kızlarmı ? Yoksa Hepsimi :))

(En Son Oy Tarihi: 26.10.2007)
Giriş
  • şahsi fikrim; esmer tenlililere sarı saç gitmiyor, iğrenç görünüyorlar. ben argo kızlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 26 Ekim 2007; 16:19:07 >
  • Bir kızın küfür etmesi kadar acı bir durum yoktur.

Bana gelince orijinal sarışın kızlardan hoşlanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
    Küfür eden, argo kullanan kızlar ortam kızlarıdır. One night stand tarzı takılıyorsanız solve the problem.

işte buna katılmıyorum.
  • @HuZuN_CiCeGi sarışın ela gözlü yada göz rengi farketmiyor minyon tipli olunca dayanmiyorum system error veriyor kalbim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

@HuZuN_CiCeGi sarışın ela gözlü yada göz rengi farketmiyor minyon tipli olunca dayanmiyorum system error veriyor kalbim.

Bence sen kız kelimesinin geçtiği anda error veriyorsun.
  • Kızlar, yeri geldiğinde. Öyle bir küfür ediyorlarki... Biz erkeklerin bilmedikleri küfürleri kızlardan duyabilirsiniz. ( tabi kız kavgası varsa )

Kız Dediğin.Biraz nazlı, Tatlı, Hanım hanım , Küfür Etmeyecek, Nazik olur. diye düşünüyorum
  • Nasıl olursa olsun Türk kızlarını sevmiyorum. Şansımızı yabancılarda deneyeceğiz artık netlogdaki istatistiğimi söyliyeyim;
    292 Red, 43 kabul , 3 tane de erkek teklif etti.(e yuh artık ne erkeği)

Kibar Kızlarmı ? Argo Kızlarmı ? Yoksa Hepsimi :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

@HuZuN_CiCeGi sarışın ela gözlü yada göz rengi farketmiyor minyon tipli olunca dayanmiyorum system error veriyor kalbim.

Bence sen kız kelimesinin geçtiği anda error veriyorsun.

okadarda değilim =)

-------------------------
    @Peçito cok dogru benim başıma geldi kız nasil küfür ediyor hayret ettim ben bile okadar küfür etmiyorum hatta küfür seviyesini baya bayabi azalttım baktım kız Allah kitap düz gidiyor. gercekten cok beter küfür ediyolar. Duygusal Terminatörler.
  • Evlenmek için ; ince nazik,kibar,en fazla 84 model az kullanılmış hatta sıfır km olması....
    Takılmak için ;Boylu poslu,ağzı biraz bozuk,belinde dövme olan,içki içen,ev arkadaşıyla kalan,en az 80 model 70000 km iyidir....

Not:Bazen km de oynama yapıyolar dikkat edin...Sekman yemiş olmasın....
  • içinden geldiği gibi davransın yeter..

sarışınlardan nefret ederim doğal olsun olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.