Şimdi Ara

KIBRIS Duty Free

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzde ki hafta kıbrıs da bi otele rezervasyonumuz var ve dönüşte viski votka almayı düşünüyorum,

Biraz araştırma yaparken ballantines 100cl 470 TL olarak gördüm normal markette, havaalanında ki duty free de durum nasıl? Otele gidiş gelişte transfer kullanacağım otelden çıkmayacağım için merak ediyorum ve yanında oraya kadar boşuna taşımak istemeyenler içinde bilgi olmuş olur diye düşünüyorum.

Havaalanından almak mı mantıklı olur dışarıdan alıp valize koymak mı?

• ballentines alıpta içmeyin cok daha iyileri mevcut
  • Duty free içeriye göre biraz daha pahalı. O yüzden merkezden alıp valizinize koymak daha mantıklı. Muhtemelen otelin önünden Girne merkeze veya lefkoşa merkeze dolmuşlar vardır. Onları kullanarak merkeze gidebilirsiniz.

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Ballantines seviyorum hocam bem öneriniz varsa alırım
  • archysenos kullanıcısına yanıt
    Araştırdığıma göre öyle daha uygun sanırım. Otel bafra tarafında, bi tekel bayi buldum haritadan
  • Tatilime gittim geldim, Duty free dışarıdaki yerlere göre pahalı, sigara aynı ama karton aldıkça daha çok fiyat düşüyor duty free de, sigara daha uygun a geliyor ama 1300 lük viski 500 lira gibi uçuk bi ucuzluk değil, 750 liralık sigara 500 e geliyor 3 karton alımda, tr de 1300 lük viski duty free de 750 dışarıda 600-500 (yan yana tekel bayi birinde 600 birinde 500)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.