Şimdi Ara

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
18
Favori
260.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adnankurt

yurtdışı vatandaşları türkiyede belirleyeceği bir numaraya pasaport girişi ile (30 gün içinde) kayıt yapabiliyor.Alman , kktc vs farketmiyor. bunun yalnız bir kısıtlaması var, Belirlediğin numara haricinde başka sim karta takınca telefon kayıt dışı oluyor. sadece belirlediğin numarayala kayıtlı kullanabiliyorsun , hiç sorunda çıkmıyor.

Teşekkürler parayi nasil yatiracagiz kişinin TC kimlik no yok. Belirlediği tel no yu kayit esnasinda mi söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sırf bunun için kıbrısa gidip gelmeyi düşünüyorum,pasaportum var onumu kullanıyım,birisi e devlette kıbrısı seçince pasaport kısmı kapanıyor aktif olmuyor demiş durum ne arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

bende sırf bunun için kıbrısa gidip gelmeyi düşünüyorum,pasaportum var onumu kullanıyım,birisi e devlette kıbrısı seçince pasaport kısmı kapanıyor aktif olmuyor demiş durum ne arkadaşlar.

hocam mümkünse T.C. kimliğin ile giriş-çıkış yap. İleride Yunanistan'a gitme durumun olursa vize alamazsın.
    Evet sistemde K.K.T.C.'den gelen T.C. vatandaşı bölümünü seçtiğinde tüm bilgiler kapanıyor ve sadece imei numarası, giriş tarihi gibi kısımlarını dolduruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

bende sırf bunun için kıbrısa gidip gelmeyi düşünüyorum,pasaportum var onumu kullanıyım,birisi e devlette kıbrısı seçince pasaport kısmı kapanıyor aktif olmuyor demiş durum ne arkadaşlar.

hocam mümkünse T.C. kimliğin ile giriş-çıkış yap. İleride Yunanistan'a gitme durumun olursa vize alamazsın.
    Evet sistemde K.K.T.C.'den gelen T.C. vatandaşı bölümünü seçtiğinde tüm bilgiler kapanıyor ve sadece imei numarası, giriş tarihi gibi kısımlarını dolduruyorsun.

ozaman pasaportun bı anlamı yok,o bılgılerı girmek yeterlı oluyor yanı sistemden gırış cıkıs kontrolu yapıp sorun olmadıgı gorulunce kayıt işlemı yapılmıs oluyor sanırım ?

• quote:

quote:

quote:

ozaman pasaportun bı anlamı yok,o bılgılerı girmek yeterlı oluyor yanı sistemden gırış cıkıs kontrolu yapıp sorun olmadıgı gorulunce kayıt işlemı yapılmıs oluyor sanırım ?

aynen öyle. ilk giriş onayını yaptıktan sonra gecici olarak kayıt altına alınmıştır diyerek telefon açılıyor. 3-6 ay süra zarfında da sistem harç yatırılma, giriş tarihi gibi verilerin kontrol aşamasını tamamladıktan sonra işlemi onaylıyor.

• hocam kıbrısa bilet aldım gidicem kısmetse bana pm atabilirmisin danışmak istediğim konular varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: babauf

hocam kıbrısa bilet aldım gidicem kısmetse bana pm atabilirmisin danışmak istediğim konular varda

pm
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de yurt dışından bir iphone5 getirttim. İşletmesini yapmak için bir pasaportum yok. Bunun için Kıbrıs'a günübirlik giriş çıkış yapmak istiyorum. Fakat T.C. kimlik numarasına telefon kaydının kaldırıldığını duydum. Bununla ilgili bilgisi olan cevap yazabilirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka_bo

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yurt dışından bir iphone5 getirttim. İşletmesini yapmak için bir pasaportum yok. Bunun için Kıbrıs'a günübirlik giriş çıkış yapmak istiyorum. Fakat T.C. kimlik numarasına telefon kaydının kaldırıldığını duydum. Bununla ilgili bilgisi olan cevap yazabilirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

Hocam Türkiye.gov.tr sisteminde hala Kıbrıs seçeneği mevcut. Dolayısıyla şu aşamada kalkması söz konusu değil.

• arkadaşlar e-devlete gırıp baktım kıbrısı seçınce pasaport kısmı kapanıyor dıye duymustum ama aktif şimdi pasaportu kullansakmı kullanmasakmı acaba bende hazıran ıcın bılet almayı dusunuyorum kıbrısa.
  • Arkadaşlar 10 yıldızlı soru soracağım şimdi.
    Amaç çakallık değil ama hem kendim hem de abime cihaz alma durumu var.
    Acaba şöyle bir şey yapsam sorun çıkar mı ?

Arkadaşlarım var Kıbrıs'ta yanlarına gidebileceğim. Günübirlik ya da dolaşma şeklinde yanlarına gidip geleyim. Cihazımı kaydettireyim.

Ardından da yaza Almanya ya da Belçika durumu var. Pasaportum da var yeşil. Yaza da diğer cihazı kaydettireyim diyorum.

Mümkün olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Arkadaşlar 10 yıldızlı soru soracağım şimdi.
    Amaç çakallık değil ama hem kendim hem de abime cihaz alma durumu var.
    Acaba şöyle bir şey yapsam sorun çıkar mı ?

Arkadaşlarım var Kıbrıs'ta yanlarına gidebileceğim. Günübirlik ya da dolaşma şeklinde yanlarına gidip geleyim. Cihazımı kaydettireyim.

Ardından da yaza Almanya ya da Belçika durumu var. Pasaportum da var yeşil. Yaza da diğer cihazı kaydettireyim diyorum.

Mümkün olabilir mi acaba ?

mümkün değil hocam. sebebi ise üzerine yapılan kayıt T.C. numarana işleniyor ve kontroller ilk buradan yapılıyor. İkinci telefonunu kayıt ettirmek için bilgilerini verdiğinde üzerinde kayıt olduğu anlaşılacağından harcını da boşa yatırmış olursun işlemini de yapamamış olursun..

• Şahsi fikrim T.C. kimliğin ile giriş çıkış yapman yönünde. Sebebi ise ileride Yunanistan'a gitme durumun olursa vize alamazsın sırf pasaportunda Kıbrıs kaşesi olduğu için. Bence bu riske girmeye değmez. Koy cebine kimliğini hocam doğru Kıbrıs'a
  • Kıbrıs'a giriş çıkış yapıldığında hiç bir problem olmaz isterseniz gümrükten geri gelin, isterseniz gidin Lefkoşa ya da Girne'ye dolaşın öyle geri gelin.
    Ben Girne'de yaşıyorum 11 yıldır, yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve...
  • quote:

Şahsi fikrim T.C. kimliğin ile giriş çıkış yapman yönünde. Sebebi ise ileride Yunanistan'a gitme durumun olursa vize alamazsın sırf pasaportunda Kıbrıs kaşesi olduğu için. Bence bu riske girmeye değmez. Koy cebine kimliğini hocam doğru Kıbrıs'a

e-devlete pasaport aktıf olunca acaba illa pasaportla gırışmı yapmak lazım acaba dıye dusundum ,haybeye gıdıp gelmeyelım kımlıkle gırıs yapınca sorun olmuyor dımı ? çunku pasaport aktıf pasaport nuarası vs ıstemesınler gelınce.
  • O zaman efendi gibi tek telefonla çözelim bu işi hocam.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
  • quote:

quote:

Şahsi fikrim T.C. kimliğin ile giriş çıkış yapman yönünde. Sebebi ise ileride Yunanistan'a gitme durumun olursa vize alamazsın sırf pasaportunda Kıbrıs kaşesi olduğu için. Bence bu riske girmeye değmez. Koy cebine kimliğini hocam doğru Kıbrıs'a

e-devlete pasaport aktıf olunca acaba illa pasaportla gırışmı yapmak lazım acaba dıye dusundum ,haybeye gıdıp gelmeyelım kımlıkle gırıs yapınca sorun olmuyor dımı ? çunku pasaport aktıf pasaport nuarası vs ıstemesınler gelınce.

yok hocam istemezler. ben T.C. kimliğim ile gidip geldim ve kayıt işlemimi gerçekleştirdim.

• Merhaba arkadaşlar bende bu sitede malum dolandırıcıların birinden aldım ucuz etin yahnisi diyerek kafayı taşlara vuruyoruz neyse...

Şimdi telefonumun imei ni sorgulatınca kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI diye yazıyor. Diyelim ki KIBRIS a giriş çıkış yaptık ve gerekli işlemleri e-devlet üzerinden tamamladık.

1- Bir arkadaş yukarda kaydettirdiğimiz tlefon numarası dışında kullanamayız demiş .Telefonu e-devlet üzerinden tanımlarken girdiğimiz telefon numarasından başka numara ile kullanabilirmiyiz ? ( sonuçta telefonu satarız veya bir yakınımıza veririz başka hatlarda kullanılamaz mı ? )

2- Bu şekilde ( kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI ) KIBRIS giriş çıkış ile kayıt yaptıran arkadaşlar kayıt sildirme gibi bir işlem yaptırdı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRBiNe

Merhaba arkadaşlar bende bu sitede malum dolandırıcıların birinden aldım ucuz etin yahnisi diyerek kafayı taşlara vuruyoruz neyse...

Şimdi telefonumun imei ni sorgulatınca kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI diye yazıyor. Diyelim ki KIBRIS a giriş çıkış yaptık ve gerekli işlemleri e-devlet üzerinden tamamladık.

1- Bir arkadaş yukarda kaydettirdiğimiz tlefon numarası dışında kullanamayız demiş .Telefonu e-devlet üzerinden tanımlarken girdiğimiz telefon numarasından başka numara ile kullanabilirmiyiz ? ( sonuçta telefonu satarız veya bir yakınımıza veririz başka hatlarda kullanılamaz mı ? )

2- Bu şekilde ( kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI ) KIBRIS giriş çıkış ile kayıt yaptıran arkadaşlar kayıt sildirme gibi bir işlem yaptırdı mı ?

1 ) Kullanılan bir hat olduğu sürece dilediğiniz telefon numarasını yazabilirsiniz. Pasaport sahibine ait hat dışında telefon numarası yazılamadığını belirten arkadaşlarımızdan resmi link vermelerini rica ediyorum. Çünkü bu konuda resmi bilgi bulamadım. Dolayısıyla söylentiden öteye geçmiyor bu konu.

2 ) Bu şekilde kaydı düştükten sonra Kıbrıs'a gidip gelerek kayıt yapan arkadaşlarımız oldu ve sildirme işlemi yaptırmadılar.

aşağıda verdiğim linkte sevgili @gisler aynı senin durumundayken Kıbrıs'a gidip gelerek telefonunu kendi üzerine kaydettirdi.

http://forum.donanimhaber.com/m_49517202/mpage_46/tm.htm

• Kıbrıstan askerliğini bu hafta tamamlayıp gelen tanıdığım var. bunlar için bir pasavan kağıdı oluyor mu acaba? Bilgileri emniyette var mıdır?
    Kayıt yaptırıp daha sonra elimizde patlamasın yine
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.