Şimdi Ara

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
18
Favori
260.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şahin Abi

Acaba kıbrısa giriş çıkışı yapan kişi pasavan belgesi yada herhangi bir belge almamışsa fakat giriş çıkış tarihini biliyorsa yine de e-devletten kayıt yapabilir miyiz?e-devlet üzerinden kayıt yaparken pasaport türü seçmek zorunda mıyız acaba sonuçta pasaportsuz işlem yapıyoruz kıbrıs olduğu için?Yani o doldurulan kısımlar hakkında net bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek?

Evet kayıt yapabilirsiniz. E-devlet sistemi üzerinden K.K.T.C.'den gelen T.C. vatandaşı bölümünü seçtiğinizde pasaport ile ilgili bölümler zaten kapanıyor. Telefon numaranız,giriş tarihi ve imei numarası bölümlerini doldurarak işleminizi tamamlıyorsunuz. -Tecrübe ile sabittir. -

• Merhaba arkadaşlar,

4 Nisan itibariyle Kıbrıs tan çıktım, verdikleri beyaz kağıtla kayıt işlemi yaptıracağım e-devlet üzerinden. Ancak bu kağıdın bir süresi var mıdır ? Şu anda yaptırabilir miyim yani ? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_raul

Merhaba arkadaşlar,

4 Nisan itibariyle Kıbrıs tan çıktım, verdikleri beyaz kağıtla kayıt işlemi yaptıracağım e-devlet üzerinden. Ancak bu kağıdın bir süresi var mıdır ? Şu anda yaptırabilir miyim yani ? Teşekkür ederim.

Kayıt için yurda giriş tarihinizden itibaren 30 gün süreniz bulunuyor. Dolayısıyla biran önce kayıt işlemini yapmanızda fayda var. E-devlet sisteminden kayıt yapacağınız için belgelere gerek yok. yine de her ihtimale karsı belgelerinizi saklayın
  • Teşekkürler
  • Üstadlar selamlar,

Benzer konuların neredeyse tümünü okudum ancak kafam daha da karıştı.

Adım adım gidecek olursak,

TEB'e harç yatırırken kendi TC Kimlik Numaramızı ve telefon numaramızı veriyorum. Harcı yatırıyorum.

Kuzenimin pasavan kağıdıyla kayıt yaparken onun e-devlet şifresiyle o işlem yapıyormuş gibi kaydı tamamlıyorum.

Burada kafama takılan nokta ise bankaya verdiğim ile e-devlet şifre sahibinin kimlik numaralarının aynı olup olmaması gerektiği. Böyle bir zorunluluk var mı? Parayıda mı kuzenimin kimlik numarasıyla yatırmam gerek?

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Üstadlar selamlar,

Benzer konuların neredeyse tümünü okudum ancak kafam daha da karıştı.

Adım adım gidecek olursak,

TEB'e harç yatırırken kendi TC Kimlik Numaramızı ve telefon numaramızı veriyorum. Harcı yatırıyorum.

Kuzenimin pasavan kağıdıyla kayıt yaparken onun e-devlet şifresiyle o işlem yapıyormuş gibi kaydı tamamlıyorum.

Burada kafama takılan nokta ise bankaya verdiğim ile e-devlet şifre sahibinin kimlik numaralarının aynı olup olmaması gerektiği. Böyle bir zorunluluk var mı? Parayıda mı kuzenimin kimlik numarasıyla yatırmam gerek?

İyi forumlar.

yanlışsın hocam.

işlem kuzeninin üzerine olacağı için bankaya harcını onun T.C. kimlik numarasını ve telefonun imei numarasını vererek yatıracaksın. kuzenın sana e-devlet şifresini verecek sen de girip kaydı tamamlayacaksın.

• Anladım hocam, çok teşekkür ettim. Ayrıca bir sorum olacak.

Üzerine kayıt yapılan kişiyle telefondaki hattın sahibinin aynı kişi olması gerektiği gibi birşeyler okumuştum nette. Bunun doğruluk payı var mıdır? Öyleyse hiç uğraşmayalım, ipod olarak kullanalım aletleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Anladım hocam, çok teşekkür ettim. Ayrıca bir sorum olacak.

Üzerine kayıt yapılan kişiyle telefondaki hattın sahibinin aynı kişi olması gerektiği gibi birşeyler okumuştum nette. Bunun doğruluk payı var mıdır? Öyleyse hiç uğraşmayalım, ipod olarak kullanalım aletleri.

rica ederim.hat konusuna gelince, böyle bir şey yok hocam. Önemli olan acık ve kullanılan bir hat numarasının verilmesi.
  • Merhabalar,
    Geçtiğimiz sene kayıtlı diye satın aldığım telefonum satıcının üç kağıtçı olması nedeniyle kayıt dışı çıktı. Telefonum kapanınca telefoncuyu aradım, o da devletin üzerine suçu attı ve bana yöntem olarak 125TL'yi ziraat bankasına yatırmamı, e-devlet üzerinden kktc giriş çıkış yapan tc vatandaşını seçersem sorunun çözüleceğini söyledi. Hiç kıbrısa gitmedim pasaportum da yok. Sizde bu yöntem işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_den

Merhabalar,
    Geçtiğimiz sene kayıtlı diye satın aldığım telefonum satıcının üç kağıtçı olması nedeniyle kayıt dışı çıktı. Telefonum kapanınca telefoncuyu aradım, o da devletin üzerine suçu attı ve bana yöntem olarak 125TL'yi ziraat bankasına yatırmamı, e-devlet üzerinden kktc giriş çıkış yapan tc vatandaşını seçersem sorunun çözüleceğini söyledi. Hiç kıbrısa gitmedim pasaportum da yok. Sizde bu yöntem işe yarar mı?

olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar,

Böyle bir şey mümkün değil. 125 TL daha zarar edersin ki zaten harç bedeli 115 TL dir. bu konuda çok iddialı ve çok eminse 125 TL kendi versin, yatıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

Merhabalar,

Böyle bir şey mümkün değil. 125 TL daha zarar edersin ki zaten harç bedeli 115 TL dir. bu konuda çok iddialı ve çok eminse 125 TL kendi versin, yatıralım.

Kıbrıs'a giriş çıkışınız online olarak emniyetten ve BTK tarafından görülüyor. Kıbrıs'a gidip gelmeden yaparsanız 3-4 ay içinde tekrar kapanacaktır.

• merhaba,
    19 mayısta Kıbrıstan kuzenim gelecek. orada askerlik yapıyor. elimde kayıt dışı bulunan telefonumu onun giriş-çıkışıyla kayıtlı hale getirebilir miyim?
    nasıl bir yol izlemeliyim? onda pasaport yok zannedersem. bankaya para yatırırken pasaport no soruyorlarmış.
    onun tc'sini ve imei numarasını kullanarak mı bankaya 115tl yatırıyoruz.
    e-devlet üzerinden kayıt yapılınca telefon açılır mı?
    teşekkürler.
  • quote:

merhaba,
    19 mayısta Kıbrıstan kuzenim gelecek. orada askerlik yapıyor. elimde kayıt dışı bulunan telefonumu onun giriş-çıkışıyla kayıtlı hale getirebilir miyim?
    nasıl bir yol izlemeliyim? onda pasaport yok zannedersem. bankaya para yatırırken pasaport no soruyorlarmış.
    teşekkürler.

evet kayıt yapabilirsiniz. Kıbrıs'a T.C. kimlik ile pasava denilen kağıt ile giriş-çıkış yapılıyor. Anlaşmalı bankalardan birine veya vergi dairesine kuzeninin T.C. kimlik numarasını ve imei numarasını vererek harcını yatırabilirsin. Kuzeninin e-devlet şifresiyle sisteme girerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

merhaba,
    teşekkürler.

evet kayıt yapabilirsiniz. Kıbrıs'a T.C. kimlik ile pasava denilen kağıt ile giriş-çıkış yapılıyor. Anlaşmalı bankalardan birine veya vergi dairesine kuzeninin T.C. kimlik numarasını ve imei numarasını vererek harcını yatırabilirsin. Kuzeninin e-devlet şifresiyle sisteme girerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

teşekkürler

• arkadaşlar, daha önce defalarca geçici kayıt yaptırdığım telefonun yeniden kaydı düştü.
    imei sorgusunda kayıt dışı olduğu tesbit edilen telefon yazıyor. Artık iyice bıktığım için kıbrısa gitmeyi düşünüyorum.
    Şimdi kıbrıs olayını yaptığımda direkt e devlet üzerinden işlerimi halledebiliyor muyum?
    (bazı arkadaşlar ısrarla kayıt silme işleminden bahsediyor da) lütfen kesin bilenler bilgi versin.
    boşu boşuna kıbrısa gitmeyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekizilcim

arkadaşlar, daha önce defalarca geçici kayıt yaptırdığım telefonun yeniden kaydı düştü.
    imei sorgusunda kayıt dışı olduğu tesbit edilen telefon yazıyor. Artık iyice bıktığım için kıbrısa gitmeyi düşünüyorum.
    Şimdi kıbrıs olayını yaptığımda direkt e devlet üzerinden işlerimi halledebiliyor muyum?
    (bazı arkadaşlar ısrarla kayıt silme işleminden bahsediyor da) lütfen kesin bilenler bilgi versin.
    boşu boşuna kıbrısa gitmeyelim :)

Kıbrıs' gidip gelerek kesin kayıt yapabilirsin. diğer soruna ise her 2 seçenek için de cevap yazılmış ne yazık ki. o yüzden sana kesin birşey yazamıyorum.

bu konuda yazılan olumlu/olumsuz 2 yorumu da aşağıda bulabilirsin hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_67569281/mpage_6/f_//tm.htm#75010672

http://forum.donanimhaber.com/m_49517202/mpage_59/f_//tm.htm#75012262

• bilgi için teşekkürler nevermscx.
    kayıt dışı olduğu tesbit edilen cihazını, kıbrısa gidiş-dönüş ile kayıt yapan ya da bilgisi olan başka arkadaş var mı?
  • selam bir şey soracaktim bir telefon kayit işimiz var fakat kaydi yaptiracagim kişi Türkiyede okuyan KKTC vatandasi kayit nasil olacak pasavan Kagidi ile girip cikiyor pasaportu yok öğrenci belgesi ile kayit yapilabiliyormus ama TC kimlik no yok parayi nasil yatiracagiz kimin adina olacak eğer internetten yatirsam para yi TC kimlik no yerine ne yazacagim. Birde e devletten yapamayiz herhalde değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı vatandaşları türkiyede belirleyeceği bir numaraya pasaport girişi ile (30 gün içinde) kayıt yapabiliyor.Alman , kktc vs farketmiyor. bunun yalnız bir kısıtlaması var, Belirlediğin numara haricinde başka sim karta takınca telefon kayıt dışı oluyor. sadece belirlediğin numarayala kayıtlı kullanabiliyorsun , hiç sorunda çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.