Şimdi Ara

kıbrıs girişi ile telefon kayıt edilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
101.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recklai

quote:

Orijinalden alıntı: jaka_bo

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de yurt dışından bir iphone5 getirttim. İşletmesini yapmak için bir pasaportum yok. Bunun için Kıbrıs'a günübirlik giriş çıkış yapmak istiyorum. Fakat T.C. kimlik numarasına telefon kaydının kaldırıldığını duydum. Bununla ilgili bilgisi olan cevap yazabilirse sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler..

up

e devlet aracılığıyla kayıt yapılabiliyor giriş yapılan belge türü var ordan nüfus cüzdanını seçeceksiniz.
  • (: çok çok sevindim
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum :) Fakat bilenler cevap verirse sevinirim. Abim kıbrıstan gelicek pazar günü, telefonumu kayıt ettirmeyi düşünüyorum. Tam olarak süreç nedir, bankaya harç yatırırken hangi bilgileri vermemiz gerekiyor ?

EDIT: İnternette bu konuyla alakalı çok açıklayıcı bir rehber buldum, ihtiyacı olanlar yararlanabilirler. Gayet basit :)

http://teknosoru.com/blog/e-devlet-uzerinden-cihaz-kayit-islemi-nasil-yapilir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 30 Ekim 2013; 5:30:20 >
  • Bir soru da benden. Linkteki resinde görüen Kıbrıs giriş çıkış formunun arka yüzüdür. Sorum gümrükle ilgili kısma resmi makamların cep telefonu kayıt bilgisini mi yazmaları gerekiyor? Yoksa kayıt yaptıramaz mıyız?

kıbrıs girişi ile telefon kayıt edilir mi?
  • konu hortlayacak ama arkadaşım kıbrısa gidip gelecek giriş-çıkış belgesi ile kayıt yaptırabiliyor muyuz.
    bankaya para yatırıp e-devletten yapınca oluyor mu
  • WOoBER kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben amerikadan telefon getirteceğim arkadaşıma ama benim pasaportum ile kayıt yaptıramıyorum 30 günlük süreyi geçtiği için. Ailemde eylül ayı içerisinde kıbrısa gidecekler onlar döndüğünde verdikleri kıbrısa giriş çıkış belgesi ile amerikadan gelen telefonu kayıt yaptırabilir miyim?
  • Aynen dostum o belgeyle kayıt yapabiliyorsun önce harcını yatiriyosun giriş çıkış yapan adina daha sonra kayıt altina alabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WOoBER kullanıcısına yanıt
    deniz yoluyla gidenler ilede veriliyor dimi bu belge
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaygan

kardeşim ben amerikadan telefon getirteceğim arkadaşıma ama benim pasaportum ile kayıt yaptıramıyorum 30 günlük süreyi geçtiği için. Ailemde eylül ayı içerisinde kıbrısa gidecekler onlar döndüğünde verdikleri kıbrısa giriş çıkış belgesi ile amerikadan gelen telefonu kayıt yaptırabilir miyim?

yeni yasa yürürlüğe girmiş durumda yasal sınır 30 günden 60 gün e uzatılmıştır.

60 günü geçmediyseniz.. bulunduğunuz semtin vergi dairesine pasaportunuz ve kimliğinizle gidip 119 tl lik harcı yatırdıktan sonra.

e-devlet sistemine girip ana başlıklara imei kayıt kısmını bulabilirsiniz oradaki formu doldurarak kaydı tamamlayın.

bu dediklerimi eksiksiz yaparsanız cihazınız 24 saat gibi bir süre içerisinde Türkiye de çalışır hale gelecektir.
    (istisnai yoğunluk durumuna göre daha erken yada daha geç de açılabilmektedir.)

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    benim pasaportum 60 günü de geçti benim sorum kıbrısa deniz yoluyla gidenlere belge veriliyor mu veriliyorsa o belge ile kayıt yapabilir miyiz bu arada telefon amerikadan gelecek
  • ben faklı bişey sorayım kıbrıs gümrük kanunlarında kargo yolu ile telefon getirtmek yasak mı bilen var mı?
  • osaygan O kullanıcısına yanıt
    kıbrıs a giriş çıkış için üzerinde size ait bilgiler olan bir evrak verirler o evrakla evrakla kayıt işlemi yapabilirsiniz.
    çok teşekkür ederim hocam
  • Peki Kıbrıs'a pasaportsuz giriş-çıkış yapıp kayıt yaptıran kişi 2 yıllık süreye bakılmaksızın başka bir ülkeye giriş-çıkış yaptığında pasaport kaydı yaptırabilir mi?
    Sonuçta TC kimlik numarası sıkıntı çıkarabilir. Bilgisi olan var mı?
    Pm atabilir misiniz?
  • Sonuc olarak elındekı telefonu kıbsısa gıt gel ıle kayıt ettırebılen var mı?
  • hiçbir sorun olmaz vizesiz geçiş uygulamasınıda kapsıyor tc kimliklede olur.
  • Tc kimlik ile giris cikis yapip kayit ettirebildik, donuste duty free ye de ugradik super oldu
  • faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Hocam smdi ben ankaradan kayıtsız bir telefon aldım. Daha sonra kıbrısa gittim. Kıbrısa giriş yaptıgım esnada bana verilen belge ile kayıt yaptırma şansın var mı ? Pasaport olmadan. Sonrasınsa sadece kıbrıstamı kullanabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 26 Nisan 2015; 1:11:28 >
  • Benden bugun bir arkadaşım Kıbrıs'a giriş yaptığım giriş çıkış belgesini istedi telefonunu kaydettirmek için.
    Bir sorun yaşarmıyım ya sonradan ? Sonuçta telefon benimmiş gibi olacak ve o telefonla yasa dışı birşey yaparsa ben suçlu olacağım. degilmi?

Mobil Cihaz Kayıt Sİstemi sitesinde aşağıdaki yazıyor, içime kurt düştü versemmi hakkımı vermesemmi

-----------------------
    Yurt dışından yeni geldim ancak beraberimde cihaz getirmedim. Pasaport kayıt hakkımı ücretsiz veya ücretli olarak bir başkasına verebilir miyim?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemesine göre bir kişi yurt dışından 2 yılda 1 cihaz getirebilmektedir. Bu düzenleme çerçevesinde Ülkemize ne şekilde getirildiği belli olmayan cihazların kayıt işleminin yapılması yasal olarak uygun olmadığından pasaportunuzun başkaları tarafından kullanılması durumunda doğacak olan yasal sorumluluk tarafınıza aittir. Ayrıca kayıt altına alınan cihazın suç teşkil eden bir olaya karışması durumunda yasal sorumluluk pasaport sahibine aittir.
    ---------------------

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.