Şimdi Ara

kıbrıs girişi ile telefon kayıt edilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
101.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kıbrıs'da askerlik yapıp dönen, sivil olarak gidip dönen kişiler verilen hudut geçiş belgeleriyle kayıt yaptırabilir.

Ben kıbrısta askerlik yaptım, babam duabiden telefon getirtti, benim hudut geçiş belgemle kayıt ettim. Hem de dual simli telefondu.

Tabi kaydettirince 2 yıl boyunca telefon kaydettiremiyorsunuz.
  • Arkadaşlar jediye olarak s8+ gelecek kıbrıstan

Ama elimde hethangi bir giriş çıkış belgesi yok bu şekilde kayıt ettirebilirmiyim konu gene hortlayacak ama bilgisi olan bi yardım edebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackHeart89

Arkadaşlar jediye olarak s8+ gelecek kıbrıstan

Ama elimde hethangi bir giriş çıkış belgesi yok bu şekilde kayıt ettirebilirmiyim konu gene hortlayacak ama bilgisi olan bi yardım edebilirmi
    Hocam kibris dönüşü kayit yapılabiliyor mu?

• Arkadaşlar şuan için yasalarda durumu bilmediğimden bilen birisi bilgilendirebilir mi ?telefonum da arıza oldu ve Kıbrıs'ta telefon almak zorundayım. 10 gün buradayım ve telefonsuz yapamam işim gereği .pasaportum yok.Burada da kime sorsam değişmediyse oluyor diyip tribe sokuyor insanı.Tr den tanıdıklara soruyorum kimi pasaport lazım diyor kimi oluyor diyor kafa oldu çorba. Giriş çıkış belgesi yani hudut giriş belgesi (beyaz kağıt) ve Kimlikle kayıt işlemi yapabiliyor muyuz tr ye dönünce ?

Ayrica xaomi telde kayıt yaptırılması durumunda bile simlock sıkıntısı olursa sıkıntı nasıl çözülebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okngrgn -- 17 Ağustos 2018; 14:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.