Şimdi Ara

Kıbrıs hakkında tüm merak ettikleriniz. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
44
Favori
238.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valizi verdikten sonra free shop'a giriliyor. Olmazsa bir kabin tipi valiz alın yanınıza, rahat rahat doldurursunuz.
  • Tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat abime çok tskler saolasin özelden bilgilendirdigin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Mercedes C220 kiralamak isteyenler benimle iletişime geçebilir 2008 model araçtır.

Merhaba. Mercedes C220 için 6 günlük fiyat nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki gün yarım pansiyon kalmak için öneriler nelerdir

• kıbrıs'ta araç kiralamak ve kullanmak ile ilgili şu notları ayağımın tozuyla hemen paylaşayım.

önce kıbrıs'ta araç kullanmak ile ilgili olanlar;

-öyle hemen alışılıyor diyenlere siz aldanmayın. alışıyorsunuz ama öyle 1-2 saatte değil.
    -kavşaklara soldan girin.
    -sola dönüşlerde gireceğiniz yola dar açı, sağa dönecekseniz de geniş açı ile girin.
    -tali yoldan ana yola girecekseniz mutlaka ve mutlaka sağınıza bakın. sola değil. önce mutlaka sağa bakın. sonra sola bakarak kontrollü çıkın.
    -araç kullananlar çok saygılı, kibar diyenlere de aldanmayın. hiç de öyle değil. kiralık araç olduğunu farkettikleri halde basit hatalarınıza bile aşırı tepki veriyorlar. yani anlayacağınız öküz her yerde öküz.

araç kiralamakla ilgili de ben şu adrestenhttps://www.kibrisrentacar.com/ cemal ayaz'dan kiraladım. günlüğü 100.-tl'den hyundai elantra için anlaşmıştık ama havaalanında ford fiesta verdiler. sıfır km'de idi otomobil. yine 100 lira istediler ama 85 liraya anlaştık. araba benzinliydi. oldukça memnun kaldım. farklı bir araba vermeleri dışında hiç bir sorun yaşamadım kendileri ile.

• Kıbrıs'ta ev kiraları ile ilgili. 4 öğrencinin kaldığı 3 oda, 1 salon, geniş bir mutfak, 2 balkonlu evin bir yıllık kirası Gazi Mağusa'da 10.500.-TL. Gayet güzel bir ev fakat kışın sanırım biraz soğuk oluyor. Biz Mart'ın sonunda gittik. Ben üşümedim ama evde kadınlar üşüdü.
  • Ehliyet olayın asıl peki kıbrısta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_AYDIN

Ehliyet olayın asıl peki kıbrısta :)

Ehliyette bir sıkıntı yok.

• Kibris otelleri hakkında bilgi almak istiyorum 19 22 nisan tarihleri arasında elexus otel ve cratos premium otel arasında kararsizim daha önce konaklama yapan varmi ?

• güncel olarak kıbrıs a girişlerde izin verilen kalış süresi nedir? kimlik le yada pasaport la süre farkediyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

güncel olarak kıbrıs a girişlerde izin verilen kalış süresi nedir? kimlik le yada pasaport la süre farkediyormu?

Geçenlerde kimlikle giriş yaptım, 30 gün diye damga bastılar giriş-çıkış formuna.
  • üniversiteye okumaya gelmeyi düşünüyorum hayat nasıl pahalı mı?
  • Kıbrıs' ta araç kiralayacakları bir kez daha uyarıyorum. Tali yoldan anayola girerken mutlaka sağınıza bakın. Aman diyeyim. Sol değil sağ. Çok önemli unutmayın.

• Araç kiralama için önerebileceğiniz firma var mıdır? İnternetten tasit.com diye bir site gördüm, en uygun fiyatları orada buldum. Nasıldır, kullanan var mı bilgi verirseniz memnun olurum. 30 Nisan'da kıbrısta olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

Araç kiralama için önerebileceğiniz firma var mıdır? İnternetten tasit.com diye bir site gördüm, en uygun fiyatları orada buldum. Nasıldır, kullanan var mı bilgi verirseniz memnun olurum. 30 Nisan'da kıbrısta olacağım.

Kıbrıs Rentacar-Cemal Ayaz.

Daha önce Kıbrıs'ta araç kullanmışlığınız var mı?

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Kıbrısta ilk kez araç kullanacağım. Biraz düşünerek kullanmam gerekecek okuduklarımdan anladığım kadarı ile. Sun Rentacar'dan kiraladım aracı. Daha doğrusu tasit.com aracılığı ile kiraladım, Sun Rentacar'dan temin edilecek. Kıbrıs Rentacar'ın fiyatları yüksekti ne yazık ki.
  • quote:

Kıbrısta ilk kez araç kullanacağım. Biraz düşünerek kullanmam gerekecek okuduklarımdan anladığım kadarı ile. Sun Rentacar'dan kiraladım aracı. Daha doğrusu tasit.com aracılığı ile kiraladım, Sun Rentacar'dan temin edilecek. Kıbrıs Rentacar'ın fiyatları yüksekti ne yazık ki.

Aman dikkat edin. Yanınızda mutlaka Kıbrıs trafiğini bilen birileri olsun.

Ayrıca ne kiraladınız bilmiyorum ama istediğiniz aracın verilmemesi muhtemel. Öyle bir durumda son dakika pazarlık yapın.

Ayrıca tali yoldan ana yola çıkışlarda mutlaka sağa. Çok kontrollü çıkın. Kıbrıslıların çember dedikleri kavşaklara soldan giriyorsunuz unutmayın. Sola dönüşler dar sağa dönüşler geniş açı ara yollarda.

Kıbrıslılar hiç öyle anlayışlı, kibar falan değiller trafikte. En ufak bir hatanızda kornaya dibine kadar asılıyorlar. Aldırmayın.

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam uyarılarınız için sağ sol için sağlam beyin jimnastiği yapacağız anlaşılan. Bir de araç muhtemelen manuel vites. Sanırım trafik alışana kadar fazlası ile yorucu olacak.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam uyarılarınız için sağ sol için sağlam beyin jimnastiği yapacağız anlaşılan. Bir de araç muhtemelen manuel vites. Sanırım trafik alışana kadar fazlası ile yorucu olacak.

Sormak istediğiniz bişey olursa telefonda bile yardımcı olurum.

Kıbrıs trafiği İstanbul trafiği ile kıyaslanınca nispeten yavaş tabi. Yol boyunca sürekli hız kameraları var. Onlar çok işe yarıyor. Ceza yememek için kamera uyarılarına da çok dikkat edin. Kıbrıslılar alışmış. Tam kameraya geldiklerinde yavaşlayıp kamerayı geçer geçmez hızlanıyorlar. Bir hafta daha kullansam ben de alışırdım. Fakat dikkatli kullanmak önceliğim olduğu için hiç kasmadım.

Çok mu gözünüzü korkutmuş oldum bilmiyorum ama böyle uyarmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Hem size hem de sizden sonra bu satırları okuyacak arkadaşlara faydalı olmak amacım.

Bu arada Kıbrıs'ı çok beğendim. Allahın izniyle bir kaç kere daha gitmeyi düşünüyorum. Herhalde hiç bir ülke tarafından tanınmamış olmasının verdiği yasa dışılık gibi bir havası var. Tipler bir tuhaf.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.