Şimdi Ara

Kıbrıs Savaşının İngilizlerin Kamerasından Çekilmiş Görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bu ne dizi yayınlar gibi arkasın yarın tarzı iş hem elindki resim olan arkadaş hem diğer videoların sahibi arkadaş koyunda millet baksın.Paylaşım dediğin taksitle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım bu ne dizi yayınlar gibi arkasın yarın tarzı iş hem elindki resim olan arkadaş hem diğer videoların sahibi arkadaş koyunda millet baksın.Paylaşım dediğin taksitle olmaz.

Tamam sakin ol,upload ediyorum.Resimler 200mb zaten boyutu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Mart 2011; 23:31:16 >
  • Mesa#ım konudan bulunsum malum facebook kullanmıyorum her güncellemede konuyu yukarı taşırsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

arkadaşım bu ne dizi yayınlar gibi arkasın yarın tarzı iş hem elindki resim olan arkadaş hem diğer videoların sahibi arkadaş koyunda millet baksın.Paylaşım dediğin taksitle olmaz.

merakla bekliyoruz fotoları ve videolarıda
    babamda siyah beyaz var zaten bazı fotolar

• http://www.youtube.com/watch?v=HjGKnvXzm30

savaşın en büyük etken enosis olarak gösterilsede ki bu gerçektir.
    1-güney sınırımızn güven altına alınması
    2-deniz sahamızın genişlemesi
    3-denizdeki petrol
    4-halkımız....
    en büyük etkenlerden dir.
    benim görüşüm adanın tamamını almak zor değil bir haftada rahat bir şekilde alırız.adayı askeriyenin üretim üssü olarak tayin etmek(silah) aselsan 9650 telsizlerin ilk denediği yerdir(ayrıyeten 3g de kıbrısta denenmiştir çok ideal bir yer kıbrıs) kıbrıs.adayı alma konusunda çok tartışma çıkar biliyoruz hiçç bir ülke türkiyeyi adanın sahibi olmasını istemez..alırsakta kimse bir şey yapamaz.. anca tehtid ediliriz biraz güçlü siyasilerimiz olsa yeniden bir büyüme elde edebiliriz. tabiki tc de iç temizlik ve kıbrıs tamamı, ayrıyeten kerkük musulll........imkansız değil...
    iç temizlikten başlamak gerek polisleri komaya sokulmalarını engellemek polisimizi komaya sokanları bizim bayrağııza el uzatan rumun haline getirmek şarttır yoksa hiç bir zaman ilerlemyiz bakın bahar geliyor artık pkk silahlı saldırıya geçecek artık her sene aynı filimleri yaşamanın bir anlamı yok. hucuma geçme zamanı geldi hatta geçiyor bir şeyler yapılmazsa ülke biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 3 Mart 2011; 23:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shacks

quote:

quote:

Hocam sen Kıbrıs'la ilgili olanı dediysen onlardan çok fazla yok.Ben bütün resimlerden bahsediyorum.
    Şimdi yeni bir konu açıp resimleride orday yayınlıyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Mart 2011; 23:39:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shacks

quote:

quote:

Hocam sen Kıbrıs'la ilgili olanı dediysen onlardan çok fazla yok.Ben bütün resimlerden bahsediyorum.
    Şimdi yeni bir konu açıp resimleride orday yayınlıyacam.

hm tmm kardeş bn kıbıs zannettm hepsini :) babamın torunlarına böle bi eser kalması için ugraşıyorum kıbrısla ilgili ne var ne yok topluyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Kıbrıs Savaşının İngilizlerin Kamerasından Çekilmiş Görüntüleri

Heralde dağ gibi bi yere Türk askeri imkansız gibi görülsede o tankı oraya çıkarmış daha sonrada indirilmemiş..
  • Videoda 2.parça yazıyor 1. parçası nerde acaba sayfada göremedim.
  • wayy be başka varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: N8

Kıbrıs Savaşının İngilizlerin Kamerasından Çekilmiş Görüntüleri

Türk askerinin adaya inişini görün

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115499338525671&oid=185915488093551&comments&ref=mf

muhteşem görüntüler

• müthişşşş
  • ''Haydi bastır'' diye tezahürat ediyor Kıbrıs Halkı.
  • dedem sürekli anlatır o günü 5 Parmak komanda birliğinin komutanıydı ( birlik dediğim 18 kişi ) Gördüğünüz gibi dağ yakınlarına iniyodu paraşütlüler . Rumlar bunu engellemek için dağdaki bütün ormanlanarı yakmışlar falan
  • Şuan bulunduğum yerde facebook engeli var, yarın kendi bilgisayarımdan bakacağım
  • mesajım kalsın yarın bakarım
  • aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

''Haydi bastır'' diye tezahürat ediyor Kıbrıs Halkı.

Şimdi ise....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

''Haydi bastır'' diye tezahürat ediyor Kıbrıs Halkı.

Şimdi ise....

iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.