Şimdi Ara

Kıbrıs'ta araç kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen sene 2 günlük araç kiraladım, evet 3 günden aşağı kiralamak istemiyorlar, 1 gün bile kiralasan 3 gün ödersin diyorlar. Nedenini sorup zorlayarak ağızlarından aldım, sigortayı en az 3 gün yapmak gerekiyormuş. İyi o zaman 3 günlük sigorta ödeyeyim 2 günlük araç kirası ödeyeyim dedim birine kabul ettirdim. 2 gün güzel güzel gezdim. Benzin de ucuz, vakti olanlar ve acemi olmayanlar hiç çekinmeden kiralasın derim.

Evet trafik soldan akıyor ama kolay alışıyorsunuz. Türkiyeden arabanızı götürüp orda sürseniz kafanız karışır ama direksiyon sağda olunca hemen alışıyorsunuz. Biraz dikkat gerekiyor yine de , aşırı hız da yapmayın artık siz de. Ben birkaç kez yanlış yöne girdim, diğer arabalar uyarınca doğru yöne geçtim hemen. Trafik yoğunluğu olmadığından ve aşırı hız yapanlar olmadığından kolay kotarıyorsunuz.

• Ben kiralama şirketine otomatik vites istediğimi özellikle belirtmeme rağmen düz vites getirdiler .

Asıl problem trafiğin soldan akması değil. Bir kavşağa girerken ne yöne bakacağınızı şaşırmanız.

Bir de bunun üstüne vitesi sol ile takmak eklendi.

Kıbrıs'ta kesinlike düz vites araba kiralamayın, benden tavsiye.
  • Kıbrıs 'da araç kiralarken Ramiz Rent a car denilen firmadan uzak durun otomatik focus rezerve ettik gelen araç dokuluyordu.Ve heryerinde uyarı ışığı yanıyordu kilometrede 1 tl yakması içinin sürekli benzin kokması da cabası ayrıca arac 2004 model 500 pound a İngiltereden aldıkları araçlarla milleti kazıklıyorlar.Araç değişimi istediğimizde yine başka bir dokuntu arac sundular.Tatilimizin 1 gunu aracın altı surttugu icin serviste gecti.Sonucunda da alıyorsanız alın sizinle ugrasamayacağız diyip yolun ortasında araçlarını alıp yol ortasında bizi bıraktılar.Gidecek kişileri de lutfen bu bilgiyi paylaşın ki kimsenin tatili rezil olmasın.
  • Firma önerebilecek bir arkadaş var mı?
  • kıbrıs ta araç kiralayan var mı ???
  • sun rent a car araçları yeni oluo
    aynı şekilde kösezade turizm var bunlar netten bulabilrsiniz
  • Merdiven altı şirketlerden uzak durun...Adı bilindik kurumsal şirketlerden kiralayın...Üç beş kuruş pahalı olur ama başınız ağrımaz...

Bir de tavsiye...Ters trafikte araç sürmek çok zordur...Kiralama işini en son çare olarak düşünün...
  • kıbrıs ta kiralık araç fiyatları ne kadardır (günlük) ?
  • Kıbrısta yaşıyorum ve ara sıra arkadaşlara Girne' den Magosaya gitmek için araç kiralıyoruz. Soydan Rent A Car her yere hizmet veriyor. Havalimanından geldiğimde araca ihtiyacım oldu uçağa binmeden önce sitelerinden rezervasyon formu gönderdim ve uçak kapımın önünde beni bekliyordu. Araçları da çok iyi internet üzerindenhttp://www.soydanrentacar.com/ rezervasyon yapabilirsiniz.
  • rent a car firmasına ek olarak şu siteyi de ekleyebiliriz. Araç arayan arkadaşlara yardımımız olsunhttp://www.kibrisrentacar.com/
  • Tatile neden kıbrısa gidilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Tatile neden kıbrısa gidilir?

ucuz, otellerde hizmet kalitesi bizdekine göre daha yüksek çünkü yabancı turist çok az, sıcak, deniz kum güneş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

ucuz, otellerde hizmet kalitesi bizdekine göre daha yüksek çünkü yabancı turist çok az, sıcak, deniz kum güneş

Hocam ucuz demişsini ama ben üniversiteye oraya gitmeyi düşünüyorum ilk sene kazanamadım bir daha deniyorum ve puanlarıda cazip sorduğum herkes kıbra pahalı yapanazsın diyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam ucuz demişsini ama ben üniversiteye oraya gitmeyi düşünüyorum ilk sene kazanamadım bir daha deniyorum ve puanlarıda cazip sorduğum herkes kıbra pahalı yapanazsın diyor

yaşamayı bilmem de tatile gitmek için ucuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tatilde yaşama aynı değil mi? Sonuçta dışarıda aynı şeyşeri alıyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tatilde yaşama aynı değil mi? Sonuçta dışarıda aynı şeyşeri alıyoruz

kıbrıstaki tatil, lüks bir otelde konaklamak ve onun herşey dahil sisteminden yiyip içmek, kumar oynayacaksan onun kumarhanesinden oynamak, gecesinde de malum mevzu için gayet ucuz olan kulübe gitmek ya da otele getirtmek, kıbrıstaki tatilde ben kimsenin çıkıp da bakkal manavdan birşeyler alıp günlük hayata katıldığına rastlamadım

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

• yeni hizmet vermeye başlayan ve bütün araçları sıfır olan yeni Kıbrıs rent a car firması

http://www.kibrisbesparmakrentacar.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posse26 -- 27 Kasım 2015; 17:09:27 >
  • Kıbrıs'ta araç kiralamak ve kullanmak ile ilgili şu notları ayağımın tozuyla hemen paylaşayım.

Önce Kıbrıs'ta araç kullanmak ile ilgili olanlar. Öyle hemen alışılıyor diyenlere siz aldanmayın. Alışıyorsunuz ama öyle 1-2 saatte değil. O yüzden şunlara çok dikkat edin;

-Kavşaklara soldan girin.
    -Sola dönüşlerde gireceğiniz yola dar açı, sağa dönecekseniz de geniş açı ile girin.
    -Mutlaka ve mutlaka tali yoldan ana yola girecekseniz sağınıza bakın. Sola değil. Önce mutlaka sağa bakın. Sonra sola bakarak kontrollü çıkın.

Araç kiralamakla ilgili de ben şu adrestenhttps://www.kibrisrentacar.com/ Cemal Ayaz'dan kiraladım. Günlüğü 100.-TL'den Hyundai Elantra için anlaşmıştık ama havaalanında Ford Fiesta verdiler. Sıfır km'de idi otomobil. Yine 100 lira istediler ama 85 liraya anlaştık. Araba benzinliydi. Oldukça memnun kaldım. Farklı bir araba vermeleri dışında hiç bir sorun yaşamadım kendileri ile.

• Ay sonu gideceğiz inşallah.

Genelde Ayaz Rent a Car önerilmiş. Farklı öneri var mı? En güveniliri hangisidir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.