Şimdi Ara

Kıbrıs'ta araç kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım ayı başında 4-5 gün tatil ve gezmek icin gitmeyi düsünüyorum.Araştırdıgım kadarıyla kendi aracımızla gitmek hem zahmetli hem masraflı oluyor (sigorta,feribot ulasımı,feribota ulasana kadar 1000km ve yine dönüs 1000km vs vs).
    Bu yüzden uçakla gidip orada kiralama yapmayı düşünüyorum.Özel şartları vs var mı orada ki firmaların sistem nasıl işliyor?
    Bir de standart b ve c sınıfı otomobillerdense daha üst sınıf bir seyler bulmak mümkün mü? Tavsiye edeceğiniz daha önce kullandım memnun kaldım dediğiniz firmalar var mı?

• aman hea sakın arabanızla filan gelmeyin sakın! milyon tane kiralık araba yeri vardır kıbrısta. 3 günlük kiralıyorlar ama sadece hea 1 günlük kiralıyanda var ama onlar çok nadir ve çok pahalı olur. 3 günlüğü maximum 150 tl olur. 150 tl olan arabalar ford focus vb. tarzda olan arabalar. daha iyileride var ama onların fiyatlarını bilmiyorum açıkcası görmedimde hiç. ayrıca türkiye ehliyetiyle filan sürebilirsiniz. ercan havaalanında kiralık araba yeri var ordan kiralarsınız ama piyasası ne kadar oranın bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 29 Eylül 2011; 11:51:11 >
  • 2 yıl önce land rover kiralamıştık biz de fiyatını hatırlamıyorum ama buraya göre çok uygundu. Kiralama sistemi çok yaygın kıbrısta sorun yaşamazsınız
  • Hocam kiralasan napcan? trafik ters Allah korusun girersin biyerlere...
  • yok artık niye giriyim ya :)
  • arabaylada gitme arabada kiralama kesinle alışamazsın trafiğine kaç kere kazalardan döndük tatilin alt üst olur benden söylemesi
  • Ben 3 gün boyunca kullandım hiç sorun yaşamadım ilkten biraz bocalayabilirsiniz ama sonra alışırsınız endişelenmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üsküp te araç kiralama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiralamayı bilmem ama hiç gitme 5 sene okudum bitmek bilmedi yıllar
  • %90ının kriterleri şunlar:
    -25 yaş ve üstü
    -3gün ve üstü kiralama süresi

Size tavsiyem ufak ve otomatik vites bir araç kiralayın; malumunuz trafik ters olduğu için vites değişimine ve parka alışmak zaman alıyor.

Fiyatlarda ortalama 45-60Tl/günlük.Lüks araç kiralayan yerlerde var yeni kasa 3,C serileri jipler gibi.150-200TL/günlük gibi onların fiyatları da.
  • Girnede ben kiraladım daha önceden isterseniz pm den atarım.
  • persembe izmirden uçuyorum tekrar sormak farz oldu
    direk havaalanından kiralamk daha mı iyi olur ?
  • yaklaşık 20 kere kiralamışımdır.
    genelde hava alanından alıp aynı yere bırakıyordum.
    bizdeki ehliyet yeterli başka bir şeye gerek yok.
    ben 4 günlük kiralayıp 180 tl gibi rakam veriyordum. (biraz tanıdık işi)

çoğu yerde radar var , 65 km/h hızı geçmeyin radar bölgesinde iken.
  • tabela falan var mı uyarı icin ?
  • Radar olan yerlerde kamera resmi,üzerinde de hız limiti var.Dikkat ederseniz ceza yemezsiniz.Nereye gideceksiniz bilemiyorum ama Otel Lobby'sinde oto kirala şirketi standı oluyor.Kuzenler cesaret edemedi trafik ters akıyor diye.Haksız değillerdi,anlık bir hata kazayla sonuçlanabilir,dikkat etmekta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

tabela falan var mı uyarı icin ?

var
    videonun ilk saniyelerinde görünüyorr

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Radar olan yerlerde kamera resmi,üzerinde de hız limiti var.Dikkat ederseniz ceza yemezsiniz.Nereye gideceksiniz bilemiyorum ama Otel Lobby'sinde oto kirala şirketi standı oluyor.Kuzenler cesaret edemedi trafik ters akıyor diye.Haksız değillerdi,anlık bir hata kazayla sonuçlanabilir,dikkat etmekta fayda var.

otelde değil de evi olan arkadaşım var havaalanına inince otomatik vites bir araba bulmayı planlıyorum
    sagdan direksiyon sorun cıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 2 Mayıs 2012; 2:02:32 >
  • sun rent a car'ı önerebilirim, telefonunu internetten bulabilirsiniz.

seçeceğiniz arabanın ufak ve otomatik vitesli olması sizin için iyi olacaktır zira sol elle vites değiştirmeye alışık olduğunuzu sanmıyorum.
  • Kiralamayla falan uğraşma...Trafik ters...Ben minibüsle bile giderken kaç kere yüreğim ağzıma geldi aha şimdi çarpacak diye...
    Çoğu yere minibüs çalışıyor zaten...Onların gitmediği yerlere de bir taksiyle anlaşıp gidersin...Zaten ne kadar gezilip görülecek yeri var ki?
    Ha o da olmadı...Bizim buradaki tur şirketlerinin (ETS,Touristica,v.b.) orada da ofisleri var ve otellerden günübirlik tur kaldırıyorlar...Onlarla da gezebilirsin...
  • Bayram icin gidiyorum bildiginiz güvenilir arac kiralama şirketi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrısta araç kiralama sektöründe çok fazla firma faaliyet gösteriyor.
    İlk gittiğimde araç ayarlamak zor değildir diyerek rezervasyon yapmamıştım.
    Ancak havalimanına inince karşılayanları gördüm ve bunda bir iş var demiştim.
    Kısa bir araştırmadan sonra Ercan havalimanı araç kiralama firmalarından birine ulaştım.
    Cemal bey firma sahibi imiş ve imkanlarını zorlayarak bir araç tahsisinde bulundu.

Yanlız kıbrısa gidipte araç kiralama firması ile anlaşırken bir şeye dikkat edin.
    Soldan direksiyonlu düz vites bir araçla hareket etmek oldukça zormuş.
    Ben araç kiralama firmasının tüm araçlarının sağdan direksiyonlu olması ile
    şanslı kişi sayılırım. Zira sol direksiyonlu bir araçta kim bilir kaç kişiyi ezerdim.

İlgilenenler için Ercan havalimanı araç kiralama

Memnun kalacağınıza emin olun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.