Şimdi Ara

Kıbrıs üniversiteleri nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senelik konu ama bende yazmadan edemicem..gittim gördümodtü kktc özellikle..en bastinden..ufacık kampüs haricinde sosyal ortam yok..ve bildiğin köy ya...köyde okumak istiyosan buyur git..bomboş bi memleket
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ

www.kkk.odtu.edu.tr

En iyi denilebilicek bir kıbrıs üniversitesi var ise budur tartışmasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

2 senelik konu ama bende yazmadan edemicem..gittim gördümodtü kktc özellikle..en bastinden..ufacık kampüs haricinde sosyal ortam yok..ve bildiğin köy ya...köyde okumak istiyosan buyur git..bomboş bi memleket

orasını karıştırma

ben eğitim açısından dedim

• kötüdür gitme. para önemli değilse burdaki özel univlere git
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasancemal

quote:

2 senelik konu ama bende yazmadan edemicem..gittim gördümodtü kktc özellikle..en bastinden..ufacık kampüs haricinde sosyal ortam yok..ve bildiğin köy ya...köyde okumak istiyosan buyur git..bomboş bi memleket

orasını karıştırma

eğitimi bilemicem ama sonuçta odtü kalitesi bence tartışılmaz gibi..ama dedim ya boş bi yer onun dışında..şöle ki üniyi kazanmış bi genç artık birazda derslerden bunalıp kendine sosyal ortam arar..oda pek yok..valla geldim sizin oraya malum..o yurdun alt tarafındaki meşhur kantinden bütün gece oturduk..başka bişi yapamadık o gecelikbide içerde bilardo vardı ona bulaştık biraz o kadar

atari salonlarındaki büyük atari makinalarından var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 23 Haziran 2009; 19:35:50 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasancemal

quote:

orasını karıştırma

eğitimi bilemicem ama sonuçta odtü kalitesi bence tartışılmaz gibi..ama dedim ya boş bi yer onun dışında..şöle ki üniyi kazanmış bi genç artık birazda derslerden bunalıp kendine sosyal ortam arar..oda pek yok..valla geldim sizin oraya malum..o yurdun alt tarafındaki meşhur kantinden bütün gece oturduk..başka bişi yapamadık o gecelikbide içerde bilardo vardı ona bulaştık biraz o kadar

Kampus kurulalı daha 4-5 sene oldu bir nevi orayı biz yapıyoruz çevreyi biz alıştırıyoruz ki 10 sene sonra bir yere benzesin şu an için cefasını bizim nesil çekiyor açıkçası.Sosyal ortam konusunda gördüğün yerler ise öğrencilerin çabaları ile o hale geldi hatta ilk gelenler market olmadığından şikayetçi idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 23 Haziran 2009; 19:38:40 >

• 3 senedir kıbrısta okuyorum.bende gitmeden herkes yok orda kumar var uyuşturucu var bilmemmne var falan felan gibi önyargılı konuşuyolardı kendine dikkat felan vs gibicesinden.ben magosa şehrindeyim doğu akdeniz üniversitesinde okuyorum bölümüm matematik.söylenildiği gibi kumar uyuşturucu tabiki var ama kimse gelipte al şundan bi iç felan gibi konuşmuyo ararsan ztn her yerde bulursun uyuşturucu konusunu kendi yaşadığın yerdeymiş gibi düşün aynı öle.insanın içinde olmasın yeter.kumar konusuna gelince büyük kumarhanelere 23 yaşından küçükleri ve öğrencileri almıyolar ama öğrenciler çaktırmadan alan yerler var eğer orda yakalanma gibi bi durumun olursa sınır dışı ediliosun sorgusuz sualsiz oralara gitmessin ztn merak edilcek bi yer değil.gelelim normal bet ofislerine yani iddaa salonlarına eğer futbol oynamak istiyosan iddaa felan oranlar yüksektir tr ye göre gidersin oynarsın.ama bu salonlarda köpek yarışları at yarışları sanal köpek sanal at vs gibi envai çeşit kumar türleri var ama sarmıyo merak etme.bi ara matematik okudugumuz için köpek yarışlarının sistemini çözmeye alıştık ama malasef öle bişi mümkün değil bayıyo ztn.ama karnın açsa giderdin pasta börek kola yer içer çıkarsın pek zararlı değildir.ve kıbrısta üniye gelmek istiyosan doğu akdenize gelmelisin en iyisi o.diğerleri ya dağlık alanda şehir dışında yada iyi üni değil.fiyat olarakta kıbrıs türkiyenin tam olarak 2 katıdır ayda 800 civarı bi parayla geçinebilirsin.internet biraz problemlidir ama gelirsen ben sana onuda ayrıntılı bi şekilde anlatırım .parmaklarım yoruldu artık ekstra bi mrk ettiğin bişiler olursa pm atarsın anlatırım

• Kıbrısta 5.yılım tam olarak ne soruyosun sor cevabını vereyim anlat deme ama neyini hangi birini anlatayım en merak ettiğin şeyleri sor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.