Şimdi Ara

Kıbrıs üniversiteleri nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Para önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 18 Temmuz 2007; 22:10:48 >

• Gidipte kumar oynamadan gelen yokmuş, diye bir şey duydum doğru mu acaba?
  • Türkiyedeki 50 tane üniversite yandı bitti kül oldu bi tek kıbrıstakiler mi kaldı?

Derim...
  • Kumar olsa iyi,tanıdıklarımın birçoğu uyuşturucu da kullanmış,alem vs....
  • wercen kumarhaneye 5ytl alcan jetonlarını beleş yemek, içki, meywe, hatunlar bide üstüne kumar oynican arada bazen tutarsa parada ohhhh yemişim susuzluğuuuu
  • Gidilir tabi ordan okuyan bende dahil 40-50bin T.C vatandaşı öğrenci var.Para zaten sorun değil orada.Arkadaşlar kumar uyuşturucu vs. demişler ben kimseye kefil olmam ama o işlere karışanların kendi karaktersizlikleri derim.Kumarhanelere 21 yaş altı alınmıyor bettinglerde dahil.Yalnız alkole meyilliysen biraz sıkıntı olabilir çünkü fiyatları Türkiye'ye göre baş döndürücü
  • Valla kumarhanelerde bedava tonlarca yiyecek içecek bulunuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pişman olursun

yurtdışında okumayı araştır istersen.. almanya ucuz diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

pişman olursun

yurtdışında okumayı araştır istersen.. almanya ucuz diye biliyorum

kıbrıs yurt dışımı ya bizim ülkemiz
  • beyler bu konuda kıbrısta okuyan yaşayan kişiler biraz daha fazla bilgi verebilirse memnun olurum bende düşünüyorum fakat çok olumsuz görüşler var kararsızım burslu bölümler nasıl mesela burs kesintisi yapıyorlarmı?
  • Kimse okumuyomu kıbrısta nasıl bi yerdir?Nasıl eğitim verilir.İnsanları nasıldır.Alala
  • giden var bi arkadasim coguda aman abi gidiyim istanbulda bi universiteye gecis yaparim vakiflardan birine dedi. gittiler ve gecemediler suan dert yaniolar igrenc die. . . eger para on pilanda degilse yani orasi daha uygun o yzden gidiorm demiosan gitme .
  • Valla arkadaşlar size doğu akdeniz üniversitesi ve magusadan izlenimlerimi kendimce anlatayım.Daü kktcdeki en iyi üniversite olarak bilinir.Okul kalitesi bence Trdeki birçok özel üniversitenin eline verebilecek düzeyde.Kıbrısın yerli insanları öğrencileri söğüşleme derdinde.Fakat ev kiralama,bakkal alışverişi dışında pek muhatap olunmuyor.Öğrenciler genelde evlerde kalır ev kiraları(bu fiyatlar gmagusa için) 2+1 daireler ortalama 6-7 milyar arası yılık 1+1 daireler ise 5-6 arası değişiyor.Tabi bu fiyatlar evin özelliklerine bakımlılığına konumuna vs değişir.Ben 2+1 ev tuttum tek kalıyorum ailem geldiğinde beraber kalıyoruz.Hayat trden pek pahalı değil.Yani öğrenci hesabı söyleyim sigarası olmayan gezmesini vs yapan bir öğrenci ortalama 700ytl yer.Uçak biletleri ortalama 100ytl civarıdır.Kalınabilecek en iyi yurtların fiyatı 2500dolar civarıdır.Yurtlarda klima,buzdolabı mevcut çamaşırhane kafe vs yurtlarda var.Fakat evlerde kalmak konfor açısından çok daha güzeldir.Türkiye'nin bir çok ilinden başta adana,mersin,antalya,istanbul olmak üzere öğrenciler var olmakla beraber zenci öğrencilerin sayısı da azımsanamayacak kadar fazladır.Haziranda 40derece sıcaklığa sahip nemli bir iklimi var ve okula yaklaşık 1km uzaklıkta çok güzel bir plaj mevcut.Sıcağın etkisiyle mayışmalar oluyor ve genelde millet hazırlıkta tökezliyor.Daha fazla bilgi isteyen olursa msnden yardımcı olurum.Kıbrıs hakkında söylenenlere fazla kulak asmamak lazım.

• JoKeYANKARA msnime ekledim seninle görüşmek istiyorum
  • Kıbrısta okumuş ve yatay geçiş yaparak kendini memlekete zor atmış biri olarak sana diyeceğim"ÖL GİTME!!!"
    Parası ucuz falan diye gitmek istiyosan sakın bu tuzağa düşme, çünkü okul parası yurt parası yediğin içtiğin harcadığın toplam hepsi Türkiye'deki özel üniversitelere vereceğin parayla başabaş gelir.Benden sana şiddetle hiddetle vurdulu kırdılı artık bilimum olumsuz kelimeyle tavsiye."ÖL GİTME!!!"

DAHA SONRA DEMEDİ DEME.

Al sana bide link

http://www.youtube.com/v/YsLR-ie5Tz4
  • Girne Amerikan Üniversitesi İç mimarlık Yetenek Sınavına SAllamasyon Girildi Alındı aMa Sıkıntıdan 2 Ay Sonra Bırakıldı Tek Gitmiyceksen Güzel Yurtta Kalmıycaksan Süper 22 00 dan Sonra Giriş Yok Fiyatlar Burdakilerden Kat ve Kat Ucuz 4000 euro Egitimdi 1900 euro En iyi Yurt teK kişilik Oda
  • Nihonjin o video oldukça abartılı.Bence çok fazla abartılcak bişey yok.
  • Sevenide var sevmeyenide ama inan sevmeyenler kat kat fazla.Şuan kıbrıstaki öğrencilere kıbrısta harcadığınız paraya Türkiye'deki özel okullara sizi derslerinize bakmadan yatay geçişle alalım deseler kıbrısta öğrenci kalmaz.Son karar senin ama ben yinede bi kere daha tavsiyede bulunmadan içim rahat etmiycek.Buna kendimi mecbur hissediyorum maalesef.Daha sonra başınızı taşlara vurmamak için iki kere düşünün,hatta mümkünse kıbrısa gidip okulları gezin ondan sonra karar verin.
  • kardeş daha öncedende böyle bi konuda fikrimi belirtmiştim kıbırsta okumak güzel bişey doğu akdeniz üniversiteside oranın en iyi okulu gidersen inan bana pişman kalmassın eğer karakterli biriysende başına hiç birşey gelmez bence git benim ablam çok memnundu
  • naapcan kıbrısa gidip otur oturduğun yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.