Şimdi Ara

koç üniversitesi yurtları nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar koç üniversitesini tercih etmeyi düşünüyorm. yurtlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ayrıca istanbulda oturuorm. yurt çıkmama ihtimali var mı

• ciddi bi soru sordum.yarddım etmiyceksen boşa kirletme burayı
  • bole yerlerı bulsan iyi buralarda burslular kalıomus.paralılar bebekte imiş
  • tam burslulara yurt ücretsiz mi?
  • eve yukarıda resımlerı var bak .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho07

tam burslulara yurt ücretsiz mi?

eet ücretsiz. üstüne bir de 370 tl para veriolar 10 ay boyunca. bi de yurtlar hakkında doru dürüst bi bilgi alabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegecht

quote:

eet ücretsiz. üstüne bir de 370 tl para veriolar 10 ay boyunca. bi de yurtlar hakkında doru dürüst bi bilgi alabilsek

Bütün tam bursluların tamamına mı ayda 370 tl ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

evet tüm tam burslulara. hatta derecen daha iyiyse daha fazla da alabilirsn. bu da link yardımcı olur heralde.http://adaylar.ku.edu.tr/burslar

tercih mi yapacaksın bu sene

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet tüm tam burslulara. hatta derecen daha iyiyse daha fazla da alabilirsn. bu da link yardımcı olur heralde.http://adaylar.ku.edu.tr/burslar

tercih mi yapacaksın bu sene

Kardeşim yapacak ben de yardımcı oluyorum ona :D

• tam burslulara 4 kişilik oda veriliyor sanırım genelde. ilk 300 içindekilere 2 kişilik oda veriliyormuş. yurtların çoğunda banyo-tuvalet ortak, her katta ortak mutfak var falan. ben 3 sene önce bir gidip görmüştüm, 4 kişilik odalar baya dar görünüyordu ama sanırım yeni yurtlar da yaptılar arada, şu anki hali nedir tam bilmiyorum.
    ben de Koç'a gideceğim sanırım, en azından ilk dönem yurtta kalıcam gibi görünüyor. hangi bölüm düşünüyor kardeşin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: liliala

tam burslulara 4 kişilik oda veriliyor sanırım genelde. ilk 300 içindekilere 2 kişilik oda veriliyormuş. yurtların çoğunda banyo-tuvalet ortak, her katta ortak mutfak var falan. ben 3 sene önce bir gidip görmüştüm, 4 kişilik odalar baya dar görünüyordu ama sanırım yeni yurtlar da yaptılar arada, şu anki hali nedir tam bilmiyorum.
    ben de Koç'a gideceğim sanırım, en azından ilk dönem yurtta kalıcam gibi görünüyor. hangi bölüm düşünüyor kardeşin?

peki tam burslulara yurt çıkmama ihtimali var mı?
  • quote:

quote:

tam burslulara 4 kişilik oda veriliyor sanırım genelde. ilk 300 içindekilere 2 kişilik oda veriliyormuş. yurtların çoğunda banyo-tuvalet ortak, her katta ortak mutfak var falan. ben 3 sene önce bir gidip görmüştüm, 4 kişilik odalar baya dar görünüyordu ama sanırım yeni yurtlar da yaptılar arada, şu anki hali nedir tam bilmiyorum.

yurtlara yerleştirmede önceliği burslulara veriyorlar. okula yeni giren bursluları işte 4 kişilik odalara yerleştiriyolar, daha üst sınıflarda 2 kişilik falan odaya geçilebiliyor şanslıysan. istanbul dışından gelen burslu bir öğrenciye yurt çıkmama ihtimali pek yok sanırım, ki istanbullu olsan bile öncelik tanıyorlar burslulara.

• yaş kaç olum senin . komik olduğunu sanıyo bi de
  • quote:

quote:

quote:

yurtlara yerleştirmede önceliği burslulara veriyorlar. okula yeni giren bursluları işte 4 kişilik odalara yerleştiriyolar, daha üst sınıflarda 2 kişilik falan odaya geçilebiliyor şanslıysan. istanbul dışından gelen burslu bir öğrenciye yurt çıkmama ihtimali pek yok sanırım, ki istanbullu olsan bile öncelik tanıyorlar burslulara.

istanbul da oturduğum için korkuyorum zaten:) çok sağol yardımcı oldugun için

• yine de okula bi git görüş ya da en azından bir telefon edip sor derim.
  • burs kesme gibi bir durum var mı

bir de okul içi yatay geçiş kolay diye bir şey duydum doğru mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

burs kesme gibi bir durum var mı

hazırlık artı 4 yıl burs garanti. asla kesme söz konusu deil. çap yaparsan hazırlık artı 5 yılmış. eğer okulu uzatırsan sadece kaldığın derslerin parasını veriyosun. yani okulu yarım sene uzatsan yarım dönem parası vermicekmişin.
  • quote:

yine de okula bi git görüş ya da en azından bir telefon edip sor derim.

okula gidip görüştüm ama tam emin olamadım. burada da sorıyım dedim
  • quote:

quote:

hazırlık artı 4 yıl burs garanti. asla kesme söz konusu deil. çap yaparsan hazırlık artı 5 yılmış. eğer okulu uzatırsan sadece kaldığın derslerin parasını veriyosun. yani okulu yarım sene uzatsan yarım dönem parası vermicekmişin.

ders parası derken.. yine pahalı olmaz mı hacı
  • quote:

yatay geçişte bursu kesmeyen nadir okullardan koç. onun dışında ne kadar kolaydır geçiş işi onu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.