Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
42.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar puanım yeditepe üniversitesi burslu elektronik bilgisayar makine mühendisligi gibi bölümlere yeter büyük bi ihtimalle. Simdi size bu üniversite nasıl soruyorum beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

• aynı soruyu makina ve inşaat bölümleri içinde ben sorayım o zaman :)
  • bölüm bölüm değişmektedir ama esas sattıkları şey lüksdür.kimi bölümlerin başına devlet üniversitelerinden önemli insanları getirerek gelişmeyi sağlamışlardır.birçok kez gittim.istek mezunuyum bende.her türlü sosyal aktivite vs. yapabilirsiniz.imkanları sınırsıza yakındır
  • abi lüks nedir ya inan gözümde yok. adam gibi ders olsun eğitim iyi olsun lüks her zaman bulunur. bi ders çıkışında 2 biayla kafa dağıtalım fazla lüks istemiyorum.
    İş hayatında yeri nasıl acaba. adı geçer mi?
  • yeditepenin hukuk ve diş hekimliği revaçtadır adı geçer.ama mühendislikler hakkında birşey duymadım açıkcası
  • hukuk eğitimi nasıldır sağlam bir eğitim alabilir miyiz? ortamda gözüm yok adam gibi dersimi çalışır gezerim yine de
  • Bizim okula tanıtım için gelmişlerdi (Kepirtepe AÖL). Özel olduğu için pek ilgi görmedi bizim okuldan ama orada okuyan bir kişi oldukça güzel bi konuşma yaptı. Söylediğine göre ailesinin maddi durumu pek iyi degilmiş ama puanınız oldukça iyiyse gelin diyordu. Her türlü şeyi karşılıyormuş okul. Hukuk okuyordu sanırım kendisi ve iş olanakları oldukça iyi diyordu. Bilgisayar mühendisliği bölüm başkanı İTÜ mezunuydu sanırsam. İTÜ mezunu hocalar kurmuş diye biliyorum ayrıca üniversiteyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail. -- 29 Haziran 2010; 16:42:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilecik Üniversitesi Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar Asla ama asla vakif universtelerine gitmeyin burslu bile olsaniz asla gitmeyin o kadar serefsizler ki hele ingilizceniz zayifsa asla asla asla,
    ama yeditepe bir baska serefsizdir.

ilk 1000 e gidip bile gitseniz sizin bursunuzu,paranizi,maasinizi almak icin bahane ariyorlar

sen kimsin diyorsaniz yeditepede 3 senedir okuyorum %50 bursluyum ing cem iyi deildi omrumu yediler desem yeri

bu okullar dil cok onemli ing bilmiorsaniz akliniza bile getirmeyin(ana dil gibi bilmek lazim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

Arkadaslar Asla ama asla vakif universtelerine gitmeyin burslu bile olsaniz asla gitmeyin o kadar serefsizler ki hele ingilizceniz zayifsa asla asla asla,

ilk 1000 e gidip bile gitseniz sizin bursunuzu,paranizi,maasinizi almak icin bahane ariyorlar

sen kimsin diyorsaniz yeditepede 3 senedir okuyorum %50 bursluyum ing cem iyi deildi omrumu yediler desem yeri

bu okullar dil cok onemli ing bilmiorsaniz akliniza bile getirmeyin(ana dil gibi bilmek lazim)

okuyan 5-6 kişiyle konuştum aynı snn gibi söylediler burslu olsan bile kütür kütür bırakıyorlar dedi lanet olsun yazdığıma diyor
  • quote:

Arkadaslar Asla ama asla vakif universtelerine gitmeyin burslu bile olsaniz asla gitmeyin o kadar serefsizler ki hele ingilizceniz zayifsa asla asla asla,

sen ciddi misin ? peki tam burslu olarak hazırlık okusak ingilizcemizin gelişmesi açısından daha iyi olmaz mı ?
    umudumu yitirmek istemiyorum

• arkadaşım niye bu kadar kötülüyorsun, bazıları da var 3sene hazırlık okuyo ya 3sene boyunca, benim çoğu arkadaşım 1senede c kurundan başlayıp 3kuru da okudu, bitirdi..ya zeka, ya çalışma işi, 2si de olmayınca zor oluyordur eminim..öss'den zaten iyi puan alan bi adam hazırlığı rahat rahat geçiyor, ingilizcesi de sonuçta advanced level'a ulaşıyor..ben de yeditepe ünv. mühendislik fakültesi mezunuyum, yök burslu okudum, yüksek lisans yapıyorum şu an itü'de..sorularınız varsa cevaplarım arkadaşlar...eray-E yeditepe ünv.'i tavsiye ederim arkadaşım..hangi bölüm düşünüyorsun?
  • quote:

eger ki ing konusunda boyle dsiplinli ve olayi ski tutmasalardi emin ol bildigin ingilizceyi bile unuturdun. Ayrica prestij, yeditepeden mezun olan insan her zaman bir adim onde olacaktir
  • Geçen sene o kadar konuşulmuş. Şimdi giden biri varsa okul hakkında tarafsız bir yorum rica etsem. Mesele bursluları bile bırakıyolar gibi değil. Çalışmayan ya da dersi veremeyen adam her okulda(neredeyse) kalır. Hocaların takma durumu gibi bir olay söz konusu mu?
  • eğitimini bilmiyorum ama ortamı kötü diyorlar
    yani öyle herkesin adapte olabileceği bir ortam değilmiş
    geçen sene bir arkadaşım %50 burslu tıpa gitti ama daha hazırlıktayken bıraktı
    kaldıramadığını söyledi
    aşırı zenginler varmış
    ve muhabbet hep bunun üstüneymiş

şeklinde şeyler duydum
    gerçekten böyle midir
    ortamı gerçekten çok uçuk mudur

duyduklarıma göre istediğim bölüm olmasına rağmen yazmıyorum
    umarım dıuyduklarım doğru değildir
  • Ortam güzel ama rehberlikçi mühendislik bölümleri kaliteli değil

Eğer puanın yüksekse teknik üniler idealdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

Arkadaslar puanım yeditepe üniversitesi burslu elektronik bilgisayar makine mühendisligi gibi bölümlere yeter büyük bi ihtimalle. Simdi size bu üniversite nasıl soruyorum beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

anlatsın
    Anlatsın - Tecrübeni Paylaş!
    http://universitelianlatsin.com
    sitesinden çok faydalanacağına eminim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lys2011ygs2011

eğitimini bilmiyorum ama ortamı kötü diyorlar
    yani öyle herkesin adapte olabileceği bir ortam değilmiş
    geçen sene bir arkadaşım %50 burslu tıpa gitti ama daha hazırlıktayken bıraktı
    kaldıramadığını söyledi
    aşırı zenginler varmış
    ve muhabbet hep bunun üstüneymiş

şeklinde şeyler duydum
    gerçekten böyle midir
    ortamı gerçekten çok uçuk mudur

duyduklarıma göre istediğim bölüm olmasına rağmen yazmıyorum
    umarım dıuyduklarım doğru değildir

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

Arkadaslar puanım yeditepe üniversitesi burslu elektronik bilgisayar makine mühendisligi gibi bölümlere yeter büyük bi ihtimalle. Simdi size bu üniversite nasıl soruyorum beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

mühendislik seçeceksen git teknik ünileri yaz ayrıca yeditepe de kaldığın zaman yaz okulunu parasını burslu olsan dahi karşılamayor.yaz okulu parasıda 3000 tl ve
    hazırlık sınıfında en az bir kurunda öğrencilern büyük bir bölümü kalıyor.hazırlıgı hiç takılmadan gecene heralde zor bulursun bulunmaz değil ama bulunur.
    BEN olsam senin yerinde o puana gider devlette yazarım veya teknik üniversite her zaman mühendisliklerde ileridedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

aynı soruyu makina ve inşaat bölümleri içinde ben sorayım o zaman :)

mühendislik seçeceksen git teknik ünileri yaz ayrıca yeditepe de kaldığın zaman yaz okulunu parasını burslu olsan dahi karşılamıyor.yaz okulu parasıda 3000 tl ve
    hazırlık sınıfında en az bir kurunda öğrencilern büyük bir bölümü kalıyor.hazırlıgı hiç takılmadan gecene heralde zor bulursun bulunmaz değil ama bulunur.
    BEN olsam senin yerinde o puana gider devlette yazarım veya teknik üniversite her zaman mühendisliklerde ileridedir

tercihte üst sıralara devlet yaz olmaszsa altlara yeditepeyi yaz
  • Dostlar ben bu soruyu gecen sene sormustum su an BİLKENT ÜNİVERSİTESİ'nde Makine Mühendisligi okuyorum hazılık bitecek 1. sınıfa gecicem konu bu yıl hortlamıs
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.