Bildirim
Kıbrıstan Türkiye sunucusunda oynayan var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kıbrısı mı kazandın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZasaHaN
Kıbrısı mı kazandın
Evet :) -
Ben de merak ediyorum bunu.
Trdeki 2.smurfumda bir arkadaşlarla tanıştım 15 kişilik grup seri kasıp takım kurucaklardı kıbrıslıydı pingleri en fazla 90 olan gördüm daha doğrusu söyledi 75-90 arası olur -
Gecende oldugunu okumustum ve internet altyapisi da kotuymus. Derslere ver kendini
quote:
Orijinalden alıntı: BestSupport
Trdeki 2.smurfumda bir arkadaşlarla tanıştım 15 kişilik grup seri kasıp takım kurucaklardı kıbrıslıydı pingleri en fazla 90 olan gördüm daha doğrusu söyledi 75-90 arası olur
Teşekkür ederim -
Bende merak ediyorum ama olmaz gibi bence. -
Altyapı kötü gerçekten kıbrıs net var oda dandik gibi başka net varmı bilmiyorum -
Daha ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlar var mı -
6 yildir kibrista yasiyorum.Hicbir oyunda sorun yasamadim.
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Peki internet olarak hangi sirketleri önerebilirsin ? TTnet superonline gibi değilde farklı şirketler var sanırım orda ?
LOL de de dediğin gibi sorun yok ise gerçekten cok iyi bir haber oldu bu benim için ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: ZasaHaN
Kıbrısı mı kazandın
+1
Bunu yazmak için gelmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: IBlackRose
quote:
Peki internet olarak hangi sirketleri önerebilirsin ? TTnet superonline gibi değilde farklı şirketler var sanırım orda ?
LOL de de dediğin gibi sorun yok ise gerçekten cok iyi bir haber oldu bu benim için ^^
TTnet yok.Nethouse,kıbrısonline ve extend var.Kıbrısonline haricindekiler iyi.Sadece lolde değil hiç bir oyunda sorun yok. -
quote:
quote:
quote:
LOL de de dediğin gibi sorun yok ise gerçekten cok iyi bir haber oldu bu benim için ^^
TTnet yok.Nethouse,kıbrısonline ve extend var.Kıbrısonline haricindekiler iyi.Sadece lolde değil hiç bir oyunda sorun yok.
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sağolasın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
TTnet yok.Nethouse,kıbrısonline ve extend var.Kıbrısonline haricindekiler iyi.Sadece lolde değil hiç bir oyunda sorun yok.
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sağolasın.
Rica ederim.
-
Westte oynayan arkadaşım vardı askerde iken. Ki internet kafeden girmişti, hiç şikayeti olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
Gecende oldugunu okumustum ve internet altyapisi da kotuymus. Derslere ver kendini
kıbrısda okuyorum
girne de ortalama ping 65-80 arası oluyor. tek problem internet pahalı -
merak etme kardeşlim kıbrısta bu oyun aklına gelmez :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X