Herkese merhaba ben 16 yaşındayım 90 kiloyum yaklaşık 1.70 boyundayım 4 aydır fitnessa gidiyorum.. bu son 1 ay aksattım ufak bır amelıyat nedenıyle.. Şimdide kickboks- karate- aikido veya bunlara yakın bır spora başlamayı düşünüyorum .. hedefim sağlam bir vücut yapmak ve idealim hızlı dövüşmek(cekican gibi :) ) ve teknik bilmektir.. örneğin bir kavgada pata küte girmektense hiç kendımı kasmadan 2 hareketle işi bitiriceğim şekılde bır spor ıstıyorum :) .. asla 2-3 ay gidip bırakmayacağım o işi benimsediğim taktirde yıllarca gidebilirim ve fitnesslada ayni oranda tutucam ornek mesela bır gun fıtnes spor salonu bır gun kick boks yada neyse o sporu yada aynı gunde hem fıtnes hem o yapıcak olacağım spor şeklınde :) ..
Herkesten destek bekliyorum Siz bu yazdıklarıma karşılık hangi sporu önerirsiniz.. ?
-Şimdiden teşekkürler :)
adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com