Bildirim
kicker comp12 aldım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bede alacam bakalım bu ay icinde Nasıl ii vuruyor mu basları ? -
valla şu an kısık seslerde dinliyorum ama açılacak inşallah -
e 25 ten 30 a sierradan kickere baya bi fark etsin farkı olsun yani
hayırlı olsun comp 12 serisi hangisiydi yaw fotograf koysaydın iyi olurdu -
Hayırlı olsun,comp-12 güzeldir burdaki çoğu kişiye onu tavsiye ediyorum zaten,yalnız ürünü yeni aldıysan bir süre çok fazla zorlamadan kullan ilerisi için daha iyi olur -
kaçlık oluyo abi o 1000 w mı -
quote:
Orjinalden alıntı: muzzy_10
kaçlık oluyo abi o 1000 w mı
150 watt rms -
selam arkadaşlar.ben de 1 ay içinde bi sub ve bi anfi almayı düşünüyorum.ama bu konudan da hiç anlamıyorum. sony r-450 cd çalarım war.şöyle yüksek ve tok bi bass wurmaını istiyorum.once akifsubwoofer düşünüyordum ama yeterli verim alamyacağım soylendi o yüzde ayrı ayrı düşünüyrum.yaklaşık 600 ytl param war.ancak öyle çin işi mallar kesnlikle istemiyorm.jbl pionner sony ayarında aletler olmalı kesinlikle.(eğer bu paraya mümkün deilse bekler bütçeyi artırırm)arkadaşlar bide diğer bi isteimde setin portatif olması yani bagajı kolayca boşaltabilmem.spl_34 arkadasım bu isteklerime uygun nasıl bir şey tavsiye edersin?tesisatcıya cahil gitmeyelimteşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: achilleus1986
selam arkadaşlar.ben de 1 ay içinde bi sub ve bi anfi almayı düşünüyorum.ama bu konudan da hiç anlamıyorum. sony r-450 cd çalarım war.şöyle yüksek ve tok bi bass wurmaını istiyorum.once akifsubwoofer düşünüyordum ama yeterli verim alamyacağım soylendi o yüzde ayrı ayrı düşünüyrum.yaklaşık 600 ytl param war.ancak öyle çin işi mallar kesnlikle istemiyorm.jbl pionner sony ayarında aletler olmalı kesinlikle.(eğer bu paraya mümkün deilse bekler bütçeyi artırırm)arkadaşlar bide diğer bi isteimde setin portatif olması yani bagajı kolayca boşaltabilmem.spl_34 arkadasım bu isteklerime uygun nasıl bir şey tavsiye edersin?tesisatcıya cahil gitmeyelimteşekkürler.
tok bir bass istiyorsan arkadaşın aldığı basın 38 liğini alabilirsin comp-15 modeli,başka bir marka da olabilir ama 38 al tok ses istiyorsan,amfi olarak ta bu güçteki basları besleyebilecek en ucuz ve kaliteli amfi jbl 300.1 dir biraz daha bütçeyi arttırırsan 100 ytl kadar audiosystem f2-130 amfi alabilirsin.
-
şimdilik temsili resmini koyuyorum. aldığım arkadaş anfinin ayarlarını iyice kıstı wooferın plastik aksamının genişlemesi gerektiğini bir iki gün böyle kullanmamı söledi. dün işte gittim tekrar ayarladı şimdi ses muhteşem diyebilirim. hiç 150 wattlık wofer gibi değil gerçekten hakkını veriyor.
ha bu arada kabiniyle beraber diğer wooferı satıyorum bilginize. en son 100 ytl veren alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emfumuha -- 4 Ekim 2006; 11:29:13 >
-
Hayırlı olsun kicker nede olsa American olacak tabi -
kicker kabiniyle kaça aldın? -
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
kicker kabiniyle kaça aldın?
+ hangi anfiyle besliyosun ? -
sony sd46x anfi ile besliyorum ve 220 ytl ye aldım. kabiniyle hemde sıfır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X