Şimdi Ara

Jbl Northridge E50 SERIES HOPARLOR TAKIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    UZUN ZAMANDIR 5 + 1 SİSTEMİMİ HER AMAÇLI KULLANDIОžIMDAN BU HARİKA 1 ÇİFT JBL Northridge E50 SERİSİ HOPARLÖR BOŞTA KALDI. ZATEN STEREO AMFİ İLE ÇOK ÇOK AZ KULLANILDI NOKTA HATASIZ ÇİZİKSİZ YENİSİNDEN AYIRT EDİLEMEYECEK TEMİZLİKTE BİR ÇİFT HÖPARLÖRDÜR. TAKASA ACIK DEGILDIR

SATILMISTIR

----> sahibinden.com ilani

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 8 Haziran 2013; 2:40:20 >

• hocam umarım satarsınız istediğiniz fiyata..sahibinden sıtesınde mesajlaşmıştık..fiyatda anlaşamamıştık..benim adım Erdoğan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

hocam umarım satarsınız istediğiniz fiyata..sahibinden sıtesınde mesajlaşmıştık..fiyatda anlaşamamıştık..benim adım Erdoğan..

evet kardesim hatirladim sagolasin. bu arada fiyati kisa bir sureligine 750 ye cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 16 Nisan 2013; 1:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

hocam umarım satarsınız istediğiniz fiyata..sahibinden sıtesınde mesajlaşmıştık..fiyatda anlaşamamıştık..benim adım Erdoğan..

evet kardesim hatirladim sagolasin. bu arada fiyati kisa bir sureligine 750 ye cektim

valla hocam benim aklımdaki fiyatı az cok tahmin etmişsindir..daha fazlası bu aralar mümkün değil.. hayırlı satışlar..
  • ilgi gosteren herkese tesekkurler. urun forum disina satilmistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.