arkadaşlar 2009yılının başında aldım ürünleri ve yeni araç aldıktan sonra bidaha hiç kullanmadım tam 1 senedir rafta duruyordu yeni aracımda koymaya yer bulamadığım için birazda araç yeni garanti zırvalıkları yüzünden. eski otomobilimde mdf üzerinde özel kumaş kaplaması altında direkt ultraviyoleden saklanarak monte edilmişti ayrıyeten arka camda perde vardı ekstra olarak ve güneşin yıpratmasına uğramamıştır ürünler konileri sağlamdır güneşin mağruz bırakabileceği hiçbir hasarları yoktur özenle korunmuştur.teknik değerleri olarak yanlış hatırlamıyosam 70watt rms ve 140watt peak vuruyor. ürünlerin daha parasını ödemeden mdf üzerinde son 2 rakamını hatırlamadığım pioneer 6900küsürlü en yüksek modeli ile canlı kıyaslayarak aldım pioneer'ın oval hoparlörleri kicker'ın yanında söndü kaldı desem yeridir muazzam bir fark vardı kicker'ları tereddüt etmeden aldım. kicker daha canlı ve daha doygun ses veriyor ve sahip olduğu 'Polypropylene CIMP woofer cone' teknolojisi ile araçta bir woofer varmış sezgisini uyandırıyodu. çok sefer yeni tanıştığım arkaşlardan bagajı daha açmadan woofer kaçlık 1000lik'mi die soranları oluyodu.ürünleri satma sebebim ticari aracımda bir yer belirleyememem ileride tam yuvarlak componet düşünmemden kaynaklıdır. ürünler 2 takım set halinde satılacaktır ayrı ayı satılmayacaktır. alıcısı çıkarsa alan arkadaşa şimdiden hayırlısı olsun gözünü kırpmadan kullanabilir.