Şimdi Ara

Kicker es 38 cm woofere kabın tavsıyesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kicker es 38 cm woofer için elımde bır tane kabın war bu isimi gorur mu bide kabinin iyi olması ıcın neler yapabılırım yani içi felan nasıl olmalıdır?Bunlar benım kabının resımleri

• kabin ve port ölçüleri uygun yapıldıysa yapılacak bi kaç bişey kalmış..içini bağlantı noktalarından silikon vb.bişeylerle hava almayacak şekilde izole eet mutlaka bide dışını halıfleks vb le falan kaplarsan daha güzel ton alırsın.içinide boyayabilsen boya öyle tavsiye ediyorlar.nedenini bilmiyorum.
    bide bu kabinin hangi arabaya koyacaksın benim arbanın arka koltuklara bile sığmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakudaaa -- 6 Ocak 2007; 18:12:30 >
  • KABİNİ PEUGETO 307 KOYUYORUM.WE RAHAT SIĞIYOR HATTA YANLARDA BOSLUK BİLE KALIYOR.BİRDE ON TARAFINI CİFT KAT MDF YAPSAM BASS ARTAR MI?
  • kullandığın mdf yeterince kalın yeterli basdada değişiklik olmaz ama 2 .mdf yi hoparlör kenarlarına göre kesersen hoparlör gömme olur ve daha şık durur.kutuyu mutlaka kapla hem ses hemde bagaj içi uyum açısından güzel olur.
  • port satılıyo tesisatçılarda uygun bi port takarsan o beyaz borunun vermiş oldugu çirkin görünümü de ortadan kaldırmıs olursun bence vinleksle kapla güzelbi renk bul araçkabini için özel satılıyo sanırım onlardan kullanırsan güzel olur...
  • ne yaparsan yap istersen bass ambalajından çıkan katalog taki değerlere bire bir uygun kutu yap yinede hazır alınan kutu gibi olmuyor namussuzlar. Neler denedim olmadı , birde aşağıda vereceğim genel tabloya göre ölçülerini kontrol et. bilgiler yine bu siteden alıntıdır.

hoperlör kabin ölçü tablosu

1inç 2.45cm dir

hoperlör çapı(inch)
    8
    10
    12
    15
    18

genişlik (w)
    9,5
    11,5
    13,5
    17
    20

yükseklik (h)
    15
    18
    21
    27
    33

derinlik (d)
    12
    14,5
    17
    21
    24

hop. deliği çapı
    7
    9
    11
    13,75
    16,5

hava delik çapı
    4
    5
    6
    7
    8

hava boru derinliği(max.)
    9
    10,5
    12
    14
    16

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.