Şimdi Ara

Kicker Mı Pıoneer Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KARDEŞ SEN BU İŞTEN ANLIYOSON Bİ BAKIVERİRMİSİN UYUMLUMU BEN FAZLA ANLAMAMDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: aciveren

KARDEŞ SEN BU İŞTEN ANLIYOSON Bİ BAKIVERİRMİSİN UYUMLUMU BEN FAZLA ANLAMAMDA

midlerin 60 rms ovallerinide bilmiyorum alacağın 4 kanal amfi olacak ey alırsan midlerin rms si düşük bassın rms si yüksek ses kombinasyonu düşük olur basslar midleri ezer sen midlerin rms değerini ovallerin rms değerini ver ona göre amfi söliyim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

besleyemez gt5 275 rms amfide köprüde 180 rms veriyormus beslemez 90 rms de 4 kanalda veriyormus sizin midlerinizi yakar çünkü 60 rms kicker :S

kardeş gt5 woofer ve kicker mid takımını ne besleyecek, amfi olarak ne almalıyım peki ne öneriyorsun ?

<<<<<http://www.aktepesound.com/?urun-2512-CADENCE-IA-4-4-KANAL-AMPLiFiKATOR.html >>>>>>bu link teki amfi olabilir
  • gittigidiyorda filan bulamadım o amfiyi. başka önerebileceğin bi amfi varmı. tam kapasite beslemek istiyorum ama idare etsin filan degil.
  • ''midlerin 60 rms ovallerinide bilmiyorum alacağın 4 kanal amfi olacak ey alırsan midlerin rms si düşük bassın rms si yüksek ses kombinasyonu düşük olur basslar midleri ezer sen midlerin rms değerini ovallerin rms değerini ver ona göre amfi söliyim sana''

BULDUM KARDEŞ OVALLER 70 RMS (M ACOUSTİC ANFİ 5 KANAL)
  • kicker
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

gittigidiyorda filan bulamadım o amfiyi. başka önerebileceğin bi amfi varmı. tam kapasite beslemek istiyorum ama idare etsin filan degil.

araştırır bakarsan bulursun aarkadaşım bana göre önerdiğim amfi sağlam ...
  • adam bass istyomuş sürsün jbl mono anfisini 301,1 yada 601,1 çal bumbum..
  • KICKER-DX-200-4-4-KANAL-AMFİ ile ne yapabilirim?hangi baslarla uyum saglar? yeterince iyi ses elde edebilirmiyim.Amfi hakkında biraz bilgi verirmisiniz?şimdiden tşk
  • Elindeki anfi ile tek bobin ve düşük rms bass besleyebilirsin jbl 30 cm 275 rms gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kicker es 38 cm 1600w 450rms sizce iyimi yoksa xetec 38cm 1400w 400rms mi yoksa acil bi yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkemDemirci -- 15 Ocak 2019; 11:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.