Şimdi Ara

Kicker Mı Pıoneer Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER ARABAM İÇİN WOOFER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KİCKER VE PIONEER ARASINDA TAKILDIM SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM BÜTÇEM 200 TL KABİNLİ ALICAM

• hangi modelleri
  • pıoneer tsw 309 30 cm

kicker es 124 30 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aciveren

pıoneer tsw 309 30 cm

kicker es 124 30 cm
    amfiniz nedir ikisi çok farklı ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

amfiniz nedir ikisi çok farklı ürünler

Alıntıları Göster
    KICKER DX-200.4 4 KANAL ANFİ

VEYA

KICKER GARANTİLİ ''M.ACOUSTİC MLX-600.5 KANAL ANFİ

ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciveren -- 24 Ağustos 2011; 17:23:45 >
  • quote:

KICKER DX-200.4 4 KANAL ANFİ

VEYA

KICKER GARANTİLİ ''M.ACOUSTİC MLX-600.5 KANAL ANFİ

ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Alıntıları Göster
    amfilerin güçleri çok düşük
    sound magus h500 ve gt5 12 olur
  • ONLAR ÇOK PAHALI ANFİ EN FAZLA 220-230 TL FLN OLCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciveren -- 24 Ağustos 2011; 18:51:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boschmann oval sizce nasıl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ONLAR ÇOK PAHALI ANFİ EN FAZLA 220-230 TL FLN OLCAK
    jameson usa 505 o zaman 160tl
  • quote:

jameson usa 505 o zaman 160tl

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar lutfen anlayan bırı yardımcı olsun 308 d4 (Pioneer) woofer için bana anfi onerebılırmısınız aracın kendı hoparlorlerını kullanacagım sadece bass ıstıyorum aklımdakı wofeer pioneerın champıons serısı olan 308 d4 modeli hangi anfi uygundur ? sımdıden tskler arkadaslar sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacreous

selam arkadaslar lutfen anlayan bırı yardımcı olsun 308 d4 (Pioneer) woofer için bana anfi onerebılırmısınız aracın kendı hoparlorlerını kullanacagım sadece bass ıstıyorum aklımdakı wofeer pioneerın champıons serısı olan 308 d4 modeli hangi anfi uygundur ? sımdıden tskler arkadaslar sağolun

Alıntıları Göster
    KİCKER DAHA İYİ DEĞİLMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacreous

digiline dga 1001
  • quote:

KİCKER DAHA İYİ DEĞİLMİ

hafif bass sesi istiyorsan alabilirsin kıcker es i mlx600.5 ile kullanırsın fakat güçlü bir bass bekleme
  • quote:

quote:

KİCKER DAHA İYİ DEĞİLMİ

hafif bass sesi istiyorsan alabilirsin kıcker es i mlx600.5 ile kullanırsın fakat güçlü bir bass bekleme

Alıntıları Göster
    kicker es rms gücü düşük 309d4 ün rms si yüksek 309 d4 alırsan 4 kanal amfide sıkıntı yasarsın arkadasım bu seçeneklerin yerine kicker ın comp serisini al 38 lik o seni fazlasıyla tatmin eder hem 4 ohm tek bobin istedin gibi beslersin 230 250 alacan amfi 4 kanal sa bitane m acoustıc al m 465 düşük ama kalitelli bi amfidir tavsiye ederim bende var cvx i çalıyor valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.barutçu -- 24 Ağustos 2011; 22:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

kicker es rms gücü düşük 309d4 ün rms si yüksek 309 d4 alırsan 4 kanal amfide sıkıntı yasarsın arkadasım bu seçeneklerin yerine kicker ın comp serisini al 38 lik o seni fazlasıyla tatmin eder hem 4 ohm tek bobin istedin gibi beslersin 230 250 alacan amfi 4 kanal sa bitane m acoustıc al m 465 düşük ama kalitelli bi amfidir tavsiye ederim bende var cvx i çalıyor valla :D

Alıntıları Göster
    Anfiyi m acoustic almayı düşünüyordum sağlam anfi uzun süre kullanırsın diyorlardı wooferı kicker alıcam comp serisi biraz daha tuzluda kicker c12 nasıl

• quote:

Anfiyi m acoustic almayı düşünüyordum sağlam anfi uzun süre kullanırsın diyorlardı wooferı kicker alıcam comp serisi biraz daha tuzluda kicker c12 nasıl

Alıntıları Göster
    Beyler JBL GT5-12 wooferı alsam SOUND MAGUS C90 amfi ile besleyebilirmiyim, yeterli olur mu?
    Ama amfi sadece wooferı beslemeyecek, birde KICKER DS65.2 mid takımı var araçta (Şuan teypden besleniyor (Pioneer2350))
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

Beyler JBL GT5-12 wooferı alsam SOUND MAGUS C90 amfi ile besleyebilirmiyim, yeterli olur mu?
    Ama amfi sadece wooferı beslemeyecek, birde KICKER DS65.2 mid takımı var araçta (Şuan teypden besleniyor (Pioneer2350))

Alıntıları Göster
    besleyemez gt5 275 rms amfide köprüde 180 rms veriyormus beslemez 90 rms de 4 kanalda veriyormus sizin midlerinizi yakar çünkü 60 rms kicker :S
  • quote:

ucuz etin tridide olmaz arkadasım :)) comp lar sesi iyidir 38 cm liklerinin etkisi baya büyük kabinli 250 civarı bişey ama elindeki amfiye göre bass + hoparlör yada elindeki hoparlör + bass a göre amfi alacan kafadan olmaz bitane m acoustıc amfi al üst serileerinden bitanede kicker comp 38 cm al içini kurutur :D veya jbl in gto serilerinden al onlarda sağlamdır ama ohm iyi ayarlamn lazım malum çift bobin basslarda 4 kanal amfiye girdin zaman sıkıntı oluyor ...

Kicker Mı Pıoneer Mı ?

• KARDEŞ BENDE KİCKER OVAL TAKIM VAR ES SERİSİ KİCKER C12 30CM ALABİLİRİM EN FAZLA ÇÜNKÜ FAZLA BÜTÇE YOK ŞU 5 KANALLI M ACOUSTİC ANFİYİ ALICAM ORJİNAL HÖPARLÖRLERİ İPTAL ETTİRİP KİCKER ES SERİSİ COMPENANT BAĞLICAM

BUNLARLA İYİ SES ALAMAZMIYIM VEDE BASS
    KİCKER C12 30 CM KABİNLİ WOOFER
    KİCKER ES SERİSİ TAKIM OVAL HÖPARLÖR
    KİCKER ES SERİSİ TAKIM COMPENANT
    M ACOUSTİC MLX-600.5 5KANAL ANFİ
  • quote:

KARDEŞ BENDE KİCKER OVAL TAKIM VAR ES SERİSİ KİCKER C12 30CM ALABİLİRİM EN FAZLA ÇÜNKÜ FAZLA BÜTÇE YOK ŞU 5 KANALLI M ACOUSTİC ANFİYİ ALICAM ORJİNAL HÖPARLÖRLERİ İPTAL ETTİRİP KİCKER ES SERİSİ COMPENANT BAĞLICAM

BUNLARLA İYİ SES ALAMAZMIYIM VEDE BASS
    KİCKER C12 30 CM KABİNLİ WOOFER
    KİCKER ES SERİSİ TAKIM OVAL HÖPARLÖR
    KİCKER ES SERİSİ TAKIM COMPENANT
    M ACOUSTİC MLX-600.5 5KANAL ANFİ
    bu sistemi kurarsan comp 12 in yarı performans ta çalısır ses almaya alırsın fakat bassın tam kapasite beslemez aldığın hoparlöre göre amfi al comp güzel bi seçim aldığın kicker ovaller midler amfine uyumlumu ?onlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

besleyemez gt5 275 rms amfide köprüde 180 rms veriyormus beslemez 90 rms de 4 kanalda veriyormus sizin midlerinizi yakar çünkü 60 rms kicker :S

kardeş gt5 woofer ve kicker mid takımını ne besleyecek, amfi olarak ne almalıyım peki ne öneriyorsun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.