Şimdi Ara

Roadstar amfi Pioneer teybin Kalitesini Bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pioneer MVH 150UB oto teyp aldım.
    Arkalara: Pioneer TS-A6923I 400W (veya TS-A6923IS 500W )
    Önlere : Pioneer ts-g1722i 240W

SORU 1: Bu sisteme amfi eklemek bir şey değiştirir mi? Çok kaliteli berrak bir ses istiyorum. Camları titretmese de olur. Amacım yüksek ses değil.

SORU 2: Amfi gerekir derseniz, ucuz yollu bir Roadstar 6040 veya 8040 -hangisini derseniz- alsam, pioneer teybin ses kalitesini bozar mı? Bildiğim kadarıyla pioneer teyplerin bu yeni modellerinde "dahili amplifikator" yazıyor.

Bilgi ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• ayni teybi bende kullaniyorum anfisizde kullansan olur anfi baglarsan daha guclu ses alirsin teybin cikislari en az 20-25 rms tir anfide cikis rms gucleri daha fazladir bass baglamayacaksan eger alacagin anfinin cikis gucleri en az 4x60 veya 4x70 rms olani senin icin yeterli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığım teyp ve hoparlörlere hangi amfiyi almamı önerirsiniz? Woofer bağlamayacağım. Bu hoparlörler roadstar amfi ile woofer olmadan iyi bas verir mi ? Amfiye hiç bulaşmasam arkaya yazdığım iki hoparlörden hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 21 Nisan 2014; 21:59:30 >
  • sadece mid ve ovallerle o kadar cok bas alamazsin ama iyi ses alabilirsin yinede tatmin eder seni anfiyle dinlemek

ikisinide onermem ama digicom destekli istiyorsan eger 6924i oneririm digicom destekli olmayipta yine orjinal olanlardan 6975s veya 6995s onerebilirim

butcen ne kadar anfi icin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 21 Nisan 2014; 22:05:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazmıştım hocam 2 roadstar modeli. İkisinin de fiyatı aşağı yukarı aynı sayılır 130 civarı. Bana kalsa 90 lira anca ayırırım. Çünkü dediğim gibi subwofer vs bağlamayacam. Net bir ses ve tatminkar bir bass sesi yeter bana.
  • ilerde bass baglayacaksan daha iyi anfiler oneririm diyecem ama butcene uygun olani al derim butcen kisitli baya cunku iyi bi anfi alamazsin 90-100 lira gibi bi fiyata yazdigin modellerin ozelliklerine bile bakmadan soyluyorum sana uygun olani al derim bass baglamayacaksan eger seni tatmin eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 21 Nisan 2014; 22:22:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim.

O zaman şunu diyebilir miyiz son olarak; Alacağım anfinin destekleyeceği rms gücündeki hoparlörü almalıyım. Eğer fazlasını veya düşüğünü alırsam, hoparlör verimli çalışmaz. Doğru mu hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • calisir ama tam gucunde calismaz anfi istedigi gucu vermez verebildigi kadar verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta yazdığım teyp ve hoparlörleri aldım. Yanna da yine orjinal pioneer 6500F amfi aldım. Yarın Allah izin verirse pioneer servisine bağlatacağım. Umarım istediğim sonucu alırım. Bu arada şunu da belirtmek istiyorum; kapı içlerine simself yalıtım malzemesi yapıştırmayı düşünüyorum. Tok bir ses ve yol-rüzgar sesi için izolasyon amacıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.