Şimdi Ara

kicker es 154 38 cm bass lar sert farklı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kicker es 154 38 cm bass lar sert farklı geliyor bu neye bağlı olabilir şuan iin harward 800 w ile besliyorum, hava portlu kabinim var

bu sub un özelliğimi yoksa amfi ile ilgilimi ,

• kickerin butun modellerı sert bass verır yumsak bass vermezler ve elındekı sub ılk baslangıc serısı ufak bişe yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

kickerin butun modellerı sert bass verır yumsak bass vermezler ve elındekı sub ılk baslangıc serısı ufak bişe yanı

bende L7 38 cm var öfff diyorum sX leri daha felaket eminim :)
  • Kicker adı üstünde vurucu... Basları serttir arabayı titretir koltuklar masaj moduna geçer :) yüksek seste basların daha anlasılır oldugunu görürsün. Bircok marka woofer kulandım fakat Kicker hepsinden farklı bir karaktere sahip gerci her basın kendine has bir karakteri var. Herkezin müzik zevki ve kulağı ayrı oldugu icin birkaç bas dinleyip aralarından begendigini alması daha sağlıklı olacaktır.

Bende CVR12 modeli var yaklasık 1-2 haftadır bende ve satıyorum :) neden satıyorsun dicekseniz arabam 2012 Polo aracımı döküyor, arabaya göre fazla geliyor...
  • daha evel kicker comp12c kullandım basslar okadar sertki her muzıkde aynı bass ı hıssedıyorsunuz onu sattım jbl gt5 12 aldım bende gt4 den sonra alınabılıcek 140 liraya basslar arasında gt5 modelı harıka öneririm sesi gayet yumsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 29 Aralık 2012; 15:21:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.