Şimdi Ara

Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2018 308 model araca sahibim. Üstündeki hoparlorler bass +1 olmasına rağmen yarım ses düzeyinde bile cızırtılayıp patlıyor.

Yukarıdaki ürün bütçeme uygun olduğu için nasıldır diye sormak istedim? Standarttan Bassı ve sesi yüksek olsun benim için yeterli.

Şuan için amfili bir sistem düşünmediğimden sadece ön kapıları değiştirmek istiyorum şu çatlama olayı için. İleride amfili kullanıma uygun olur mu?
    Stage3 ürünü de var ama böyle koydukça sonu yok gibi :) max bütçem 1200 civarı.

• önerim mevcut hoparlörleri söküp kontrol edin. yırtık, patlak vs gözlemlerseniz, aynı modelin orjinalini takın. amfisiz dediğiniz için bu öneriyi yapıyorum. sonradan takacağınız hoparlör ler ne olursa olsun kapılara yalıtım yapmadan amfili ya da amfisiz istenilen bass sesleri üretememkteler. beklenti düşükse alpine 17 c2 coaxiel hoparlör de takabilirsiniz.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

şöyle bir düşüncem vardı aslında;

1300-1500 tl ye kadar önlere bir takım alıp, 1 sene sonra sub + amfi ile beslemeyi düşünüyorum. aracın ödemeleri olduğu için şuan setup dizebilecek halim yok.

bizim aracın kroniği gibi bir şey. 30 ses düzeyi var ama 20 lerde patlıyor. en azından onları sökersem böyle ileri de amfi takarsam güzel bir şey olsun diye düşünmüştüm. yoksa dediğiniz de doğru aslında.

Sağolun yorumunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpii95

şöyle bir düşüncem vardı aslında;

1300-1500 tl ye kadar önlere bir takım alıp, 1 sene sonra sub + amfi ile beslemeyi düşünüyorum. aracın ödemeleri olduğu için şuan setup dizebilecek halim yok.

bizim aracın kroniği gibi bir şey. 30 ses düzeyi var ama 20 lerde patlıyor. en azından onları sökersem böyle ileri de amfi takarsam güzel bir şey olsun diye düşünmüştüm. yoksa dediğiniz de doğru aslında.

Sağolun yorumunuz için

bişey değil. jbl in belirttiğinin hop için tecrübem yok. bass ses isteniyorsa küçükte olsa subwoofer takmanızı öneriyorum.
  • hocam pioneer tsg 1620f 16 ve 13 cm liklerini 4 kapı taktırmayı düşünüyorum sizin için bir fikir olabilir belki Bende orjinül teyp ile anfisiz sistem yaplayı rüşünüyorum bu sebeple kuaksiyel hoparlörlere yöneldim.Şuan kapılarda jbl kompanent var ama teyp orjinal olunca çok düşük performansta çülışıyorlar.

hocam amfi + bass olayını anca seneye yapabilirim dediğim gibi. Şimdilik ön kapıdaki cızzlayan sistemi atmak istiyorum. Biraz bass verip seneye amfi ile besleyebileceğim bir tk. hoparlor lazım yani anlayacağınız. 1 takıma max 1300-1400 tl verebilirim şuan. Önerilerinize açığım. İleride de amfi kaldırabilecek bir itemi :)

• quote:

hocam amfi + bass olayını anca seneye yapabilirim dediğim gibi. Şimdilik ön kapıdaki cızzlayan sistemi atmak istiyorum. Biraz bass verip seneye amfi ile besleyebileceğim bir tk. hoparlor lazım yani anlayacağınız. 1 takıma max 1300-1400 tl verebilirim şuan. Önerilerinize açığım. İleride de amfi kaldırabilecek bir itemi :)

yukarda da cevaplamıştım. kolonları sökün, patlak mı bakın. patlak değilse bile bobinin girip çıktığı yere toz, toprak vs girdiyse el ile bastırınca hışırtı yapar, öyle olduysada o kolon gidik demektir. önerim birebir orjinal sıfırını alıp takın, yada çok temiz orjinal çıkma varsa tabi, illada aftermarket ürün koymak istiyorsanızda o fiyat aralığında önerebileceğim sıfır component yok. 2. el temiz alpine, hertz, audison, sony gs serisi ayarında ürünler bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el temiz ürün sormak isterseniz ilanı paylaşın, ona göre inceleme yaparım.

tamamdır hocam, çok sağolun cevabınız için. En iyisi dediğiniz gibi yapayım bilen bir arkadaşımla. Bizim araçlarda kronik gibi zaten, orjinalini de taksam herhalde 1-2 seneye o kıvama gelir :) Dediğinizi muhakkak yapacaüım ama.

Böyle bir ürün nasıldır sizce ? var mıdır bi tahmininiz ? Alpine vs baktım da s65c'ler bile 2500 olmuş neredeyse

• quote:

tamamdır hocam, çok sağolun cevabınız için. En iyisi dediğiniz gibi yapayım bilen bir arkadaşımla. Bizim araçlarda kronik gibi zaten, orjinalini de taksam herhalde 1-2 seneye o kıvama gelir :) Dediğinizi muhakkak yapacaüım ama.

Böyle bir ürün nasıldır sizce ? var mıdır bi tahmininiz ? Alpine vs baktım da s65c'ler bile 2500 olmuş neredeyse

iş görür

son bir sorum daha olsun konuda hocam :)

Bir arkadaş vasıtasıyla 2. el Audison APK 165 buldum. ilk elden ama 3 yıllık. kutu harici herşeyi var ve büyük ihtimal 1500 tl ye alabilir gibiyim. Sizce 2.el topuna girmek ne kadar mantıklı ? yada üstte attığım üründen iyi midir bu riski almak için =

• Alpii95 kullanıcısına yanıt
    önceki mesajımdada yazdım. 2. el audison , hertz vs markalı ürünler bakın. dediği gibi ürün sorunsuz ve tamirsizse 1500tl normal fiyat.

evet hocam ondan ötürü bir iki yere sordum bu ürünü bulduk, tamirsiz dedi ve ilk sahibiymiş. Hafta sonu duruma göre konusacagım. Sağolun yardımınız için

• quote:

evet hocam ondan ötürü bir iki yere sordum bu ürünü bulduk, tamirsiz dedi ve ilk sahibiymiş. Hafta sonu duruma göre konusacagım. Sağolun yardımınız için

bişey değil, sonuçlanırsa paylaşın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.