Şimdi Ara

Pıoneer marka müzik setine aux nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba pıoneer marka müzik setim var uzun bir süre kullanılmamış haliyle kaset ve Cd yeri bozuk sadece radyo çalıyor. aux girişininde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum nasıl deneye biliriz gerekli malzemeler nelerdir? Pıoneer marka müzik setine aux nasıl bağlanır Pıoneer marka müzik setine aux nasıl bağlanır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 adet çalışır durumda, hat (line) seviyesinde stereo lale (RCA) çıkışı olan ve veren kaynak cihaz.

1 adet iki kanal, lale (RCA) konektör ile sonlandırılmış kablo.

• On7926 O kullanıcısına yanıt
    Eğer elinizde resimdeki bir ucu erkek rca jak olan diğer ucu da standart 3,5 mm kulaklık jakı olan bir kablo varsa aux girişine bir telefon, tablet yada pc bağlayarak aux girişinin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eğer çalışıyorsa da sonrasında bir Bluetooth alıcı alıp onu aux girişine bağlayarak sistemi Bluetooth’lu hale getirebilirsiniz.

Pıoneer marka müzik setine aux nasıl bağlanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır deneyip tekrar yazacağım artık buda çalışmıyorsa tamir için uğraşmam gerekecek

Eğer çalışıyorsa bluetooth alıcı olarak hangi markayı önerirsiniz kaliteli olsun yeter sesi falan etkiliyor galiba ürün kalitesi

Açıkçası bahsettiğim şekilde bir Bluetooth alıcı şu an kullanmıyorum. Çok eskiden Bluetooth 2.0 olduğu zamanlarda bir aparat kullanmıştım ama şuan Bluetooth 5.3 versiyon falan var.

Daha gecikmesiz ve daha az kayıplı olması için alacağınız adaptörün Bluetooth 5.3 ve aptx destekli olmasına bakabilirsiniz.
    Açıkçası 500 ile 2000 tl arasında binlerce model var. O yüzden hangisini önereyim bilemedim.

Bu arada ses kalitesi bu cihazın içindeki dijital ses verisini analog sese çeviren DAC çipine ve devresine de bağlı. Ama bu detayı veren bir adaptör açıkçası daha görmedim :))

O yüzden bütçenize uygun alttaki linkteki gibi bir tane alıp geçin, çok takılmayın.

Teşekkürler sizin attığınız kabloyu sipariş verdim aynı marka gelince denerim yalnız beyaz ve kırmızı hangisine gelmeli L R harflerinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Genelde kırmızı uç kırmızı yuvaya takılır.

Bu arada bu kablo mahalledeki elektrikçi yada bir milyoncu tarzı yerlerde de olur. Görselini attığım kablo en basit ve ucuz versiyonu. Belki evde bir köşede bile vardır :)) yani internetten sipariş vermenize gerek yoktu

Ha yakınlarda bu tarz bir dükkan vs yoksa bir şey diyemem.

Burada fazla dükkan yok hocam sordum bulamadım herşey için teşekkür ederim.

Tekrar merhaba aux girişi sağlammış piyasa malı kablo olmasına rağmen rahatsız edici bir ses yok daha kaliteli bir kablo yada alıcı almama gerek var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.