Bildirim
Pıoneer marka müzik setine aux nasıl bağlanır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 adet çalışır durumda, hat (line) seviyesinde stereo lale (RCA) çıkışı olan ve veren kaynak cihaz.
1 adet iki kanal, lale (RCA) konektör ile sonlandırılmış kablo.
-
-
Tamamdır deneyip tekrar yazacağım artık buda çalışmıyorsa tamir için uğraşmam gerekecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer çalışıyorsa bluetooth alıcı olarak hangi markayı önerirsiniz kaliteli olsun yeter sesi falan etkiliyor galiba ürün kalitesi
Açıkçası bahsettiğim şekilde bir Bluetooth alıcı şu an kullanmıyorum. Çok eskiden Bluetooth 2.0 olduğu zamanlarda bir aparat kullanmıştım ama şuan Bluetooth 5.3 versiyon falan var.
Daha gecikmesiz ve daha az kayıplı olması için alacağınız adaptörün Bluetooth 5.3 ve aptx destekli olmasına bakabilirsiniz.
Açıkçası 500 ile 2000 tl arasında binlerce model var. O yüzden hangisini önereyim bilemedim.
Bu arada ses kalitesi bu cihazın içindeki dijital ses verisini analog sese çeviren DAC çipine ve devresine de bağlı. Ama bu detayı veren bir adaptör açıkçası daha görmedim :))
O yüzden bütçenize uygun alttaki linkteki gibi bir tane alıp geçin, çok takılmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler sizin attığınız kabloyu sipariş verdim aynı marka gelince denerim yalnız beyaz ve kırmızı hangisine gelmeli L R harflerinden
Genelde kırmızı uç kırmızı yuvaya takılır.
Bu arada bu kablo mahalledeki elektrikçi yada bir milyoncu tarzı yerlerde de olur. Görselini attığım kablo en basit ve ucuz versiyonu. Belki evde bir köşede bile vardır :)) yani internetten sipariş vermenize gerek yoktu
Ha yakınlarda bu tarz bir dükkan vs yoksa bir şey diyemem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada fazla dükkan yok hocam sordum bulamadım herşey için teşekkür ederim.
Tekrar merhaba aux girişi sağlammış piyasa malı kablo olmasına rağmen rahatsız edici bir ses yok daha kaliteli bir kablo yada alıcı almama gerek var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X