Şimdi Ara

Kicks Online (GÜNCEL-31.01.15) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
32.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

CB tavsiye ederim.

Şu exp eventı benzeri olmazsa göremeyeceğim 18'i ya o ayrı.. 21 nasıl kastım hala şaşarım
  • arkadaşlar bu oyundada parayı veren düdüğü çalar prensibi varmı?? Yani Premium Üyelikle Skill Geliştirlebiliyor mu?

yoksa premiumda yatırılan paralarla sadece kıyafete fln mı gidiyor?

ona göre bi katakulli yoksa başlıcam... daha dorusu 1 seneden sonra kaldığım yerden devam edicem?

çünkü benim oyuna başladığım sırada premium fln yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Haziran 2008; 14:33:14 >
  • Bazı skiller gerçekten çok fazla point istiyor onları premiumla alabilirsin mesela yinede premium kullananlar ile normal kullanıcılar arasında pek fark yok
  • Beyler benimde lvl10 warior var valla süper oyun. Mage açmayı düşünüyom.

şaka dedim Bi tane forvetim var oda lvl 9.8 şuan bakalım ilerde saracakmı
  • birde şuan bi sorunum var her oyuna girdiğimde 130 mb patch yapıyor bitince starta tıklayamıyorum.

kapatıp tekrar oyunun simgesine tıklayınca gene patch yapıyor gene aynı şey oluyor

sizde böyle bi sorun oldumu.
  • 130mb dan fazla patch yapması lazım oyunu sıfırdan kurunca. Bende öyle bir sorun olmadı.
  • belki beni bilirsiniz mantorino 11 lwlim manyak bi oyun bu yaa normal FW im
  • Kene sen manyaksın ya :D ilk topic'i açtığın zaman indirmiştim bu oyunu daha 3 lvldin kasıyorduk seninle ben bırakalı cok oldu sen hala oynuyorsun :D ama bende indircem yine oynayasım geldi :D
  • Oynuyorum ya sıkıldıkça 10-15 tane hesap var her türlü mevkiyi deniyorum
  • ben oynuyorum nıck KARAEJDER07 LWL8
  • quote:

Orjinalden alıntı: berocan

Gelcek ay 3 oyun daha indircem :D

drift city ( ijji ) 400 mb civarı

upshift strike racer online :http://strikeracer.gpotato.com/ ( galiba öle bişeydi :D ) 300 mb civari

kicks onlinewww.gametribe.com 400 mb civarı

şuan için gunz ve savage oynuyorum günde 2 saat okul açılınca hepsini az az oynarım :D

Arkadaşım indir ama Drift City cell shade görüntüye sahip olduğundan çok kota yiyior.
    Benim çok dilim yandı :)

• Selam beyler ben bayadır oynamıyordum ama artık K.O'dan Sro dan Metin2()'den sıkıldım ve tekrar kicks online oynamaya karar verdim eski Id ve Pass unuttuğum için yeni Id ve Pass aldım şu anda oyunu indiriyorumOyunda görüşmek üzere
  • dün akşam 4 saat deli gibi oynadım 2 lvl ım şimdi httpsendquest failed diyo
    büyük yazmamaın sebebi daha önce sormuş bi kişi cvp alamamış dikkat çeksin die büyük yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

birde şuan bi sorunum var her oyuna girdiğimde 130 mb patch yapıyor bitince starta tıklayamıyorum.

kapatıp tekrar oyunun simgesine tıklayınca gene patch yapıyor gene aynı şey oluyor

sizde böyle bi sorun oldumu.

bende öyle bi sorun olmadı açıkçası deep freeze gibi bi programmı var restart atmadan 1-2 dk öncesini silen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUsupport

dün akşam 4 saat deli gibi oynadım 2 lvl ım şimdi httpsendquest failed diyo
    büyük yazmamaın sebebi daha önce sormuş bi kişi cvp alamamış dikkat çeksin die büyük yaptım

Oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyin , bazen serverda sorun olduğunda da bu hatayı veriyor.
  • deli gibi dc oluyorum yaaw yok mu bi çöüzümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 2 Temmuz 2008; 0:10:39 >
  • Her oynadıgımda cok fazla kasma oluyor bunun nedeni nedir acaba nasi onluyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Her oynadıgımda cok fazla kasma oluyor bunun nedeni nedir acaba nasi onluyebilirim?

Genelde rusya , amerika veya fransa ile oynayınca lag oluyor onlara dikkat et.
  • kotayı ne kadar etkiliyor bu oyun?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.