quote:Orjinalden alıntı: Saint4nger ya 1de yazılar sanırım japonca türkçesi yada ing. yokmu Oyun İngilizce , resimler kore versiyonundan alınmıştır. quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo güzel bir oyuna benziyor..ob ye geçtiğine indirip deneriz bu arada güzel paylaşım eline sağlık Oyun şu an OB'ye geçti.
arkadaşlar bende adamın kafası şortu bide ayakkabısı qörünüyo t-shirt ve bacaklar fln qörünmüyo nedendir ?
Bikaç kişide daha vardı öyle bi sorun , çözümünü bilmiyorum ama ekran kartı driverından olabilir güncellemeyi dene.
quote:Orjinalden alıntı: Saint4nger nickim Alesta çok kötü oynuyorum tam 1 kazmayım ama güzel oyun Alışırsın birşey olmaz.
ya ben oyuna girdim oyuncuların bi tek kafası,şortu ve ayakkabısı gözüküyor gövdesi falan kayıp herkezde öylemi??
quote:Orjinalden alıntı: unreal_mert ya ben oyuna girdim oyuncuların bi tek kafası,şortu ve ayakkabısı gözüküyor gövdesi falan kayıp herkezde öylemi?? Ekran kartı sürücülerini güncellersen sorun düzelcektir.
quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N Gelen pasları ds vuramıyorum alışamadım gitti 1 - 2 güne kalmaz alışırsın birşey olmaz.Ama ds vuramıyanlara çok sövüyorlar maçlarda dikkatli ol.
quote:Orjinalden alıntı: kene. quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N Gelen pasları ds vuramıyorum alışamadım gitti 1 - 2 güne kalmaz alışırsın birşey olmaz.Ama ds vuramıyanlara çok sövüyorlar maçlarda dikkatli ol. ulen kene dün yaktın bizi