Şimdi Ara

Kicks Online (GÜNCEL-31.01.15) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
3
Favori
32.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun yeni OB'ye geçti ve pek kimse bilmiyor yakında kalabalıklaşır sanırım.
  • Hey man bu konuyu düşürmeyelimmm
  • Ya arkadaşlar bende dc olup duruyorum :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnfotec

Ya arkadaşlar bende dc olup duruyorum :S

Banada çok nadir oluyor mesela günde 1 kere kesin dc oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Gelen pasları ds vuramıyorum alışamadım gitti

1 - 2 güne kalmaz alışırsın birşey olmaz.Ama ds vuramıyanlara çok sövüyorlar maçlarda dikkatli ol.

En son oynadığımda vuramadım öyle de herif zıvanadan çıktı Tatildeyim daha kafadan 10 gün daha oynayamıcam

• ben tatilden döndüm nasıl gidiyor oyun hala devam ediyormu bare xD
  • silkroad dan sonra güzel bi oyun heme indirdim accauntu aldı yüklensin hemen oyna gircem paylaşım için sağol
  • gerçekten güzelmiş 5 level oldum ama bir türlü hızlı şut atamıyorum taktik a ya bas orta aç ya vole yada kafa gol gol gol celebretionlar çok komk bide golden golö yedinmi saha ya varil falan atıyolar benim ad emreovic isteyenler eklesin eğlence için zaten
  • Abi Heyacan Yaptım OB İndiirom Su An Nasıl Bir Oyun Merak İçindeğim Bakalım Nasılmış Herkeze İyi OyunLar Good Luck :D
  • 2 Sorum Olacak LütfenYardım !!!!

1 . . Daha Hızlı Ve EtkiLi Şu Nasıl Çekilir Lwlle Bir İlgisi Var Mı ?
    2 . . LwL Daha Hızlı Nasıl Atlanır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uCa_Tr

2 Sorum Olacak LütfenYardım !!!!

1 . . Daha Hızlı Ve EtkiLi Şu Nasıl Çekilir Lwlle Bir İlgisi Var Mı ?
    2 . . LwL Daha Hızlı Nasıl Atlanır ?

daima çok iyi olan takıma gir ve pek fazla bişey yapma pas gelince belki şut belki pas yenip bide bi gol attıysan baya iyi gelen şutlara hızlı vurmak için arkadan geldiyse pas hemen f ye bas büyük ihtimal no mark koyuuo
  • Sağol Şu An Oyunda Olan Varmı Hep Beraber Maç Yapalım Lwl 2 Daha Bu Sabah Açtım Biraz Çözdüm Sadece Şut Vuramıyorum Güzel Msn Adresim :Freedom_uCa@hotmail.com Oyundaki Adım uLas
  • Höyt
  • Halen oynayan varmı oyunu arkadaşlar? 1 aylık tatile çıktım giremiyorum şu an ben dönene kadar lvlleri yükseltinde klüp kuralım.( bu arada en son 16lvl forvet olarak bırakmıştım şimdiye geçmişlerdir. )
  • quote:

Halen oynayan varmı oyunu arkadaşlar? 1 aylık tatile çıktım giremiyorum şu an ben dönene kadar lvlleri yükseltinde klüp kuralım.( bu arada en son 16lvl forvet olarak bırakmıştım şimdiye geçmişlerdir. )

oo manyakmısın sen olmaz mı Uçito burda bea
  • Ya arkadaşlar benim internet exploere bu siteye girdiğim zaman flash mlash hata verio bilgisayar kitlenio.

Firefox yükleyip üye oldum acaba biri bana sitedeki linki yazabilrmi linkler gözükmüyor flash yükleyin dio yüklersem gene bozulabilir

Tmm arkadaşlar hallettim indiriorum clientı.

oyuna yeni başladım oynayan arkadaşların tecrübelerinden yaralanmak istiyorum

bide bu oyun çince mi ingilizcesi yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Ağustos 2007; 21:55:56 >
  • quote:

Halen oynayan varmı oyunu arkadaşlar? 1 aylık tatile çıktım giremiyorum şu an ben dönene kadar lvlleri yükseltinde klüp kuralım.( bu arada en son 16lvl forvet olarak bırakmıştım şimdiye geçmişlerdir. )

20 gündür bende tatildeyim kaldı adam 5 level

Edit: Oyun İngilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 21 Ağustos 2007; 11:03:12 >

• kene millet lvl 23 oldu nediyon sen bu arada ben Or1uM yada MatejaKezmaN slm Uçito

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComeCloseToMe -- 21 Ağustos 2007; 15:53:56 >
  • şu an oynayan var mı lwl 3 oldum oyundaki adım mushmula
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.