Şimdi Ara

Kidega & Enpara.com Kitap Kampanyası, 1 Mayıs - 31 Ağustos 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Enpara.com'un kitap kampanyaları çok iyi oluyor, hep takip edip faydalanmaya çalışıyorum. Son iki yıldır kitaplarımın çoğunu neredeyse böyle aldım. Sizlere de tavsiye ederim.

Kampanya koşulları aşağıdadır.

Enpara.com’lulara 50 TL ve üzeri kitap alışverişlerinde 10 TL indirim ve hediye kitap fırsatı!

31 Ağustos 2019’a kadar her ay Enpara.com müşterilerinin tek seferde yapacağı ilk 50 TL ve üzeri alışverişe 1 kitap hediye! Ayrıca, o ay 'Ayın Enparalısı' olan Enpara.com müşterilerine 10 TL de iade.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanabilmek için:

* Enpara.com müşterisi olmanız,

* 1 Mayıs - 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında her ay Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla Kidega.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapmanız,

* Alışveriş yaptığınız ay 10 TL indirim kazanmak için harcama yaptığınız tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.

Kampanya boyunca 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamasıyla ilgili detaylı bilgi almak için Enpara.com’un web sitesinde yer alan 'Ayın Enparalısı' sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Nelere dikkat etmelisiniz?

* Kampanya Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla yapılan alışverişler için geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri veya para transferi yöntemleri (ör: EFT, havale) ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

* Kitap hediyesi sadece tek seferde yapılan ilk 50 TL ve üzeri alışveriş için geçerlidir. Kampanya boyunca bir ay içinde tek seferde birden fazla 50 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda, sadece o ay yapılan ilk alışveriş için 1 adet hediye kitap kazanılır. Tek seferde 50 TL’nin altında alışveriş yapılması durumunda, ay boyunca yapılan alışverişlerin toplamı 50 TL’nin üzerinde olsa bile kampanya kapsamında hediye kitap kazanılmaz.

* 50 TL ve üzeri ilk alışverişin ödeme aşamasında, Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızın bilgilerini girdikten sonra Enpara.com hediye kitaplarından biri seçilebilir.

* Kampanya süresince ‘Ayın Enparalısı’ olduğunuz her ay tek seferde yapılan ilk 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1 adet hediye kitaba ek olarak 10 TL indirim kazanırsınız.

* Kampanya kapsamında aylık maksimum 10 TL ve 1 adet hediye kitap, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 40 TL indirim ve 4 adet hediye kitap kazanılır.

* Ay boyunca yapılan harcamalara ait indirimler bir sonraki takip eden ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda iadeler takip edilen ilk iş gününde gerçekleştirilir. İndirim kazanan müşteriler Enpara.com tarafından aynı gün gönderilen bir SMS veya mobil bildirim ile bilgilendirilir.

* Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya ürünlerin iptal veya iade edilmesi ve bu iptal/iade sonrasında alışveriş tutarının 50 TL’nin altına düşmesi durumunda, ilgili alışverişten indirim kazanılmaz. Kampanya kapsamında kazanılan indirimin Vadesiz TL hesaplarına yansıtılmasından sonra iptal veya iade edilen alışverişlerden kazanılan indirim tutarı Enpara.com Vadesiz TL hesabından geri tahsil edilir.

* Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya ürünlerin iptal edilmesi durumunda kampanyadan yeniden yararlanabilirsiniz. Ancak ilk siparişinizde hediye kitabınızı almış olduğunuz için yeni siparişinizde tekrar hediye kitap seçiminden faydalanamazsınız.

* Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti musterihizmetleri@kidega.com adresine e-posta göndererek, 0850 811 85 34 numaralı çağrı merkezini arayarak veya Kidega.com’un iletişim adımında yer alan iletişim formunu doldurarak iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürünlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.

* Enpara.com kampanyası farklı kampanyalarla birleştirilemez.

* Enpara.com ve Kidega, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında ve hediye kitap seçeneklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 7 Mayıs 2019; 11:4:43 >

• Kidega sitesi ile tanışmamı sağlayan enpara kampanyası olmuştu. Başından beri de yararlandım. Fakat iade oranını gittikçe düşürmeleri hoş olmuyor. 15/30 ile başlamıştı bir sonraki 15/50 , şimdiyse 10/50 ve 1 kitap. Seçenek olarak da 5 tane kitap var zaten.
    Yine de hiç yoktan iyidir ama bir sonraki kampanya sanırım 15/75 falan olacak :/
  • 30 liralık alışverişe 15 lira iade zamanı çok iyidi. Kidega’dan baya bir alışveriş yapmamı sağladı.

Sevmeyeni çok olsa da Kitapyurdu favorimdir. En uygun fiyata en iyi hizmeti kitapyurdu’ndan aldım her zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Kidega sitesi ile tanışmamı sağlayan enpara kampanyası olmuştu. Başından beri de yararlandım. Fakat iade oranını gittikçe düşürmeleri hoş olmuyor. 15/30 ile başlamıştı bir sonraki 15/50 , şimdiyse 10/50 ve 1 kitap. Seçenek olarak da 5 tane kitap var zaten.
    Yine de hiç yoktan iyidir ama bir sonraki kampanya sanırım 15/75 falan olacak :/
    Kitapyurdu.com da ilk yaptığı kampanyada aldığımızın yarısını iade ediyordu. Sonra 15 TL'ye düşürdüler. En son Enpara kampanyalarında ise değişik bir şey yaptılar, hatırlamıyorum ama, değmez deyip katılmamıştım. Sanırım firmalar tanıtım ve reklam bütçelerini böyle kampanyalara ayırıp bilinirliği artırdıktan sonra yavaş yavaş bu şekildeki kampanyalara son veriyorlar. Ne yapalım artık, buna da şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 7 Mayıs 2019; 11:1:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

30 liralık alışverişe 15 lira iade zamanı çok iyidi. Kidega’dan baya bir alışveriş yapmamı sağladı.

Sevmeyeni çok olsa da Kitapyurdu favorimdir. En uygun fiyata en iyi hizmeti kitapyurdu’ndan aldım her zaman.
    Evet, sepete eklediğim kitapların hepsine tek tek kitapyurdu.com'dan baktım çoğu 50 kr. ile 1 lira arasında daha ucuz. Sadece 1 tanesi kitapyurdu'nda daha pahalı.

Bunlar da alacağım kitaplar, ayın 15'ini bekliyorum.

Kidega & Enpara.com Kitap Kampanyası, 1 Mayıs - 31 Ağustos 2019Kidega & Enpara.com Kitap Kampanyası, 1 Mayıs - 31 Ağustos 2019

• köpek kalbi ile demir ökçe'yi okumuştum harika kitaplar.
    ütopya'yı iş bankası yayınları almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

köpek kalbi ile demir ökçe'yi okumuştum harika kitaplar.
    ütopya'yı iş bankası yayınları almanızı tavsiye ederim.
    Kidega'da maalesef İş Bankası Kültür yayınlarından bulamadım. Hatta kitapyurdu'na baktım orada da yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediye kitaplar hangileri acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Hediye kitaplar hangileri acaba?

Bu sayfaya girdiğinizde aşağıda çıkan 5 kitap.

• kidega.com
    Utopia - Thomas More - İş Bankası Kültür Yayınları - 9789754587395 - Kidega
    https://kidega.com/kitap/utopia-125680/detay

• quote:

https://kidega.com/kitap/utopia-125680/detay
    Harikasınız :) Çok teşekkür ederim.
  • Hediye kitapları ya çok kötü ya da herkeste olan kitaplar

Enpara ve Kidega gitgide kampanyanın güzelliğini yok ediyorlar el ele
  • İlk siparişi geçtim, hediye olarak da "İş Koçluğu Elkitabı"nı sepete ekledim. Kitapyurdu'nda 20 TL'ye satılan kitabı bedavaya getirmiş oldum, bence kârlı alışveriş oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 15 Mayıs 2019; 12:43:58 >
  • Hediye kitaplar değişmiş :)

Bu ayki siparişim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 21 Haziran 2019; 10:30:11 >

• Bu ay da bu kitapları aldım bence gayet güzel kampanya oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.