Şimdi Ara

Kiev, Odessa, Lviv.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
12.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben gitmiştim de adını unuttum yerin 1200 grivaydi sanırım bu da 50 dolarcivarina denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar uzun zamandir, dolandirici rehberlerden cok sikayet eden turistler var, bunun icin ben de ukraynanin en guvenilir rehberlerini bir araya topladim. U.T.B- ukrayna tercumanlar birligi altinda.. su an 27 rehber, 5 taksici bizimle beraber calisiyor ama her gun sayida artis var… siteye girdiginizde sehirler hakkinda, gece hayati hakkinda, ve rehberler fiyatlar hakkinda bilgili olucaksiniz.. eger her hangi bir rehber hakkinda sikayet alirsak onun reklami kapatiliyor ve size paraniz 1 hafta icinde geri odeniyor. ofisimiz kharkiv sehrinde.. email adresi ukraintrip@outlook.com
    sitelerimiz
    kharkov
    Kharkiv is ve aile rehberi - Rehberler
    http://ukraintrip.wix.com/kharkov

harkov
    ana sayfa | harkov
    http://kharkov-rehber.wix.com/harkov

https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi

telefon: +380 63 469 16 46
    +380 99 254 90 02 watsapp ve viberden yaza bilirsiniz.. her kese guvenli ve en uygun fiyatlarla tatil vad ediyoruz…

• rustam777 R kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayatuzu -- 21 Mart 2016; 14:49:20 >
  • Dün gece lvivden döndüm. son 2 gün telefonumu çaldırmam moralimi bozmasaydı herşey gayet güzeldi.. oradaki polise falan kesinlikle güvenmeyin.. sallapati çalışıyorlar.. adam Teatr beer ( pravda) diye bir yerde her yerde kamera var gelip telefonu alıp gidiyor.. sonra arıyoruz,, yeterki telefonu getirsin 200 dolar verecegiz diyoruz. ben telefonu buldum 10 dakikaya getiriyorum diyor. sonra ellbette ne gelen ne giden var. polise müracat ediyoruz.. poliste bize nerde oturuyorsun telefonun imei numarası kaç gibi sorular soruyor.. bulursak haber veririrz diyorlar. yani sonuç olarak başınızın çaresine orada kendiniz bakacaksınız. Lviv de rehbere falan gerek yok.. gideceginiz mekanlar sayılı zaten.. gitmeden önce planlamanızı yaparsanız, gidince sorun yaşamazsınız. herkes Metro clup e gitmeyin diye yazıyor. ama sonuç olarak kötü de olsa dönüp dolaşıp yolları metroya çıkıyor...metronun kalitesi düşük. ancak tarzı bizim antalyadaki diskoları andırıyor. fashion zanzibar, rafinad disko. gloria cafe, pravda beer, ismi aklımda kalan mekanlardan bazıları.. firmaların bayilerine promosyon gezileri için adres gösterdigi lviv de ,,, Türklerin intibası haklı olarak zayıf.. çok hanzo var. araplarda türklerden elbette geri kalmıyor.. ama alan razı veren razı.. bir denge oluşuyor aslında.. bizim görmemişler içki ısmarlıyor..oranın görmemiş kızlarıda içki ısmarlanması ugruna katlanıyor. ama sonrasındada Türkler hakkında oluşturdukları olumsuz fikirlerinide yaymaktan kendilerini alıkoymuyor.. sonuç olarak Türklerin İmajı yerlere düşüyor...fiyatlar ucuz.. viski redbul 100 grivni. yaklaşık 4 dolar. biralar 30 grivni. sigara 25 grivni. taksi şehir mekezinden 100 grivni. şehir içindede gece 100 grivni vermeye razı olun. taksi fiyatlarında bir birlik yok. 2 kilometyre mesafeyede 100 grivni veriyorsunuz. 15 km yede 100 grivni. minumum verdigimn taksi ücreti 50 grivni idi. hali ile gece saat 3-4 de taksiye binince istenen rakamlar tutturduklarına oluyor.

• Arkadaşlar bende gece hayatı için lviv e gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım çok hanzo var diyorlar önerebiliceğiniz başka ucuz yollu ülke yada şehir var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Костянтинівка bu şehre gitmek istiyorum
    Ukrayna da yaşayana arkadaşlar
    sizce son durum ukraynada nasıl bu şehir ülkenin doğusunda gönül rahatlığıyla gidebilirmiyim
    başıma bir şey gelebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusel

Костянтинівка bu şehre gitmek istiyorum
    Ukrayna da yaşayana arkadaşlar
    sizce son durum ukraynada nasıl bu şehir ülkenin doğusunda gönül rahatlığıyla gidebilirmiyim
    başıma bir şey gelebilir mi
    bişey olmaz.ama senin sorduğunda dolar 3 lira idi , şuan 1 dolar 6,61 lira, artık ukrayna da yaşam Türkiyeden pahalı.
  • ODESA’DA TÜRK VATANDAŞINA SALDIRI

048.ua sitesinin haberine göre, Odesa’da Lustdorfskaya Doroga Caddesi’nde saldırıya uğrayan bir Türk vatandaşı bilinci kapalı halde yolda yatarken bulundu.

İnsan hakları savunucusu Tamerlan Bannura, siteye yaptığı açıklamada, “Saldırıya uğrayan kişinin parasının çalındığı düşünülüyor. Telefonu ve sigarası cebinde duruyordu” şeklinde bilgi verdi.

Yaralı Türk vatandaşının Odessa 1 Numaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi

http://ukraynahayat.com/odesada-turk-vatandasina-saldiri/
  • “UKRAYNA’DA BİR TÜRK VATANDAŞI KAÇIRILDI: 100 BİN DOLAR FİDYE İSTENİYOR!”
    Ukrayna’nın Lviv kentinde bir Türk vatandaşının fidye için kaçırıldığı bildirildi.

Strana.ua sitesinin haberine göre, Kiev’de polise başvuran bir Türk vatandaşı, Lviv’de bir Türk vatandaşının kaçırıldığını bildirdi.

Ukraynalı emniyet yetkililerine dayandırılan haberde, Lviv’in merkezinde buluştuğu kişilerce zorla bir araca bindirilen Türk vatandaşı Ö.G.’nin şu an belirsiz bir adreste alıkonulduğu belirtildi.

Ö.G.’nin yakınları ile bağlantıya geçen kimliği belirsiz kişilerin, Türk vatandaşını serbest bırakma karşılığında 100 bin dolar fidye istedikleri kaydedildi.

Lviv polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığı, Ö.G.’nin ticari faaliyetleriyle ilgili yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle kaçırılmış olma ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

http://ukraynahayat.com/ukraynada-bir-turk-vatandasi-kacirildi-100-bin-dolar-fidye-isteniyor/

• Kiev'de Erotik masaj salonu
    Erotik masaj salonu Kiev'de: güncel adresler, telefonlar, kurumun çalışma saatleri ve haritada ulaşım rotası. Haritalar'da yer alan ve kullanıcı yorumları, puanları ve fotoğrafları olan tüm kurumları bulabilirsiniz.https://gecemanya.com/kiev-erotik-masaj-salonu/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.