Şimdi Ara

Kiğılı %70 indirim. Sadece 8 Mart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
6.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi gittiğimde 200tl etiket fiyatlı kadife pantolan 100tl idi. %70 net yaparsalar fiyat 60tl olması gerekiyor.Bugun bakalım fiyatı ne olaçak.
  • Bu sabah gittim. Bir pantolonun fiyatını 160TL, bir gömleğin fiyatını 159TL görünce, içeri girdiğim gibi hızla çıktım... Zaten bütün ürünlerin üzerine konulan orjinal fiyat etiketleri de yazıcıdan yeni çıkarılmış... Hiçbir üründe eski olan fiyat etiketi yoktu. Fiyatlar önce bindirilmiş, sonra indirilmiş.
  • Kığılıdan malzeme almak mı tövbe....Nano takımı öve öve bitiremediler.kendi kendini temizler,su tutmaz sudan etkilenmez.Ütü konusunda bir sıkıntı çıkarmaz diye.970 kusur fiyattan 450 düştü diye ballandıra balandıra 2 takım sattılar.Birinin pantolununu 30 derecede yıkayınca büyük bir fiyasko olduğu ortaya çıktı.Sonra kullanıcı hatası deyip geçiştirdiler.1 defa giymek için 450 tl para vermiş oldum takıma.Ne güzel kazık.Birde unuttum mont almıştım aynı takımlarla evde etikete bir baktım made ın chına yazıyor.Ne güzel değilmi.
    Başka bir komedi ise pantolun almıştım yazın 4 tane.Paçasını yapıp verdiler.Evde bir giydim hepsi kısa.Götürdüm dedim bunlar kısa.Abi boyun uzamış dediler.Biz uzatıp verelim.Uzattılar ancak hepsinin paçasında 1,5 cm dıkiş izi kaldı.Giyemedim.Duruyor dolapta.Alırmıyım bi daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metehan1967

Kığılıdan malzeme almak mı tövbe....Nano takımı öve öve bitiremediler.kendi kendini temizler,su tutmaz sudan etkilenmez.Ütü konusunda bir sıkıntı çıkarmaz diye.970 kusur fiyattan 450 düştü diye ballandıra balandıra 2 takım sattılar.Birinin pantolununu 30 derecede yıkayınca büyük bir fiyasko olduğu ortaya çıktı.Sonra kullanıcı hatası deyip geçiştirdiler.1 defa giymek için 450 tl para vermiş oldum takıma.Ne güzel kazık.Birde unuttum mont almıştım aynı takımlarla evde etikete bir baktım made ın chına yazıyor.Ne güzel değilmi.
    Başka bir komedi ise pantolun almıştım yazın 4 tane.Paçasını yapıp verdiler.Evde bir giydim hepsi kısa.Götürdüm dedim bunlar kısa.Abi boyun uzamış dediler.Biz uzatıp verelim.Uzattılar ancak hepsinin paçasında 1,5 cm dıkiş izi kaldı.Giyemedim.Duruyor dolapta.Alırmıyım bi daha.

Abi boyun uzamış mı dediler?

• Evet malesef boyumuzu bir günde uzattılar.Pişkin pişkin.Ekmek paralarına zarar vermeyeyim diye şikayet etmedim.Velhasıl şunu gördüm malı satana kadar kırk yalan ondan sonrası ben karışmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metehan1967 -- 8 Mart 2013; 15:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metehan1967

Evet malesef boyumuzu bir günde uzattılar.Pişkin pişkin.Ekmek paralarına zarar vermeyeyim diye şikayet etmedim.Velhasıl şunu gördüm malı satana kadar kırk yalan ondan sonrası ben karışmam.

Geçmiş olsun ben fabrikadan alıyorum takımları 2 sene önce aldığım takımın pantolonu ağından erimişti 2 sene geçti diye bişey dememiştim alışveriş yaparken çalışan mağaza kumaşının arkasında getirin inceletelim dediler götürdüm gelen cevap değişime onay verildiği idi. Yine 3 sene önce aldığım ceketin astarı sökülmüştü astarın dikimi içinincelemeye aldılar açıkçası ilgi ve alakalarını ve özellikle mallarının arkalarında durduklarını gördükten sonra ( onca geçen süreye rağmen) fabrikadan başka yerden alışveriş yapmıorum..Sizin hikayenizi okuyunca bunlar melekmiş dedim içimden paylaşmak istedim...

• Az önce kiğılıdan geldim. Abi fiyatlar resmen düzmece takım elbise alacaktım, polyester ürününün fiyatı 723 tl imiş de %70 indirim yapıyorlarmış. Dedim paraya kıyayım sarara girdim lacci takım %70 yün lacci ve %100 ipek kravatı 354 tlye aldım ama en azından aldıklarım içime sindi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farfar63 -- 8 Mart 2013; 19:45:20 >
  • Geçen hafta 119 TL ye aldığımız mont 105 TL olmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008safi

Cumartesi gittiğimde 200tl etiket fiyatlı kadife pantolan 100tl idi. %70 net yaparsalar fiyat 60tl olması gerekiyor.Bugun bakalım fiyatı ne olaçak.

Kadife pantolonu 60tl aldım.Hafta sonu gittiğimde ki barkodlu fiyatlar aynıydı.Barkod üzerinden %70 net indirim yaptılar.Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Böyle üçkağıtçı bir marka daha var mı bilmiyorum... Gömlak 129 TL diyor. İndirimli fiyat 59 TL diyor. Biz de bugüne özel indirimli alacaz ya 159*0,3=48 TL yapıyor. Aman ne indirim!! dufy'de gömlek var 50 TL. En azından dufy abi.

Takım elbiseler 799, 899 TL diyor. Bunun üzerinden indirim olsa ne olur? Dalga mı geçiyorlar insanlarla bunlar!!

Adamlar diyor ki sepetteki ürünler indirime dahil değil, tişört sordu arkadaşım % 70 indirimli hali bile 36 TL'ye geldi. Yuh yani. Arkadaşım buna rağmen almaya yeltendi, ne desinler! Onlar yeni sezon, onlarda indirim yok.

Bu marka için cümleme neden böyle başladım anlamışsınızdır...
  • Oncelikle kigiliyi cok tutmadigimi belirteyim. İsyerinin hemen yaninda oldugu icin zaman zaman girip fiyatlara bakiyordum. bugunde indirimli fiyatlar nasil diye iceri girdim ve tam iki saat kaldim. Diger indirimlerinde kaydadeger urunler veya bana uygun fiyatlar bulamiyordum. Fakat bu sefer, tamami % 70 yun, % 30 polyester olmak uzere, biri abdullah kigili digeri kigili iki takim elbise, iki pantolon, biri blazer digeri kislik iki ceket olmak uzere alisveris yaptim. İndirimli olarak 770 lira tuttu, dogumgunu haftam oldugu icin bu fiyattan bir yuzde on daha dustuler, 35 lirada sonraki alisverislerde kullanmak uzere kigili kartima puan yuklediler, kredi kartina 8 taksitle aldim. Puani da dusunce aldiklarimin tamami 665 liraya gelmis oldu. Sonuc itibariyle bu sefer gercekten uygun bir alisveris oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008safi

Cumartesi gittiğimde 200tl etiket fiyatlı kadife pantolan 100tl idi. %70 net yaparsalar fiyat 60tl olması gerekiyor.Bugun bakalım fiyatı ne olaçak.

seninle aynı gun pantolon a bakmısız benimde 100 lira idi bugun 60 liraya aldım toplamda 300 lira bayıldım.
  • Bende bugün gittim %100 Kaşmir ceketi 375TL Ye aldım.Bir de Kaşmir kazak 40TL. Abdullah Kiğılı'dan.
  • Tüketiciyle dalga geçen klasik firmalardan biri de KIĞİLİ. Bence abdullah kığili bey feneryuma dönüştürsün kığiliları
  • Bende bugun ugradim adana real magazaya dedikleriniz buradada gecerli 799.tl barkod fiyatindan %70 indirim yuh dedim.dedim 2 gun once 199.tl satiyordunuz onlarada %70 yaptinizmi dedim yok abi o kampanya bitti dediler sonra abdullah kgili magazasindan getirmisler birkac takim ondada dikkatli inceleyince defo gordum .uzadim hemen.sanayi bakanligi %70 hilesine ceza vermeli tuketiciyi yaniltmaktan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta sonra arkadaşlar. nasıl acaba kalıtesı bılen kullanan var mı ?
  • Yine eski konu hortlatılmış....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda kalitesini düşürüyorlar
  • sayfayı okurken bi baktım 2013 yılı,boşu boşuna zamanım çalındı,
    " 1 hafta sonra arkadaşlar. nasıl acaba kalıtesı bılen kullanan var mı ?" diye soran arkadaş,
    acaba 2014 yılının 8 Şubatında da indirim olup olmadığına baktı mı?
  • konu sahibini makaraya almak için girdim 8 mart cumaya mı geliyor diye dalga geçeceydim meğer konu 2013 e ayitmiş ya la
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.