Şimdi Ara

Kıl, Varmı Dertdaşım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

SAĞLAMMIŞ

sağol.. pencereden atacam smdi kendimi :D
  • Aga yanlış anlama da 94 lüsün takma kafana 10 yaş var aramızda ben de de vardı yoğun olarak ama yaş ilerledikçe rayına giriyo senin hormonların full mesaili dönemleri şu an senin kamışa su bile yürür durduk yere anlamazsın aga rahat ol hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Aga yanlış anlama da 94 lüsün takma kafana 10 yaş var aramızda ben de de vardı yoğun olarak ama yaş ilerledikçe rayına giriyo senin hormonların full mesaili dönemleri şu an senin kamışa su bile yürür durduk yere anlamazsın aga rahat ol hani.

öyle de, gençliğinde tam zamanı dimi ?? yüzme olsun, açık kavada kapri giyin olsun. sahilde oturuyorum birde...
  • Benim bacaklarda çok var diyorlar ama kollarım normal. Göğüs kıllarım da az fazla değil. Bacaklarımda çok varmış ama ben bakıyorum pek yok gibi geliyor. Üstteki ss'den daha az kıllı.

Neyse, sana gelince; keşke hayattaki tek derdimiz bu olsa. Boşver ya, kıllarını göster millete n'olacak ki? Belki ilerde azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Benim bacaklarda çok var diyorlar ama kollarım normal. Göğüs kıllarım da az fazla değil. Bacaklarımda çok varmış ama ben bakıyorum pek yok gibi geliyor. Üstteki ss'den daha az kıllı.

Neyse, sana gelince; keşke hayattaki tek derdimiz bu olsa. Boşver ya, kıllarını göster millete n'olacak ki? Belki ilerde azalır.

usta göster ne olacak değil. bi benim yerime koy kendini şimdi.

sahilde düşün kendini...

kaprilisin.

çıkarttın parmak arasıt erliğini

ayağını denize sokuyorsun... çektin dize kadar kapriyi...

bir adada olsaydım bunlar güzel olurdu. ama insnaların içine çıkıyoruz ;) gülünç bir durum olduğunun farkındayım,

• bu kadar canını sıkıyorsa, al elektrikli saç kesme makinesi, 2 haftada 1 al bacaklarındaki kılları
  • Lazer epilasyon sende 3-4 seansda etkisini gösterir tabi hepsini kökten alıp jilet gibi olsun istiyorsan bu. Kıllar yoğun kalın ve rengi koyu. Bu lazer için avantajdır. 2 seansa girersin seyrekleşmiş olarak çıkarsın en azından azalır. Ama yok o kadar param yok benim dersen ki cidden yüksek fiyatlar bunlar alacaksın bi saç traş makinası kısaltacaksın. Her ne kadar saçma gibi gelsede başka çözümü yok. Ağdada seyrekleştirir kılları azaltır inceltir falan. Araştır biraz. Git bi uzmana danış burda çözüm arama.
    Birde daha yaşın 15-16 ilerde ne olacağı belli olmaz. Hemen lazer olaylarına girme. Ergenliğin zirve zamanlarından biri. Artadabilir kıl tüy iyice ormana dönme sonra.
  • ilk çıktığında berbattır gerçekten yaşına vuducuna göre inanılmaz fazla olurlar ama sen büyüdükçe vucut geliştikçe yaşında ilerledikçe tabiri caizse kıllar durur sen büyürsün onun içinde artık vucudunla yaşınla orantılı kıllara sahip olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayacık

quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

tek çare lazer komple vücut için 1500 e falan anlaşabilirsin

Tüm vücut 750 lira(tek seans) İst da en iyi lazer epilasyon yapan yerde.Tabi bu fiyat tek seans.Tamamen kurtulmakta 5-6 seans öncesi çok zor.

1 seans ta ne kadar azalır? gözle görülür kadar olurmu

gözle görülür,farkedersin.
  • Kıllar seyrek ama kalın ve gür aynısı bende de var ama kimse gözünü sokupta bakmaz uzaktan bak çok olmadığını anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelamBenGeldim

Lazer epilasyon sende 3-4 seansda etkisini gösterir tabi hepsini kökten alıp jilet gibi olsun istiyorsan bu. Kıllar yoğun kalın ve rengi koyu. Bu lazer için avantajdır. 2 seansa girersin seyrekleşmiş olarak çıkarsın en azından azalır. Ama yok o kadar param yok benim dersen ki cidden yüksek fiyatlar bunlar alacaksın bi saç traş makinası kısaltacaksın. Her ne kadar saçma gibi gelsede başka çözümü yok. Ağdada seyrekleştirir kılları azaltır inceltir falan. Araştır biraz. Git bi uzmana danış burda çözüm arama.
    Birde daha yaşın 15-16 ilerde ne olacağı belli olmaz. Hemen lazer olaylarına girme. Ergenliğin zirve zamanlarından biri. Artadabilir kıl tüy iyice ormana dönme sonra.

ergenliğin zirva zamanlarından biri olması zaten sorun abicim, yaşımı yaşayamıyorum.. ;)

• lazere hemen girme ne demek zaten kalıcı götürüyor niye daha fazla artsın bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
  • Daha yaşı genç arkadaşın ama. 18-19 olsun sonra bakar bunlara. Her ne kadar tamamen bitecek olsada hormonlar çalışmaya devam edecektir. Ters bir etkiside olabilir. Artmaz ama seans sayısı uzar mesela. Durduk yere bilmeden iş açmasın başına diye diyorum
  • çevrendeki kızlara sor fazla mı az mı diye, emin ol yerinde diyecekler kız için takıyorsan, kızlar zaten kılsız erkekleri sevmezler. az da olsa illa kıl olacak, karı gibi erkek mi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.