Şimdi Ara

Kıl, Varmı Dertdaşım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler birşey söyleyecem ama lafın sonunu dinlemeden sazanlık yapmayalım lütfen...

1994 doğumluyum.. ve çok kıllıyım...

çok derken abartmıyorum. resminide çekip koyarım isterseniz.

bu olayın bana 2 türlü yanetkisi oluyor. 1.si psikolojik. benim hiç kaprim yoktur. yüzmeye gitmem. kısa birşey ne evde ne dışarda giyinmem.. (bacaklar sebebiyle)

2.si saylık, temizlik. mesela şuan pcnin sandalyesinde oturuyorum. iki dakikaya hemen derleme yapar (malum altım yünlü)..
    bi yere gitsem terlerim hemen.

aga bacak terler mi ya ?????

terliyor işte...

çözüm istiyorum, lütfen forum dh,??

• İnsanın piskolojisi bozuluyor kendimden biliyorum.
    Çok kıllıyım çok ulan babamda abimde yok bende var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne diyon lan sen.

İnsanın piskolojisi bozuluyor kendimden biliyorum.

aynen usta. babamdada yok. kardeşim daha küçük gerçi... çok fena bi durum. .//
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne diyon lan sen.

İnsanın piskolojisi bozuluyor kendimden biliyorum.
    Bende de yaşıtlarıma göre kıl fazla fakat takmıyorum kafama.. Allahtan kıllancak elim , ayağım ve kolum var diyorum geçiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende de yaşıtlarıma göre kıl fazla fakat takmıyorum kafama.. Allahtan kıllancak elim , ayağım ve kolum var diyorum geçiyorum..

tabi öylede usta.. yaşıtlarıma göre fazla değil işte. 5 yaş büyüklerimdende fazla :).. anlatamam yani;)
  • Dostum fazla kıllı olmasam da seni anlayabiliyorum. Lazer epilasyon yaptırabilirsin, kökünden çözüm. Bir araştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: labroxxxx

quote:

tabi öylede usta.. yaşıtlarıma göre fazla değil işte. 5 yaş büyüklerimdende fazla :).. anlatamam yani;)

Benim ayaklar babama denk neredeyse , kollarda ise yaşıtlarıma göre kıllıyım.. Göğüs kıllarım da var.. Kafaya takmıyorum , tek derdim bu olsun diye geçiyorum.. Özellikle dünki forumda bir konuda gördüğüm alkollü bir sürücünün bir kıza çarpıp onu getirdiği hali gördükten sonra Allah'a çok şükrettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Dostum fazla kıllı olmasam da seni anlayabiliyorum. Lazer epilasyon yaptırabilirsin, kökünden çözüm. Bir araştır...
  • quote:

quote:

quote:

Benim ayaklar babama denk neredeyse , kollarda ise yaşıtlarıma göre kıllıyım.. Göğüs kıllarım da var.. Kafaya takmıyorum , tek derdim bu olsun diye geçiyorum.. Özellikle dünki forumda bir konuda gördüğüm alkollü bir sürücünün bir kıza çarpıp onu getirdiği hali gördükten sonra Allah'a çok şükrettim..

Alıntıları Göster
    Kollar değilde, bacaklar, balta girmemiş orman gibi. Denize girip çıksam millet bana güler; ''Şuna bak lan denize üstünde siyah pijamasıyla girmiş'' diye.

• quote:

Dostum fazla kıllı olmasam da seni anlayabiliyorum. Lazer epilasyon yaptırabilirsin, kökünden çözüm. Bir araştır...

usta aile durumumu göz önüne aldığımızda öyle birşey söz konusu olamaz... ilerde belki kendim paramı kazandığımda ve kendi evime çıktığımda...

kökünden kurtulmak değil derdim. daha az olsa??
    of of.. yoktur böyle birşeyin çaresi.. smileylerin hepsi komedi için. üzüntü için adam gibi smileyler koyulmaz mı hiçbir foruma ? :S
  • quote:

quote:

usta aile durumumu göz önüne aldığımızda öyle birşey söz konusu olamaz... ilerde belki kendim paramı kazandığımda ve kendi evime çıktığımda...

kökünden kurtulmak değil derdim. daha az olsa??
    of of.. yoktur böyle birşeyin çaresi.. smileylerin hepsi komedi için. üzüntü için adam gibi smileyler koyulmaz mı hiçbir foruma ? :S
    tek çare lazer komple vücut için 1500 e falan anlaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Alıntıları Göster
    erkek adam gıllı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

erkek adam gıllı olur

Alıntıları Göster
    Ayağını açtığında bacağını görebiliyorsan sorun yok Bende de var ama fazla değil benim gıcığıma giden ise bileklere doğru indikçe kıl uzunkuğunun artması. Paçalı güvercin gibi oldum

• quote:

erkek adam gıllı olur

oooofff! aga ne dediğimi anlamadın sanırım? normal değilim diyorum kıllı olur diyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Kollar değilde, bacaklar, balta girmemiş orman gibi. Denize girip çıksam millet bana güler; ''Şuna bak lan denize üstünde siyah pijamasıyla girmiş'' diye.

aynen usta aynen :D
  • Ss koyarmisin
  • quote:

quote:

erkek adam gıllı olur

oooofff! aga ne dediğimi anlamadın sanırım? normal değilim diyorum kıllı olur diyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

aynen usta aynen :D

Alıntıları Göster
    Şu Bioder'den kullansam mı diye çok düşündüm de çok pahalı be.Kıl azaltıcı etki yapıyormuş.Acaba kullanıp bir miktar da olsa kıllanmayı engelleyebilir miyiz ki?

Bacak ve genital bölgede çok fazla var.Yazın açık renkli pantalon giyerim,terlememden dolayı hemen leke olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

Ss koyarmisin

kanka bu kadar yoksa sıkma canını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 29 Haziran 2010; 17:54:16 >
  • quote:

Tüm vücut 750 lira(tek seans) İst da en iyi lazer epilasyon yapan yerde.Tabi bu fiyat tek seans.Tamamen kurtulmakta 5-6 seans öncesi çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

kanka bu kadar yoksa sıkma canını

yakında olur sanırım ;)

quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

Ss koyarmisin

resimlerde flash patladığından dolayı daha az gözüküyor bu arada ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labroxxxx -- 29 Haziran 2010; 18:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Tüm vücut 750 lira(tek seans) İst da en iyi lazer epilasyon yapan yerde.Tabi bu fiyat tek seans.Tamamen kurtulmakta 5-6 seans öncesi çok zor.

1 seans ta ne kadar azalır? gözle görülür kadar olurmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.