Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
18.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak kardeş utanacak olan sensin palavralarını kendine sakla. Ben uydurma kağıt sallayan başkanından bahsediyorum sayıştay raporu var hizmet raporu var 847 milyon para akıtıldı diyen başkanının sizi de milleti de kandırdığından bahsediyorum ki bırak mahkemeyi bir sözde gazetecinin mabadından uydurduklarını belge diye getirip sonra mahkemede öyle bir rapor yok yazısı yazan da yine İBB

İBB destek hizmetleri daire başkanı 2018 yılında STK okul yurt faaliyet raporu diye bir rapor olmadığını söyleyerek başkanını da yalanladı. Atılan iftiralardan utan be şu adama bile iftiralar attınız yazık.

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!
    Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!takvim.com.tr
    Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker'in T3 Vakfı'na attığı iftira yanına kalmadı! 30 bin TL tazminat ödeyecek
    https://www.takvim.com.tr/guncel/2022/03/31/sozcu-gazetesi-yazari-cigdem-tokerin-t3-vakfina-attigi-iftira-yanina-kalmadi-30-bin-tl-tazminat-odeyecek/2

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet!

Bir tane mahkemeye sunulan belge yok bir tane açılan dava yok bir tane "hesap soracağız" denilen durum yok yani sizin zihniyet palavracının daniskası olarak geldi öyle de gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 11 Mayıs 2023; 19:34:27 >

• 01halil kullanıcısına yanıt

Aktroll detectedKılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! 

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Hayırdır oktroll zoruna mi gitti yazdiklarim iki kelam bile yazmaktan acizsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle vaatlerle gelin

• Zorla cs oynatacaksiniz insana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın 3 lafından 3 ü yalan hala buna inanıp ümit besleyenler var ne diyeyim artık mezar olmuşsunuz haberniz yok.

• SAVUNAN ADAMyoutube
    KK, ALMAN TV Kanalında REZİL RÜSVA OLDU. (BATININ EZiK KÖLELERi)
    https://www.youtube.com/watch?v=r1ep4zI9pqM&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim gönderdiğim mesajlar niye siliniyor acaba? derdiniz ne savunma sanayi ürünleri paylaşmak yasak mı?

• Büyükşehir derken, ben küçük şehirde oturuyorum ve 1 Gbit internetim var. Seçilirse banada mı 100Mbit internet getirecek?

• Malum teknoloji danışmanları video konferansı teknolojide gelinen son nokta olarak tanıtıyorlar. Şimdi 100Mbit 1Gbitten büyük diye bizim hızları hızlandırmasınlar.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Bu hizmetleri en çok kullananlar, hükümete ve Erdoğan'a en çok sövenler oluyor niyeyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.