bak kardeş utanacak olan sensin palavralarını kendine sakla. Ben uydurma kağıt sallayan başkanından bahsediyorum sayıştay raporu var hizmet raporu var 847 milyon para akıtıldı diyen başkanının sizi de milleti de kandırdığından bahsediyorum ki bırak mahkemeyi bir sözde gazetecinin mabadından uydurduklarını belge diye getirip sonra mahkemede öyle bir rapor yok yazısı yazan da yine İBB İBB destek hizmetleri daire başkanı 2018 yılında STK okul yurt faaliyet raporu diye bir rapor olmadığını söyleyerek başkanını da yalanladı. Atılan iftiralardan utan be şu adama bile iftiralar attınız yazık. takvim.com.tr Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker'in T3 Vakfı'na attığı iftira yanına kalmadı! 30 bin TL tazminat ödeyecek https://www.takvim.com.tr/guncel/2022/03/31/sozcu-gazetesi-yazari-cigdem-tokerin-t3-vakfina-attigi-iftira-yanina-kalmadi-30-bin-tl-tazminat-odeyecek/2Bir tane mahkemeye sunulan belge yok bir tane açılan dava yok bir tane "hesap soracağız" denilen durum yok yani sizin zihniyet palavracının daniskası olarak geldi öyle de gidecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 11 Mayıs 2023; 19:34:27 > |
Bildirim