sizin adminler kutupun dibi istediği yorumu siliyor istediğine uzaklaşma veriyor hak hukuk adalet diyenler önce bir kendilerine baksınlar. |
Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (19. sayfa)
-
-
Belli bir güruh var sürekli hakaret ediyor. Ben de bu konudaki birisini şikayet ettim ilk mesajımı atmadan önce, ceza alacak. Kaçarı yok.
-
gel canım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😀😀
Yaw he he her şey yalan Muhammed Yakut yalan Ali Yeşildağ yalan her şey yalan ekonomi çok iyi çıkar telefonunu her şey yalan her şey süper tamam kardeşim sen git var boşuna tartışma burada
Forum sahibi İmamoğlunu destekliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılamayacak birşey değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne oldu sen veya tanıdığının 3. maaşı mı kesildi?
-
Seninki merdiven çıkamıyor kılıçdar yürüyen merdivene ters binip çıkabiliyor ağla.
-
Dedi çalıyor ama çalışıyor diyen trol.
-
Ülkedeki Gezi'ci sözde muhalif zihniyet, özellikle Gezi terörüyle maalesef siyaseti ölüm kalım mücadelesine çevirdi. Kendilerinden olmayan herkese kılıç çeken bir zihniyet karşısında, milletin yani sıradan vatandaşın da bilenip hırslanması normaldir. Zaten 100 yıldır malum azınlık tarafından her türlü değerine savaş açılmış bir millet var, üstüne de 20 yıldır yemediği hakaret, görmediği saldırı kalmamış.
Yani toplumu bu denli kutuplaştıran, meşru yollarla seçimle iktidara gelemeyecek olan malum ideolojilerdir. Tek beslendikleri kanal kutuplaşma ve kaostur. Anca kaos ortamında güç devşirebileceklerini biliyorlar. Chp, Fetö, Pkk gibi faşist ideolojik zihniyetler...
Sn Kılıçdaroğlunun bu sözüne nedense güvenemedim. Samimi gelmedi
-
Zoruma gidecek bir şey yok çünkü seni iğne ucu kadar ciddiye almıyorum. Eski mesajlarıma aktroll olduğun kabak gibi belli. Bunlar son çırpınışlarınız. Seçimleri kaybedince hesabı silmek yok ama, anlaştık mı?
-
Senin görüşünde olmak zorunda mıyım sizin gibi partizan değilim en azından ne olduğunuz kininiz yazdiklarinizdan belli çok şükür yazdıklarımın arkasindayim bir yere gitmiyorum çok şükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet ittifakının söylemlerine bak Cumhur ittifakının söylemlerine bak kin nefret kimde görürsün anlarsın birde iftira atma en büyük günaha giriyorsun
Yeni ana muhalefet liderinin ağzından sevgi dolu sözler çıkmış yine
KRT TVtwitter“"BANA KÜFÜR ETTİRMEYİN" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sultangazi mitinginde sessizce söyledikleri mikrofona yansıdı. Erdoğan, "Yav Orhan bunlar manyak mı ya? Mahvolduk." dedi.”https://twitter.com/krtkulturtv/status/1657011323161460736 -
Arkadaşlar partizanlık için ahiretiniz yakmayın
Bakara Suresi, 9. ayet: (Sözde) Allah'ı ve iman edenleri aldatırlar. Oysa onlar, yalnızca kendilerini aldatıyorlar ve şuurunda değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X