Habertürk tv yi izleyin su anda böyle boş boş vaatler yerine neler yapilmis neler görürsünuz. Milli teknoloji projeleri... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (6. sayfa)
-
-
neyi yaptınız be, 3 aydır devlet hastanesinden randevu alamıyorum. mecburen özele fahiş fiyatla gitmek zorunda kaldım. otur aşağı beceremediniz !..
-
"Bu iletişim hızı sayesinde Türkiye'deki bir doktor Zürih'teki bir hastasını muayene, hatta robotik teknolojiyle ameliyat edebilecek. Bankacılık işlemlerinden ticarete kadar her şey saniyeler içinde gerçekleşecek.”
Şuan bunlar yapılamıyor mu?
-
yürüyen merdivene ters binen adamın vaadine bak
-
Bazen sadece gülersin, söylenecek çok şey varken üstelik. :)
Konya devletinden başlayın bay kemal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartitiOn -- 9 Mayıs 2023; 22:23:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adama 1 ay önce küfrediyorlardı aday olma diye. aday olunca dede oldu.
İnsan bir sorgular ben neden kılıçdara mecbur bırakılıyorum diye. O kadar aday varken. Adam mağlubiyet rekortmeni.
Neyse dede, senin son mağlubiyetin olacak bu seçim. emekliye ayrılıyorsun
Gerçi belli olmaz he, bu kaybedince chp başkanlığını bırakmaz yine. banko 25 var zaten. delegeler de tuncelili zaten daha nolsun
o atılan 20 bin şahıs iki seçim arası alınan parti elemanlarıydı hiç bir iş yapmazlar beleşten para alırlardı. Ekrem Başkan bu sülükleri belediyeden kapı dışarı etti, HELAL OLSUN. şimdi o paralar ile metrolar yapılıyor !... 25 yıl belediyede YATTINIZ, İstanbul ve Ankarayı çöpe çevirdiniz. Ekrem ve Mansur Başkanlar adam etti şehirleri. hiç unutmuyorum melih zamanıydı Güvenpark çöplük gibiydi, çöpten kokudan duramadınız. şimdi tertemiz, isviçre parkları gibi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 9 Mayıs 2023; 22:26:30 > -
İnternet hızını bir kenara bırakın, ne Cumhur ittifakı, ne de Millet ittifakı bir türlü şu limitsiz mobil internet vaadini bir türlü veremedi, Vodafone’da var sınırsız tarife, ama yetmez. Turkcell ve Türk Telekom’un da vermesi lazım, bütün müşterilere açık bir şekilde.
bu şirketler daha ilk depremde darmadağın oluyor ne sınırsız interneti, onlar da adam edilecek.
-
Seçim haberi, Donanım Haber Flash TV olmuş
-
En azından yapılabilinir birsey söylüyor ay a 4 şeritli yol yaparız buna inanacak koyun seçmenimiz var diye söyleyebilen kişilerde var dimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin haline bakıp utanmadan aktrollük yapanlara acıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu en azından 22 yıldır iktidardaydın niye yapmadın dedirtecek vaatler vermiyor. Sahi 22 yılda şimdi verdiği vaatleri niye yapmamış? Yalan duymaya alışmışsınız herkesi aynı sanıyorsunuz.
15 tane falan aktroll engellendi güzel oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından attan düşmedi
Degil at Atli karincaya binemeyecek 75 lik dedeleri hatirlatmaniz guzel oldu...
Herkes ne veriyorsa, ben iki katını veriyorum. Beni seçin.
Yoo Adalet Yürüyüşü yaptı adam 420 kilometre yol yürüdü. 2 kilometre yürüyemeyecek insanlar da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X