Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu neden hiç 'Türk'üm' diyemiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Şuan ki CHP ne yazık ki bop'un 'b' planı işini görüyor.Bugün bunlar iktidara gelirse korkarım açılım sürecini yeniden başlatacaklar.Dahası Türkiye'nin yurt dışı çıkarlarını da yine Atatürk'ün sözlerini çarpıtarak ödün verecekler.

Kemal Kılıçdaroğlunu gördükçe Deniz Baykalın neden tasfiye edildiğini çok iyi anlıyorum.Türklük üzerinden doğan CHP bugün ne yazık ki kendisine ''Türküm'' diyemeyen sözde Atatürkçülerle dolmuş durumda.Acilen bu partinin yeniden ulusalcı-milliyetçi çizgiye çekilmesi lazım.Ne yazık ki bu da şuan ki yönetimle olacak iş değil.Şuan ki yönetimin söylemi ve amaçları belli..
    CHP şuan lobilerle savaşıyor adeta. Bir tarafta PKK, YPG, PYD ve SDF yandaşları, diğer tarafta gerçek CHP'liler savaşıyor parti içinde. Kılıçdaroğlu ile CHP bir adım ileri gidemez.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Tamam, siz de gidip SD'nin gölgesinde kenetlenin. Birlikte sallayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sorunlar çözüldü bir bu kaldı.
  • KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Ben halife ilan edenlerden değilim. Partim yok. Sen, beni ak troll sandın galiba. Ne diyeyim, SD ve KK önderliğinde devam edin. KK'yi sevmem diyorsun Atatürk'e gizli düşmanlık duyanların arkasında olup kendini Atatürkçü sanıyorsun ya en şaçması, komiği o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Ocak 2020; 16:25:2 >
  • "Zira Tayyip zaten Atatürk'e ve onun kurduğu cumhuriyete olan nefretini gizlememekte, her fırsatta açığa vurmaktadır. Asıl sorulması gerek..."

Neyin kafası bu?! T.C. Cumhurbaşkanı Cumhuriyet'e nefret duyuyor ve bunu gizlemiyor ama aslı sorulması gereken Kılıçdaroğlu'nun milliyetçiliği öyle mi?

Ne yiyor ne içiyorsunuz arkadaş?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Ben halife ilan edenlerden değilim. Partim yok. Sen, beni ak troll sandın galiba. Ne diyeyim, SD ve KK önderliğinde devam edin. KK'yi sevmem diyorsun Atatürk'e gizli düşmanlık duyanların arkasında olup kendini Atatürkçü sanıyorsun ya en şaçması, komiği o.
    "KK'yi sevmem diyorsun Atatürk'e gizli düşmanlık duyanların arkasında olup kendini Atatürkçü sanıyorsun ya en şaçması, komiği o." Bu nereden çıktı merak ettim açıkçası. Yazılandan farklı bir anlam çıkarmak ve tanımadığın kişiler hakkında onun savunduğu ve taraf olduğu değerlere ortak duygu besleyenlerle birlikteyiz diye bunlar üzerinden beni aşağılamayı nasıl başardın. Çok komik doğrusu.

SD ile ilgili en ufak bir şey yazmış mıyım? Siyaset ve politika tehlikeli ve ciddi konular, aynı mecliste görev alan farklı parti liderleri görüşüyor diye bunun üzerinden bana sataşmayı nasıl başardın gerçekten merak ediyorum. Atatürk'ü öğrenmek ve sevmek için CHP, KK, SD falan gerekmiyor zaten bu isimler 100 yıl öncesinde portakaldaki vitamin bile değillerdi. Atatürk'ü sevmek ve öğrenmek için O'nun eserlerini ve yaptıklarını incelerim bu yeterli. Fason müslüman seni..

• Erdoğanın demesini bekliyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Yoo bize göre değil CHP ve Laik kesim üzerinden solculara ve Atatürk'e saldıran herkes doğrudan maaşlı ve/veya matematik polinom çözemeyecek düzeyde zekaya sahip istatistiklerde yer alan karakterlerden ibaret olan troller başka bir şey değiller. Ağzımı bozamadığım için bu kadar uzattım yoksa anla yani ne yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek insanlar olduğunuzu...

Edit: Ek olarak Kemal Bey'i de sevmem kısa boylu falan diye ama sizin gibilere karşı da en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor safını belli edip, tavrını koyup hareket ediyor kimse zaten ona kurtarıcı lider gözüyle bakmıyor ama siz Erdoğan'ı İslam Halifesi bile ilan ettiniz be arkadaş daha ne olsun. Allah'ınız gelip omzuna alıp gezdirsin mi bir de bunu mu istiyorsunuz ne acayip adamlarsınız ya..

Alıntıları Göster
    Neyse ki polinom da çözebiliyorum, fonksiyon da, türev de, integral de.

Kim İslam halifesi ilan etmiş? Ben mi etmişim? Ben ateistim zaten kimi halife ilan edeceğim?

Dinciler ne kadar Atatürk düşmanıysa sizin o kardeşiniz ulan HDP tayfası da o kadar Atatürk düşmanıdır. Adamlar "Mustafa Kemal'in askerleri it sürüsüdür" diyor ve sende bu adamlarla omuz omuza yürüyorsun, onları kardeş olarak görüyorsun. Demek sizler Atatürk'ün askeri falan değilsiniz.

2015'ten beri oy kullanıyorum ama neyse ki AKP'ye bir kez olsun oy vermedim, vermem de. Hep muhalefete oy verdim. Hatta müşahitlik yaptığım bile oldu.

Ama artık oy kullanmayacağım, bulabildiğim ilk fırsatta da ülkeden gideceğim. Bir taraf Arapçı, diğer taraf Kürtçü olmuş memlekette. Yiyin birbirinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

"Zira Tayyip zaten Atatürk'e ve onun kurduğu cumhuriyete olan nefretini gizlememekte, her fırsatta açığa vurmaktadır. Asıl sorulması gerek..."

Neyin kafası bu?! T.C. Cumhurbaşkanı Cumhuriyet'e nefret duyuyor ve bunu gizlemiyor ama aslı sorulması gereken Kılıçdaroğlu'nun milliyetçiliği öyle mi?

Ne yiyor ne içiyorsunuz arkadaş?!
    Düşmanın en tehlikelisi düşman olduğunu gizleyen, bizden gibi görünüp bizden olmayandır.

Tayyip Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alırken senin genel başkanın niye gıkını bile çıkarmıyor?

Tayyip "Türkçülük bölücülüktür" diyor senin Kılıçdar gıkını bile çıkarmıyor. Neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçlaroğlu bence tam bir parti dikdatörü.
    Bir seçim iktidar olunca kazanalır. Oy yükselince korununca yüzde bilmem kaç olunca seçim kazanılmaz.
    Bu şuna benziyor, biz çok pas yaptık. Biz çok defans yaptık. Kardeşim maçı kaybetmişsin bu Kılıçdaroğlu nun kafa buna basmıyor.
    Düşünki fenerin başındaki teknikdirektör tüm derbileri kaybediyor bunun gibi.
    Eee bu adam hala partinin başında ilginç.

Chp ilerin de hala Kemali savunmaları oda değişik bir travma.

Bence CHP seçmeni tam bir hulu höö yani.

• Sözde CHP yandaşlığı yapan klavye kahramanları, sürekli. Kürt düşmanlığı yaparak burada da HDP'yi dost değil de düşman gösterme saçmalığı yaparak Kürtlere ve siyasi temsilcilerine terörist muamelesi çekip de Kürtleri ve siyasi temsilcileri CHP'nin düşmanıdır saçmalığından kurtulun.
    KK'nin Kürtlerle müşterek noktada birleşme gayretleri neden zorunuza gidiyor. Ayrıca Kürtlere, Kürtçülüğe, HDP'ye düşman olan CHPli'ler çok Türkçü ise İYİ'ye, çok ulusalcı ise VATANP'ne doğru yelken açmalılar. Sizin CHP'yi Kürt ve HDP düşmanı göstermeye hakkınız yok. Kürtler aptal değil. Kürtçülerin temsilcilerinin üstün gayreti sayesinde seçim kazanmanın diyetini ödeyeceklerine, uğraştıkları sçmalığa bak. Dostumuz değil, düşmanımızmışşşş..

Neyse ki CHP üst yönetimi tam tersini yaparak Kürtçülerin siyasi tensilcilerini düşman değil DOST olarak gördüğünü hem sözde hem eylemde gösteriyor ve göstermeye de devam edecek. Karşı çıkan ırkçıları da partiden şutluyor, şutlamaya da devam edecek. CHP iktidar olabilmek için eski AKP gibi pragmatik davranmaya devam edecek. Kürtçü siyasetçiler CHP içinde yetişti ve CHP sayesinde partileşebildi. Şimdi sıra CHP sayesinde Kürt(çü)lerin siyasi ve kültürel haklarının tamamını almaya geldi. Artık bunu sindirin. Ya buna ayak uydurun ya da uzayınnn.

• Gördüğünüz gibi ülkenin başına Türk'den başka herkes üşüşmüş.

Biri çıkar yok gürcüyüm, yok peygamberin ümmetiyim, diğeri çıkar ben dersimliyim, söyleyemez ama davranışlarıyla aynı gizli kürtçü milliyetçisidir..

Rezillik ya. Ülkücüsü de çıkar menfaati için dakika bir eğilir bükülür..

Leş ulan leş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Sözde CHP yandaşlığı yapan klavye kahramanları, sürekli. Kürt düşmanlığı yaparak burada da HDP'yi dost değil de düşman gösterme saçmalığı yaparak Kürtlere ve siyasi temsilcilerine terörist muamelesi çekip de Kürtleri ve siyasi temsilcileri CHP'nin düşmanıdır saçmalığından kurtulun.
    KK'nin Kürtlerle müşterek noktada birleşme gayretleri neden zorunuza gidiyor. Ayrıca Kürtlere, Kürtçülüğe, HDP'ye düşman olan CHPli'ler çok Türkçü ise İYİ'ye, çok ulusalcı ise VATANP'ne doğru yelken açmalılar. Sizin CHP'yi Kürt ve HDP düşmanı göstermeye hakkınız yok. Kürtler aptal değil. Kürtçülerin temsilcilerinin üstün gayreti sayesinde seçim kazanmanın diyetini ödeyeceklerine, uğraştıkları sçmalığa bak. Dostumuz değil, düşmanımızmışşşş..

Neyse ki CHP üst yönetimi tam tersini yaparak Kürtçülerin siyasi tensilcilerini düşman değil DOST olarak gördüğünü hem sözde hem eylemde gösteriyor ve göstermeye de devam edecek. Karşı çıkan ırkçıları da partiden şutluyor, şutlamaya da devam edecek. CHP iktidar olabilmek için eski AKP gibi pragmatik davranmaya devam edecek. Kürtçü siyasetçiler CHP içinde yetişti ve CHP sayesinde partileşebildi. Şimdi sıra CHP sayesinde Kürt(çü)lerin siyasi ve kültürel haklarının tamamını almaya geldi. Artık bunu sindirin. Ya buna ayak uydurun ya da uzayınnn.
    Mustafa Kemal'in askerlerine "it sürüsü" diyenlerle dost olalım yani öyle mi?

HDP Kürtlerin temsilcisi de değildir, PKK'nın temsilcisidir. Çok meraklıysanız Atatürk düşmanı Pkk'lılarla kardeş olmaya Türk milliyetçisi Atatürk'ün partisinden sizler gidin. HDP orada, veya kendinize yeni bir parti kurun.

• Kılıçtaroğlu ile alakası yok kardeş, Atatürk'ün ölümünden sonra CHP hiç Atatürk'ün partisi olmadı zaten. Atatürk ile alakası olmayan bir partiyi niye sürekli Atatürk ile özdeşleştiriyorsunuz. Atatürk'ün kendi sözü var," Nerden bileceğim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını" diye. Atatürk kendisi bile inanmamış siz hâlâ Atatürk'ün partisi diyip duruyorsunuz.

• Çok değişik kafa yapıları var.

Andımız okutulsun diye iyi partiyle beraber önerge vermiştir. AK Parti ve HDP'nin red, MHP'nin ise çekimser oylarıyla reddedilmiştir.

Andımız ne ile başlar? TÜRKÜM... DOĞRUYUM...

Eğer adamın gerçekten böyle bir konuda çekingesi olsaydı, mecliste önerge vermezdi. Bu önergeyi reddenler sorgulancağına, kemal abi sorgulanıyor. Çok ilginç bir durumdayız gerçekten.

Bu kadar sıkıntılı beyinle tünelin ucu çok karanlık...
  • FatihMete kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendiniz gibi parti militani zannetmeyin. Kimse benim başkanım değil.
    Cumhurbaşkani koltugunda bir cumhuriyet düşmanı oturduğu iddia ediliyorsa sözün bittiği yerdir..Siz dersimli kemal diye dalgaya devam edin..

• asau kullanıcısına yanıt
    H*P, Kürtlerin değil P*K'nin temsilcisi. Kendinizi çiçeklere böceklere fazla kaptırıp C4, mayın da sevmeye başladınız seçmenler olarak.

• Ülkenin başına ne geldiyse "bir yüzükle başladım" "yırtık bir donla başladım" Müslümanım diyenlerden geldi. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    AKP seçmeninden hiçbir farkı yok. Adamlara partim yok, diyorum. Hepsi birden saldırıp bana sen ak trollsün, diyor. Yahu parti tutmuyorum, diyorum. Sen git megri yap, diyor. Koyunlukta diğer taraf ile kıyasıya yarışıyorlar.

• Vallahi bu ülkede Kürt sorunu yok Türk sorunu var. Yahu adamı yaşadığı ülke Türkiye neden zırt pırt ben Türküm desin? Bu kadar alıngan olmayın. Türk vatandaşlığı varsa o adamın kürt çerkez ermeni olması neyi değiştiriyor? Niye bu kadar batıyor size anlamadım ki. Türkiyede neden Türkçülük yapmaya çalışyorsunuz nedir bu kuyruk acısı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.