Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu neden hiç 'Türk'üm' diyemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyada takip ettiğim sayfaların çoğu CHP'li. Yıllardır Atatürkçü olduğunu iddia eden ve ekseriyetle Kılıçdaroğlu güzellemesi yapan bu sayfalarda sık sık Tayyip'in hiç "Türk'üm" demediği için eleştirildiğini görüyorum. Fakat gerçek şu ki Tayyip'ten "Türk'üm" demesini beklemek abes bir durumdur. Zira Tayyip zaten Atatürk'e ve onun kurduğu cumhuriyete olan nefretini gizlememekte, her fırsatta açığa vurmaktadır.

Bence esas sorulması gereken soru şu: Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanı olduğu iddia edilen Kılıçdaroğlu soyisimli şahıs neden hiç "Türk'üm" diyememekte, Türklüğe dair en ufak bir vurgu yapmamaktadır? Halbuki Atatürk'ün çıkış noktası "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözü değil midir? Peki neden Kılıçdaroğlu bunu söyleyemiyor? Kılıçdaroğlu acaba Atatürk ilke ve inkılaplarını red mi ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer hiç demediyse; Atatürk'ün ilke, devrim, düşünce,ve söylemlerini bilmediği içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Ocak 2020; 17:26:33 >
  • "Dersimli Kemalim ben" diyen birisinden, "Türküm ben" demesini beklemek de ne bileyim...
  • Yazdıkların algı yaratmak için yazılmış gibi.Kılıçdaroğlu her konuşmasında bahsettiklerini vurgular.Evet eleştirilecek cümleleri var,ama hiç vurgulamıyor demek olmaz.Gelelim başkana.Cumhuriyete olan nefretini her seferinde dile getirdiği nerede görülmüş ?Evet çok önceleri söylemleri var.Ama günümüzde böyle alenen düşmanlık içeren ifadeleri yok,benim gördüğüm.Hatta tersini de sürekli söyler .Her iki tarafında dediklerine örnek ancak birkaç cümlesi bulunabilir,bunu eleştirelim,ancak tüm söylemlerini öylemiş gibi göstermeyelim.
  • Şuan ki CHP ne yazık ki bop'un 'b' planı işini görüyor.Bugün bunlar iktidara gelirse korkarım açılım sürecini yeniden başlatacaklar.Dahası Türkiye'nin yurt dışı çıkarlarını da yine Atatürk'ün sözlerini çarpıtarak ödün verecekler.

Kemal Kılıçdaroğlunu gördükçe Deniz Baykalın neden tasfiye edildiğini çok iyi anlıyorum.Türklük üzerinden doğan CHP bugün ne yazık ki kendisine ''Türküm'' diyemeyen sözde Atatürkçülerle dolmuş durumda.Acilen bu partinin yeniden ulusalcı-milliyetçi çizgiye çekilmesi lazım.Ne yazık ki bu da şuan ki yönetimle olacak iş değil.Şuan ki yönetimin söylemi ve amaçları belli..
  • Kılıçdaroğlu, Dersim diye bir yerin varlığına inanıyor o adam garip biraz.

Dersimli Kemal'im falan diyor, Dersim neresi ki?? Haritada bakıyorum öyle bir yer yok.

Haritada iki yeri bulamadım zaten, Dersim'i ve Şirinler köyünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 21 Ocak 2020; 17:31:17 >
  • Çünkü türkçülerden oy çıkmaz.Çoğu iyi partide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTE nin Türk'üm dediği bir çok konuşması var.

• Kanal 362youtube
    Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türküm ama Türkçü değilim"
    https://www.youtube.com/watch?v=lb638gVyvXE&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kafayı anlamak mümkün değil. Bir insan niye durduk yere ben Türk'üm, Kürt'üm, Çerkes'im desin yahu. Gören de kendisi bütün gün sokakta ben Türk'üm diye diye dolaşıyor sanacak.
  • Türk olmadığı içindir.
  • Internet Haber
    Kılıçdaroğlu'ndan Türkmenim cevabı
    https://www.internethaber.com/kilicdaroglundan-turkmenim-cevabi-387770h.htm

• k1mbu kullanıcısına yanıt
    turkiyem01youtube
    İŞTE ALIN SİZE GERÇEK TAYYİP
    https://www.youtube.com/watch?v=VepV4Ac_rNM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 21 Ocak 2020; 19:28:23 >
  • Trollük yapıyosunuz bari er rütbeli fake hesapla yapmayın

• anneannesi ermeni diye haber yapılınca tweeter hesabında iftiradır diyen cbaşkanının ülkesinde anavatanın moğolistan olanların da yaşamaması lazım

• Kendi celladinin partisinde baskanlik yapan bir adamin Turkum demesini beklemek basli basina bir yanlis !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Sen bu ad hominem saçmalıklarını git koyun Kılıçdaroğluculara yuttur.

Ben hiçbir siyasi partiyi tutmam, savunmam. Bana göre parti tutmak boş, omurgasız ve ilkesiz adamların işidir.

Ben parti odaklı değil ideoloji odaklı düşünürüm. Tek liderim de Atatürk'tür, Atatürk dışında herkesi de eleştiririm.

Sen mertsen eğer sorunun cevabını ver: Senin genel başkanının Çakma Gandhi niye Türklüğe sahip çıkmıyor, niye Tayyip'e karşı Türklüğü savunmuyor?

• FatihMete kullanıcısına yanıt
    Yeni moda trollük herhalde Atatürkçü numarası yaparak chpye saldırmak olmalı. Nedense herşeyi chp ve liderinin yapması lazım yoksa bir türlü beğenmiyorsunuz.
    Erdoğan gürcüyüm dese de görmezden gelinir türk sayılır ama iş chp olunca ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.