Şimdi Ara

Kılıçlı Bıçaklı RPG (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelecek ay Thief 4 çıkıcak şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi stealth ve suikatçilik oyunu olucak.Hırsızlık ana tema zaten.Onu heyecanla bekle.Bunun dışında Deus Ex Human Revolution bilim-kurgu ve silahlı olduğu halde (rpg) stealth şekilde ilerlemek ve alternatif yollar mevcut.(10.dakkada bağlanırsın oyuna.)AC haranıysan Liberation HD cıktı pcye.Belki gözünden kaçmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 22 Ocak 2014; 16:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkstrom,TES serisini oynadım şimdi diğer tavsiyelerine bakınacağım da naaapmışsın sen öyle ya başka oyun oynayamam eğer ilgimi çekerse o seriler :D Çok sağol.
    Edit : Baktım da yok ya,bu tarz benim tarzım değil abi.Ben daha farklı şeyler seviyorum,ilk yorumda yazdığım gibi.Bu tarzın eksiği ne bilmiyorum ama var,eminim.Yine de çooook çooook sağol :)

Bitlikene,bunu yapmak zorunda mıydın şimdi ? Merak edip Thief 4'e baktım ve bakmaz olaydım keşke mükemmel bişey
    AC Liberation oynadım ama sevmedim ya ne bileyim diğer oyunları daha güzeldi serinin.Sana da çok teşekkür ederim :)

christopher smith oynamıştım TES serisini,yine de sağol

tatat07 bakındım internete ama pek bir şey göremedim oyun hakkında,nasıl bi seri kısaca bilgi verebilir misin ? İsimden yola çıkıp düz mantıkla ejderhaya kutsal kılıç doğrultan birisini düşündüm,özür dilerim :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 25 Ocak 2014; 18:44:25 >
  • Arkadaşlar bu aralıkta X-Men Origins: Wolverine oynadım,ve açıkçası hepinize tavsiye ediyorum.Tabi oynamayanınız varsa :/ eski bir oyun.Sevdim açıkçası,o tarz başka oyun biliyor musunuz ?
  • the witcher 2 oynaman gerek

• ben begenmedım ama begenen cok....!
  • Oblivion tavsiye ederim Skyrimin bi önceki oyunu
  • Dragon Age : Origins ( Oynamadan ölme)
    Dragon Age II
  • Kılıçlı bıçaklı

The Elder Scrolls V:Skyrim
  • Dark Souls
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.