Şimdi Ara

Kılıçlı Bıçaklı RPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıkta da geçtiği gibi sizden böyle kılıçlı bıçaklı yakın dövüş temelli RPG önerileri istiyorum.AC tarzında olabilir yazmayacağım çünkü öyle bir tarz olmadığını öğrenmiş oldum,aradım taradım bulamadım yok AC gibi oyun :( her neyse varsa yine de AC'ye benzeyen onları da söylerseniz sevinirim.Dishonored,Prince Of Persia Serisi,Skyrim felan oynadım şimdiye kadar. Hitman de oynadım ama silahlardan pek hoşlanmıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Edit : Hitman'de bile fırsat buldukça fileto bıçağıyla katliam çıkaran adamım ona göre bir şeyler önerin lütfen oyuna ihtiyacım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 18 Ocak 2014; 23:49:30 >

• Pek RPG sayılmaz ama sneak/assassin tarzı oyunları seviyorsan Thief 3'e bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

Pek RPG sayılmaz ama sneak/assassin tarzı oyunları seviyorsan Thief 3'e bir bak derim.
    Yani o tarz oyunları da severim casusluk vs. hoşuma gidiyor fakat bahsettiğin oyun FPS sanırım,FPS'lere karşı önyargılıyımdır hep neden bilmem :( Başka tavsiye edebileceğin oyun var mı ? Sağol bu arada tavsiyen için
  • The witcher 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

The witcher 2
    Risen
    Gothic
    Tes serisi
    Sacred
    Diablo vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Risen
    Gothic
    Tes serisi
    Sacred
    Diablo vs.

Alıntıları Göster
    The Witcher 2'yi oynamıştım,yazmayı unutmuşum özür dilerim,yine de teşekkürler
    Tensa Zangetsu yazdığın oyunlarda TES serisini oynamıştım,diğer oyunlar da bana göre değil bazı videoları falan izledim ama bilmiyorum ısınamadım oyunlara.Yine de çok teşekkür ederim tavsiyelerin için,arkadaşlar başka oyun tavsiye edebilecek var mı,çok seçiciyim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 18 Ocak 2014; 23:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedaroza

The Witcher 2'yi oynamıştım,yazmayı unutmuşum özür dilerim,yine de teşekkürler
    Tensa Zangetsu yazdığın oyunlarda TES serisini oynamıştım,diğer oyunlar da bana göre değil bazı videoları falan izledim ama bilmiyorum ısınamadım oyunlara.Yine de çok teşekkür ederim tavsiyelerin için,arkadaşlar başka oyun tavsiye edebilecek var mı,çok seçiciyim kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Two Worlds 2

Kingdoms of Amalur: Reckoning

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    ırklı savaşlı bir oyun
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Two Worlds 2

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alıntıları Göster
    assassins creed liberation yeni çıktı
  • Mound and blade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bthns1907

Mound and blade
    Alperhan52, Two Worlds ilgimi çekti bi bakınacağım,teşekkür ederim iki önerin için de
    _kertmeyenkele_ AC'nin yeni oyununu oynadım,yine de teşekkürler. Hey gidi hey kim kaldı o eski Mound and Blade trollcülerinden abi her konuda yapmak zorunda mısınız şunu ya neyse teşekkürler yine de.Arkadaşlar,sizleri kızdırıyor muyum bilmiyorum fakat oyuna ihtiyacım var,casusluk konulu vs. olması iyi olur önereceğiniz oyunların.Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedaroza

Alperhan52, Two Worlds ilgimi çekti bi bakınacağım,teşekkür ederim iki önerin için de
    _kertmeyenkele_ AC'nin yeni oyununu oynadım,yine de teşekkürler. Hey gidi hey kim kaldı o eski Mound and Blade trollcülerinden abi her konuda yapmak zorunda mısınız şunu ya neyse teşekkürler yine de.Arkadaşlar,sizleri kızdırıyor muyum bilmiyorum fakat oyuna ihtiyacım var,casusluk konulu vs. olması iyi olur önereceğiniz oyunların.Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Metal gear rising revenge ile kılıçla güzel doğramalar yapılabiliyo.Hatta adamı kıyma yapabiliyosun.Pc için de çıktı.Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Metal gear rising revenge ile kılıçla güzel doğramalar yapılabiliyo.Hatta adamı kıyma yapabiliyosun.Pc için de çıktı.Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Deus Ex:Human Revolution.Çok yönlü oynayabilirsin.İster gizlice ister pata küte.Ama gelecekte geçiyor, sorun etmezsen çok sağlamdır.Dark Messiah of Might and Magic çok iyidir, en iyi savaş mekaniğine sahip oyunlardan biridir ama Fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 19 Ocak 2014; 22:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Alıntıları Göster
    Ben daha çok orta çağ severim ama bi deneyeceğim kingman,teşekkür ederim sana da
  • War Of The Roses:Kingmaker
  • Blade of darkness pek rpg sayılmaz ama müthiş bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Blade of darkness pek rpg sayılmaz ama müthiş bir oyundur.
    Kılıçlı bıçaklı tanımlaması süper olmuş :)

Oyun 2014'te geçse bile içinde kılıç olsun, bıçak olsun fark etmez her türlü oynarım der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 22 Ocak 2014; 13:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Kılıçlı bıçaklı tanımlaması süper olmuş :)

Oyun 2014'te geçse bile içinde kılıç olsun, bıçak olsun fark etmez her türlü oynarım der gibi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tavsiyelerinize baktım fakat cevap yazma fırsatı bulamamıştım teşekkürler hepinize,drowen açıkçası öyle bir oyun arıyodum.Dediğim gibi Hitman'de herifler beni tararken ben fileto bıçağı/şırıngayla katliam çıkaran adamım ne bekliyodun ki

• Fedaroza F kullanıcısına yanıt
    elder scrols obilivion ve skyrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

elder scrols obilivion ve skyrim
    Baldur's Gate I ve II, Planescape: Torment, Nox, Spellforce I ve II, Overlord I ve II, Neverwinter Nights I ve II...

Hala oynamadıysan TES: Morrowind'i oyna. Skyrim ve Oblivion'dan çok daha iyidir.

Bu oyunlar adama yeter .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Baldur's Gate I ve II, Planescape: Torment, Nox, Spellforce I ve II, Overlord I ve II, Neverwinter Nights I ve II...

Hala oynamadıysan TES: Morrowind'i oyna. Skyrim ve Oblivion'dan çok daha iyidir.

Bu oyunlar adama yeter .

Alıntıları Göster
    Dragon Age serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.