Şimdi Ara

vampir oyunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vampirlerle ilgili takıntılı olmaya başladımoblivion da bile vampir olarak geziyorum.güzel vampir oyunları var mı bildiğiniz

• vampire bloodlines
  • Vampire: The Masquerade serisi (redempiton ve bloodlines)
    Legacy of kain (Blood Omen I,II, Defiance)
    Soul Reaver (I.II)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Şubat 2009; 1:16:04 >
  • cevaplarınız için teşekkürler.vampire bloodlines biraz eski oyun değilmi aslında
  • Oynamamışsan yenidir
  • a vampyre story
    dracula origins
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Oynamamışsan yenidir

the_manyah
    saol dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Vampire: The Masquerade serisi (redempiton ve bloodlines)
    Legacy of kain (Blood Omen I,II, Defiance)
    Soul River (I.II)

Arkadaşın tavsiye ettiği oyunlar,
    Birde yanlış harfleri düzeltmek istiyorum; Soul Reaver olacaktı

Ek olarak Bloodrayne'ide tavsiye edebilirim, bir vampirin hızını ve atikliğini hissetmek için.

Ama özellikle bir çok bug olmasına rağmen favorim Vampire: The Masquerade Bloodlines.
  • Soul River da fena isim değil hani
  • Soul Reaver serisini mutlaka oynamalısın
  • Grafik ve eğlence faktörleri açısından sizce Soul Reaver mı yoksa Vampire: The Masquerade serisi mi? Bende çünkü indirmeyi düşünüyorum bitanesini..
  • ilk defa oynıcaksan bildigim en dandik bi vampir oyunu var blood rayne onu oyna sora bida vampir görmek istemessin oyunun en güzel kısmı herifi kesion 1 ton kan akıo
  • arkadaşların tavsiyeleri dışında aslında oyununu görmek istediğim underworld film serisi var

katıksız aksiyon içinm soul reaver serisi

rpg için vampire bloodlines iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Grafik ve eğlence faktörleri açısından sizce Soul Reaver mı yoksa Vampire: The Masquerade serisi mi? Bende çünkü indirmeyi düşünüyorum bitanesini..

Aslına bakarsan Soul Reaver hikaye tabanından ve eğlence öğeleri bakımından bir adım önde, vampir hikayesini daha genişleterek zaten fantastik bir yapıda olan vampir hikayelerini daha bir fantastik hale çevirmişler, Ölüler diyarından, gerçek boyuta gidişlerden, kan yerine ruh emmek bakımından. Fakat Defiance'dı sanırım bundada hem Reaverdaki karakterimiz olan Raziel'i oynayabilirsin hemde vampirlerin kralı Leagacy of Kain serisindeki (a.k.a Blood Omen) Kain rolündede oynayabiliyorsun.
    Fakat Bloodlines ise rpg öğeleri içerdiğinden şahsen ben aksiyondan fazla olmamasına rağmen kendimi daha çok bir vampir ile bütünleştirdim. Adeta karakterini yaşıyorsun daha çok bu oyunu gerek klasikleşmiş vampir mitolojisine göndermeleriyle gerek seçim şanslarınla Interview of a Vampire filmine benzettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 16 Şubat 2009; 22:36:42 >

• Nosferatu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Soul Reaver serisini mutlaka oynamalısın

legacy of kain serisi iyidir; gerçi blood omen 1 falan çok eski oyun; blood omen 2 de de 1 in konsept tasarımını yapan yoktu o yüzden biraz alakasız kain in mirası olayı ile. yine de oynanır bence. Asıl konuyu iyi açıklayan oyunlar soul reaver (Kain in eski generali Raziel ile oynuyoruz) ve legacy of kain:Defiance. bunda da bir kain bir raziel ile oynuyorsun.
  • left for dead 4
    bence oynamalısın grafikleri fena sayılmaz yanlız vampir öldürmeyi seviyorsan kesinlikle oynamalısın
  • Left 4 dead zombi oyunu ama yinede güzel, oynamıştım onu zaten.. Onun dışında BloodRayne'i de oynamıştım.. Önerdiğiniz diğer oyunların ekran görüntülerine baktım, grafikler gerçekten kötü gözüküyo arkadaşlar.. Yani şöyle daha güzel grafikli aksiyonlu bir vampir oyunu var mı bildiğiniz? Zombilerden konu açılmışken ya da zombi oyunu bu tarz? (Ah Resident Evil PC'ye gelseee...)
  • bloodlines taki hikaye entrika aksiyon u dönüşleri beklenmedik gelişmeler gerilim çok çok iyi ve tamamen vampirlerin sosyal hayatını işlediği için çok daha içine işleyerek oynuyorsun..(=
  • Arkadaşım vampir oyunu arıyorsan

Nosferatu Wrath Of Malachi tam sana göre bi oyun inan bana haç maç herşey var
    İnternette kolayca bulabilirsin sanırım eski bi oyun ama çok zevkli oynarken hiç sıkılmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.