Şimdi Ara

vampir oyunu arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son çıkan Dracula origins diye biliyorum denemeni tavsiye ederim.
  • cevaplarınız için gerçekten teşekkürler.oyunların çoğu eski olsa da bu haftasonu alıcam bi kaç tane.keşke şimdiki grafik teknolojisiyle güzel bir oyun yapsalar.hatta underworld oyunu olsa süper olurdu
  • Arkadaşlar konu başlatamadığım için buraya yazıyorum bana etrafta vampir olarak özgürce gezeceğim istediğimi yapacağımbir vampir oyunu önerir misiniz dracula origin var onda vampiri kontrol edemiyoruz oblivionda vampir olmak var oda pek sarmıyo diğerleri vampir avlamak için.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • Twilight scene it
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood666

Arkadaşlar konu başlatamadığım için buraya yazıyorum bana etrafta vampir olarak özgürce gezeceğim istediğimi yapacağımbir vampir oyunu önerir misiniz dracula origin var onda vampiri kontrol edemiyoruz oblivionda vampir olmak var oda pek sarmıyo diğerleri vampir avlamak için.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Vampire The Masquerade Bloodlines
  • Güzel bir macera/aksiyon tarzında vampir oyunu var mı? Vampir avlayıp, öldürebileceğimiz bir oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Nosferatu...

+1

nosferatunun üstüne vamprli oyun oynamadım amnesia sayılmaz tabi ; odada gece tek başına oyna, perdeyi çek , ses sistemin olması lazım yada 5+1 kulaklığın ki zevki katlansın ,sesi açı ver ,basıda açı ver ve oynamaya başla , oyunda ilerledikçe kapıları açmak istemeyecek kıvama gelince anlayacaksın ama sakın oyunu bırakma çıkarsan oyuna tekrar girmekte zorlanırsın :D sen oyununu oyna o kıvama gelince dikkatli ol kapıyı birisi açarsa sen beni öldürmeye mi çalışıyon oluyosun helde farketmedinmi kapıyı açanı :D
    Ama tabi grafikler değerini kaybetti o zamnalar çok iyiydi grafiği bize göre çünkü daha iyisi yoktu o nedenle zevki katlıyordu şuan aynı hissi yaşayamam o yüzden tekrar oynamayı düşünmüyorum en sevdiğin oyunlar gözünde değer kaybedince hiç hoş olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Temmuz 2013; 15:04:40 >

• Vampire Masquerade Bloodlines
    Vampire Masquerade Redemption
    Nosferatu
    Ama kralı Vampire masquerade redemption. Onun üstüne tanımam.
  • Ne ara açmışım ben bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 3 Ağustos 2013; 3:42:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.