Şimdi Ara

Kılıçtaroğlunun TL nin değerini ayağa düşürmeye çalışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kenarda tl biriktiriyorsa birakta batsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

merkez bankasının sahibi kim ?

• çok enteresan. 3 kuruş birikimim gidecek diye yırtınıyorlar. yaw 3 kuruş birikimin batsın. ülke gitmiş hala 3 kuruşun derdinde. elinde özelleştirilmemiş kurum kalmamış sıra anamerkez bankan o bu şu kalmış. peşkeş çekilmemiş toprağın kalmamış. 5 li 10 lu fatolu cübbelileri zengin eden cebini dolduran yönetime laf söylemiyor, ondan aldığı menfaat gidecek diye yırtınıyor. böyle namussuz ahlaksızlar olduğu sürece bir arpa boyu ilerleyemeyiz.

adam gelmeden geldi ve batırdı diyecek kadar aciz ve haksız körsünüz. adamın herhangi bir yerde yetkisi vs yok şu anda. ayriyetten azcık adamlık varsa da karşısına mertçe çıkıp planların nedir? benim haksız kazancımla mı ödeyeceksin diye çıkar sorarsınız. çalınan götürülen paralar geri gelirse peşkeşler geri toplanırsa Türkiyem gibi 3 tane daha ülke kurulur merak etmeyin siz.

• 2002 yılında cumhuriyet altını alınan TL ile bugün soğan alınıyor. Nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 bin verince değer kaybeder saçmalığından sonrasını okumadım

Ülkeye döviz girer altın 2300 dolara gider istediği kadar para verir para vermesi değer kaybı yapmaz

Ona kalırsa cimer e bağlı kurumlar mit trt diyanet vs iki ay tek 3 üncü ay çift maaş alıyor itiraz edecek isen hocanın maaşı Hakkında konu aç trol efendi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Para saraya ya da 5li çeteye gitmeyince o gelen paralar halka gidince yeter

• Asgari ücrete zamma neden olanın enflasyon olduğunu, yoğurdun 60 lira olmasının nedeninin enflasyon olduğunu, enflasyona nelerin neden olduğunu bilmeden bu konuyu açmak büyük başarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 4 Nisan 2023; 16:35:7 >
  • Merak etme sen Ülkeye Demokrasi,Adalet ,Özgürlük geldimi Yurt dışından dolar akıcak Ülkeye böylelikle dolar Düşmeye başlıyacak TL değer kazanacak yani.Emekliye halka verilen 3 kuruş parayla Enflansyon artar ama bukadar artmaz.Ne yaparsanız yapın son 1 buçuk Ayınız.Elbette herşey birgünde düzelmeyecek ama başlamak için bu iktidarın gitmesi şart.Erdoğan kazandığı gün Enflansyonun kralını tanrısını görürsünüz. Daha hala anlamadınızmı senin benim 3 kuruş aldığımız maaşla piyasa hareketlenmez.Sermaye sahipleri artık burası özgür demokratik bir Ülke değildir diyip paralarını Dolara yatırıyorlar.Bu durumu değiştirmek için İktidarın değişmesi 1. Şarttır. 2. Şart gelecek olan hükümetin Dünyaya net mesaj vermesi gerekiyor biz artık Laik Demokratik bir Hukuk devletiyiz bu mesajı vermesi ve bu doğrultuda adım adım ilerlemesi gerekiyor.

• Toplam para emisyonunu artırmayacaksa enflasyon filan artmaz, korkmayın.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Kafaya bak ülkeye demokrasi adalet vsvsvs gelip dolar alacak

Ya kardeş tek kelime soruyorum kk geldiğinde ABD güdümünde politika üretecek bu da bize geçici refah sağlayacak sonrasında güm olacak demiyorsun da

Kk gelince peygamber gelmiş gibi kurtarıcı gelmiş gibi adamı savunuyorsin

Çok değil ya 2 ay önce kk aday olmasın diye küfürler edenler kk Mesih ilan etti

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt

Türk milleti.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Ortadoğu pisliğinde yaşamak isteyenler buyursun.Abd güdümü politika derken? Bıktık aynı teranelerden hikayelerden.Kk gelirse Abd nin dedikleri olucak masallarından.Abd nin her bokunu eleştirip sabahtan akşama kadar onların Facebookunu İnstagramını kullanan insanların dar bakış açısı.Global Dünyada işler nasıl yürür bilmeyen insaların yaşadığı yerler çöp ligi.Ben kendi adıma bu çöplükten kurtulmak istiyorum bu yüzdende Kemal Kılıçdaroğlu tamam.

• Faizler artınca TL değeri artar tekrardan. Şu anki hükümet de seçim için sürekli bol keseden zam dağıtıyor ama aksine faiz düşürdüğü için enflasyon tavan yaptı.

Bence zaten muhalefetin bu tarz söylemlerden ziyade biraz da şu 5 yıl yabancıya ev satışı yasaklanacak vaadinin üzerine basması lazım.

AKP'yi de bunu yapmaya zorlarlarsa en azından ev alamayan vatandaşa bir faydası olur.

• O zaman ne yapıyoruz? Gençlere oy veriyoruz . Ogan'a . O olmazsa İnce'ye

Yanlız MB bağımsız olursa bu vaatler gerçekleşmez. Ayrıca Kılıçtaroğlu'nun mb bağımsızlığını nasıl sağlayacağı hakkında bilgi var mı veya ne kadar zaman sonra bunu yapacağı... MB başkanını cumhurbaşkanı atar

aynı şeyi kemal beyde yapsa o kadar vaad var kaynak sadece kendisi. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Hayırdır, Avrupalı emekli bir maaşıyla Türkiye'de krallar gibi tatil yapıyor da Kılıçdaroğlu emekliye 3 kuruş bayram ikramiyesi vereceğim dediği mi zoruna gitti?

AKP büyük ihtimal gidecek. Gitmesinin tek sorumlusu da kendileri. Mesela en büyük sorunlardan biri gıda fiyatları. Şöyle mi oluyor? AKP tarlaya buğday dikiyor. CHP veya dış güçler gelip buğdayı söküyor.

• Ne anlatmış bu cehalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Nisan 2023; 6:41:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.