Şimdi Ara

Kilidi açmak için kaydırın yazısının çalışmaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 7.1.2 jbli i5 kullanıyorum. Kilidi açmak için kaydırın yazısını bazen çok uğraşıp çekmeme rağmen tuş kilidinden çıkmıyor. Ancak bir mesaj vs gelmişse ortadan kaydırırsam açılıyor. Ya da alttan hesap makinesine vs girersem. Yeni kurduğum tweaklardan olmuştur dedim sildim düzelmedi. Böyle bir sorunlu karşılaşan oldu mu daha önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Merhaba

Arkadaşlar 7.1.2 jbli i5 kullanıyorum. Kilidi açmak için kaydırın yazısını bazen çok uğraşıp çekmeme rağmen tuş kilidinden çıkmıyor. Ancak bir mesaj vs gelmişse ortadan kaydırırsam açılıyor. Ya da alttan hesap makinesine vs girersem. Yeni kurduğum tweaklardan olmuştur dedim sildim düzelmedi. Böyle bir sorunlu karşılaşan oldu mu daha önce?

evet hocam eminim bi çok kişide oluyordur bu. ya jb nin tam oturmamış oluşu ya herhangi bi tweak tendir. başka bişi gelmiyor aklıma.
  • quote:

Merhaba

bana birkaç kez ipad'de oldu. jb yok.
  • Ee bunu nasıl çözeceğiz ki? Cihazı restore edip tekrar jb yapmakla uğraşmakta istemiyorum. Cihazı respring ederseniz bir süre düzeliyor yapmıyor ama tekrardan başlamasıda uzun sürmüyor..
  • quote:

Ee bunu nasıl çözeceğiz ki? Cihazı restore edip tekrar jb yapmakla uğraşmakta istemiyorum. Cihazı respring ederseniz bir süre düzeliyor yapmıyor ama tekrardan başlamasıda uzun sürmüyor..

belki ara sıra herkese oluyordur bende jb olmadığı halde oldu. bence elleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

Ee bunu nasıl çözeceğiz ki? Cihazı restore edip tekrar jb yapmakla uğraşmakta istemiyorum. Cihazı respring ederseniz bir süre düzeliyor yapmıyor ama tekrardan başlamasıda uzun sürmüyor..

Bendeki ara sırayı geçti sürekli olur oldu..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

Bendeki ara sırayı geçti sürekli olur oldu..

o zaman başka kardeşim. çözülür inş.
  • Ben onceden de kulniyordum

Activator ile cihazi sallaya ekran kilitleme ve acma islevini eklettim

Dediginiz sorun oldugunda salliyorum ve kilit aciliyor suan icin tek cozum bu

Anlik cozum icin ise

Bir uygulama aciksa orn. Muzik
    Auxo yu actigim zaman ayni kilit ekrani gibi oluyor calismiyor
    Bir kere home tusuna basip ana ekrana donun sonra uygulama yoneticisinden kapatin tum uygulamalari

Kilit ekrani olayi cozuluyor

Auxo yapiyor da olabilir bu olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 3-4 gündür bendede boy göstermeye başladı bu sorun 7.1.2 den sonra olmaya başladı sanki JB li cihaz 7.1.1 JB de böyle sıkıntı cekmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -hay@let-

son 3-4 gündür bendede boy göstermeye başladı bu sorun 7.1.2 den sonra olmaya başladı sanki JB li cihaz 7.1.1 JB de böyle sıkıntı cekmemiştim

Bende 7.0.6 dan beri var

• ayni sorun bendede vardi cihazim jb siz,hareketi azalt sekmesini kapadim suan lik gorunurde birsey yok ama ilerleyen zamanlarda yine olursa haber edecegim.

• benim ipad te de var ara sıra karşılaşıyorum

• bu sorun versiyonda değil ios7 nin kendısende var bende her surumde bununla karşılaşıyorum cok uyuz bi durum .. umarım io8 de bu sorunlar kaybolur
  • Bende sürekli olmaya başlamıştı.JB'yi kaldırdım direk.

• 7.1.1 ip4 jb yok bendede oluyordu ara sıra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.