Şimdi Ara

Kılıf sorunsalı öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyi akşamlar sizden bir konu hakkında öneri bekliyorum konu şu:

Şimdi biliyosunuz artık teknoloji geliştikçe günlük hayatımızda yarı android gibi kablolarla geziyoruz şarj aleti powerbanktir kulaklıktır usbdir vs

Benim bu kablolar çantada cepte derken sürekli bozuluyor bozulacak diye ucuz çin mallarına yöneliyorum ama bu malesef bir çözüm olmuyor.
    Aklıma tüm bu kabloları toplayabilecek sade şık bir kılıf yada kese gibi bir şey alsam dedim ama aradığım şeyi nasıl araracağımı bulamadım ya da böyle bişey var mı bilmiyorum diyelim.
    Önerilere açığım bu konudan muzdarip ve çözüm bulan varsa vs paylaşalım. Kimse dikkat etmiyo ama bence bu konu teknoloji dünyasında kanayan bir yara :d :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam hocam

https://www.aliexpress.com/item/Earphone-Data-Cable-USB-Flash-Drives-Case-Digital-Storage-Bag-Organizer/32679703832.html

Bi göz at yaşadığın sorunu ben böyle çözdüm büyük küçük birçok boyutu var ve kaybolma sorununuda çözüyor
  • Hocam güzel tam aradığım gibi bişey peki boyutu tam olarak nedir resimden laptop çantası kadar gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocana -- 2 Eylül 2016; 23:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 X 17 X 2.5 cm yazıyor. 7" tablet kılıfı boyutunda ortalama bu bana yetiyor ama daha büyükleri de var 'cable bag' diye aratırsanız ihtiyacınıza göre bulacağınız düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Fikir önerisi arıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.