Şimdi Ara

Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kimsenin damak zevkine yorum yapacak değilim ama ben Ali Göde içtim hiç beğenmedim ama Kilikya tam benim damak zevkime uygun çıktı...Canım şalgam suyu istedikçe de Kilikya alıyorum...Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour) 

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Valla kimsenin damak zevkine yorum yapacak değilim ama ben Ali Göde içtim hiç beğenmedim ama Kilikya tam benim damak zevkime uygun çıktı...Canım şalgam suyu istedikçe de Kilikya alıyorum... 

belki de aramızdaki tek gurme sensin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi şalgamı lokal şalgamcılar yapar. Adanadaysanız ejderin şalgamını tavsiye ederim. Tadi güzel ayrıca şalgamın yanında istemediğiniz kadar havuç dolduruyor

Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben asla tuzlu su içmenin nasıl bir zevk olduğunu anlayamadım.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ali gode nin bidonda sattigi ile dukkanda sattigi farkli malesef. Dukkanda iciyorsun 10 numara, bidonu rezalet... En guzel salgami kendin yapacaksin. Damak tadina uygun salgami ogrenene kadar belki 1-2 ay surer ama her turlu bidonda satilanlardan daha guzel olur.

Markette satilanlari karsilastirirsak en iyisi serfresh ve ali gode... Daha sonra doganay bi sonraki kilikya torku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 21 Eylül 2021; 14:9:41 >
  • doğanay'dan iyi, ama bence en iyisi torku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonny Stark

Geçen yıl 2.30₺ dan A-101 den almıştık ...

Egonomi şahlaniyyyy erdogan erdogan yeaaaaa

başlığı açan gibilerin oyları sağolsun bugün bu haldeyiz. utanırlar mı hiç sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

başlığı açan gibilerin oyları sağolsun bugün bu haldeyiz. utanırlar mı hiç sanmam.

Alıntıları Göster
    başlığı açanı başka biriyle karıştırdın herhalde kardeş.

https://forum.donanimhaber.com/ayvalik-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-99-tl--150603151#150603875

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

başlığı açanı başka biriyle karıştırdın herhalde kardeş.

https://forum.donanimhaber.com/ayvalik-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-99-tl--150603151#150603875

Alıntıları Göster

zamanında tartışmıştık savunmuştun hükümeti harhıraş :) neyse en azından doğruyu gerçeği görmüşsün sevindim

• quote:

zamanında tartışmıştık savunmuştun hükümeti harhıraş :) neyse en azından doğruyu gerçeği görmüşsün sevindim

Alıntıları Göster
    seni kızdırmak için yapmışimdır, hükümetle işim olmaz benim, menfaatime bakarim. (ya da sen saçma bir görüş ortaya atmışsindır)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Niye libos musun?

• İzmirde iseniz çankayada eski koton var daha eskiden teknosa vardı onun karşısında bi adanacı var. 5 litrelik bidonda yapma şalgam veriyo ben ömrümde içmedim öyle nefis şalgam. Markası yok :)

Estağfurullah, öyle bir iddiam olamaz...Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour) 

• quote:

Niye libos musun?

öyle de denebilir.cesur liboş diyelim.
    (liboş=taraf tutmaya cesaret edemeyen kişi)

• sanayi işi şalgamlarda Serfresh tek geçerim gerisi hikaye.

Yetmez ama evetci gibi bir sey mi bu da

• quote:

Yetmez ama evetci gibi bir sey mi bu da

konu dağılmasın. herkes menfaatine uygun hareket etsin. bu kadar basit. biraz siyasetciler gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

konu dağılmasın. herkes menfaatine uygun hareket etsin. bu kadar basit. biraz siyasetciler gibi düşünün.

Alıntıları Göster

konu bitti ya dağıldı herkes Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour) elbette herkes menfaatine göre hareket etmeli/ediyor da ancak ülkenin zararına olacak bir şey benim yararımaysa bu bir insanda kırmızı çizgi olmalı, yok değilse liboştur. benim ayrımım bu.

• simurg9492 kullanıcısına yanıt
    Ali godeyi nerden buluruz bu arada 9 sene restoran işletmeciliği yaptik ve doğanay sattik hic bir sikayet vs almamıştık 😕

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben market satisini hakmarda gordum istanbulda iken. Ama memlekete gittigimde daima seyhandaki cetinkaya magazasinin yanindaki dukkanindan icerim... Yeri de zaten klasiktir butun adana bilir....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.