Valla kimsenin damak zevkine yorum yapacak değilim ama ben Ali Göde içtim hiç beğenmedim ama Kilikya tam benim damak zevkime uygun çıktı...Canım şalgam suyu istedikçe de Kilikya alıyorum... |
Kilikya Şalgam 2 lt Acılı 6.26 tl (carrefour) (2. sayfa)
-
-
belki de aramızdaki tek gurme sensinquote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pValla kimsenin damak zevkine yorum yapacak değilim ama ben Ali Göde içtim hiç beğenmedim ama Kilikya tam benim damak zevkime uygun çıktı...Canım şalgam suyu istedikçe de Kilikya alıyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben asla tuzlu su içmenin nasıl bir zevk olduğunu anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali gode nin bidonda sattigi ile dukkanda sattigi farkli malesef. Dukkanda iciyorsun 10 numara, bidonu rezalet... En guzel salgami kendin yapacaksin. Damak tadina uygun salgami ogrenene kadar belki 1-2 ay surer ama her turlu bidonda satilanlardan daha guzel olur.
Markette satilanlari karsilastirirsak en iyisi serfresh ve ali gode... Daha sonra doganay bi sonraki kilikya torku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 21 Eylül 2021; 14:9:41 >
doğanay'dan iyi, ama bence en iyisi torku.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tonny Stark
Geçen yıl 2.30₺ dan A-101 den almıştık ...
Egonomi şahlaniyyyy erdogan erdogan yeaaaaabaşlığı açan gibilerin oyları sağolsun bugün bu haldeyiz. utanırlar mı hiç sanmam.
-
başlığı açanı başka biriyle karıştırdın herhalde kardeş.quote:
Orijinalden alıntı: Mr Thothbaşlığı açan gibilerin oyları sağolsun bugün bu haldeyiz. utanırlar mı hiç sanmam.
Alıntıları Göster
https://forum.donanimhaber.com/ayvalik-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-99-tl--150603151#150603875
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
başlığı açanı başka biriyle karıştırdın herhalde kardeş.
https://forum.donanimhaber.com/ayvalik-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-99-tl--150603151#150603875
Alıntıları Gösterzamanında tartışmıştık savunmuştun hükümeti harhıraş :) neyse en azından doğruyu gerçeği görmüşsün sevindim
-
seni kızdırmak için yapmışimdır, hükümetle işim olmaz benim, menfaatime bakarim. (ya da sen saçma bir görüş ortaya atmışsindır)quote:
Orijinalden alıntı: Mr Thothzamanında tartışmıştık savunmuştun hükümeti harhıraş :) neyse en azından doğruyu gerçeği görmüşsün sevindim
Alıntıları Göster
Niye libos musun?
İzmirde iseniz çankayada eski koton var daha eskiden teknosa vardı onun karşısında bi adanacı var. 5 litrelik bidonda yapma şalgam veriyo ben ömrümde içmedim öyle nefis şalgam. Markası yok :)
Estağfurullah, öyle bir iddiam olamaz...
-
öyle de denebilir.cesur liboş diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: Mr ThothNiye libos musun?
(liboş=taraf tutmaya cesaret edemeyen kişi)
sanayi işi şalgamlarda Serfresh tek geçerim gerisi hikaye.
-
Yetmez ama evetci gibi bir sey mi bu da
konu dağılmasın. herkes menfaatine uygun hareket etsin. bu kadar basit. biraz siyasetciler gibi düşünün.quote:
Orijinalden alıntı: Mr ThothYetmez ama evetci gibi bir sey mi bu da
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
konu dağılmasın. herkes menfaatine uygun hareket etsin. bu kadar basit. biraz siyasetciler gibi düşünün.
Alıntıları Gösterkonu bitti ya dağıldı herkes elbette herkes menfaatine göre hareket etmeli/ediyor da ancak ülkenin zararına olacak bir şey benim yararımaysa bu bir insanda kırmızı çizgi olmalı, yok değilse liboştur. benim ayrımım bu.
-
Ali godeyi nerden buluruz bu arada 9 sene restoran işletmeciliği yaptik ve doğanay sattik hic bir sikayet vs almamıştık 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben market satisini hakmarda gordum istanbulda iken. Ama memlekete gittigimde daima seyhandaki cetinkaya magazasinin yanindaki dukkanindan icerim... Yeri de zaten klasiktir butun adana bilir....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X