|
Kilis'te başıboş köpekler için düzenlenen bir protestodan ilginç bir kare... (2. sayfa)
-
-
10+ sene önce olsa barınak düşünülebilirdi, ama artık tek gerçekçi çözüm toplu itlaf. Çözümü erteledikçe problem daha da büyüyor, daha çok insan ölüyor.
-
Aynen öyle. Vakit doldu taştı. Tek yol itlaf.
-
Çözüm öneriniz ne desen YOK anca show.
Barınak, kısırlaştırma diyenleride ciddiye almamak lazım belki 10-15 yıl önce yine bu tipler ortalıkta barınağa karşı çıkmasa olabilirdi. Su anda yapılacak en hızlı kısırlaştırma çalışması bile sokak itleri toplanamzsa üreme hızına yetişemiyor. Kısırlaştırma ciddi ve süre alan tıbbi bir operasyon, aşı gibi hızlı, basit ve ucuz bir işlem değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 5 Haziran 2024; 11:34:43 > -
Sorun büyüdükçe oraya doğru gidiyoruz ama dilim yine de varmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar için kısırlaştırma şu. Kısaca anlatayım...
-
(burun çekme sesi) beni öldüreceksiniz, (kafasını sallar) beni yok edeceksiniz, (hakırarak) ALLAAAHIIIIIIIIM DUY BENİİİİ! ... (ve devam eder)
-
Kötü bir performans çalışması.
İslamiyet'e bir kere saygısızlık yapmıştır. Önce insanlardan yardım isteyecekti sonra inandığı veya inanılan Allah'a yakaracaktı . Tersini yaptı ŞİRK koştu .
Bunlar sinsi bilinçli İslam düşmanlığıdır. Müslüman olmayan biri olarak fark ediyorsam gerisi de fark etmemiştir kesin ...
-
Güldür güldür skeci gibi resmen. Suriyeliler bile demokrat geçinip protesto düzenliyor. Bu devletin yıkılmasında emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarının başka bir devlette devam etmesini dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklima bu geldi direkt
Deep HumoryoutubeKARINCA KOSTÜMLÜ ADAMhttps://www.youtube.com/watch?si=yOjm4IlcdSG1Q8Xw&v=_XaMXZjSZ3Q&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X